avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună dimineața am și eu o întrebare cum pot ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună dimineața am și eu o întrebare cum pot solicita tăgadă ...

Bună dimineața am și eu o întrebare cum pot solicita tăgadă de paternitate? menționez că eu m-am despărțit de fostul soț de mulți ani fără să divorțăm între timp eu mi-am refăcut viața fiind plecată din țară. Am născut un băiețel care are acum opt ani dar nu pot să registra băiatul la ambasada României în Portugalia fii căsătorită dar fostul soț este decedat.Am solicitat certificat de naștere doar răspunsul este că trebuie să solicit tăgadă de paternitate eu aici dețin certificat multilingua eliberat de autoritățile Portugheză dar aceasta nu este valabil doar in această țară efectiv și aici am cerut pentru a elibera pașaport dar nu pot face nimic efectiv este apatrid poate mă ajutați d-voastră cu un sfat mulțumesc pentru înțelegere o zi minunată și binecuvîntata de Dumnezeu

Alte discuții în legătură

Eliberarea certificatului de nastere Marina72 Marina72 Buna seara! Va rog, daca cineva cunoaste procedura, sa-mi raspunda cat se poate de repede! Sunt doi tineri in urmatoarea situatie: fata a mai fost ... (vezi toată discuția)
Se poate gasii o rezolvare dana73_76 dana73_76 vreau sa va spun ca sunt despartita in fapt fara divort din anul 2001 si din 2005 mi-am refacut viata si impreuna cu concubinul meu avem un baietel care acum ... (vezi toată discuția)
Intrucerea unui minor cetățean britanic in românia NewtonM NewtonM Buna ziua, Am si eu nevoie de ajutor. Voi veni in țara in Aprilie cu băiețelul meu de câteva luni. Băiețelul meu a luat numele soțului si are ... (vezi toată discuția)