avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conviețuire imposibilă. Cum se poate scoate o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conviețuire imposibilă. Cum se poate scoate o persoană din spațiu?

Bună ziua, va rog sa mă ajutați cu un sfat. Am o problema mai neobișnuita...cu mama mea(dacă chiar este). Acum câțiva ani a vândut casa și eu ca proasta am făcut un împrumut ca sa mai poată cumpăra în București. Dupa câtva timp am refinanțat creditul pt a lua si o mașină și am plătit creditul vechi rămânând cel nou cu ipoteca la care plătesc lunar 170 de euro timp de 25 ani. Ea nu a dat niciun leu la rata. A dat 6000 euro la achiziționarea apartamentului și acum are pretenția la jumătate de apartament. Ea nu apare în acte pt ca e pe numele meu fiind cu ipoteca. Problema e următoarea. Nu ne înțelegem cu ea. Terorizează copii tai urla vb urat nu plătește nimic în casa nu face nimic și tot timpul mă amenință că mă da în judecata sa I dau banii. Eu nu am vrut sa I fac rău sau sa o dau afară dar ea nu are respect și mila nici pt mn nici pt copii. Nu se mai ppate așa. Ce pot face legal sa rup relațiile cu ea sa plece din casa având în vedere ca oricum nu participa cu nimic. Cum as putea sa o scot din spatiu?
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
~ Conținut șters la cerere ~
Nu omiteti aspectul esential ca este vorba despre mama dv
Nu uitati ca si mama dv a contribuit financiar la achizitionarea apartamentului
Initial desfasurati demersuri pentru a se imbunatatii relatiile
Daca amiabil nu puteti solutiona,analizati oportunitatea promovarii unei actiuni in instanta
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da este pe numele meu. Pe mine nu mă lasă inima ca de aia stăm cu ea desi stm foarte înghesuiți. Însă din păcate ea e cea care nu are inima. Tot timpul se cearta cu noi țipă la copii,îi învață să minta, ne dispar lucruri, etc. Nu mai putem așa. Una doua ne cheamă politia... Nu are nici o asemănare cu o mama adevărată. Mi a furat bani din geanta,soțului din sertar. I am dat bani sa plătească rata I a cheltuit și nu mi a spus. Am aflat după o luna și ami intrat la biroul de credit. M a păcălit sa fac credit de nevoi personale sa o ajut sa si plătească datorii și am făcut o ca am zis ca e mama. Am rugat o sa plătească cu banii mei nu a plătit după care am aflat și a zis ca de ce sa mai plătesc ca se prescrie etc și după 8 ani mi a venit poprire de 21000ron iar ea nu da nimic. Nici la rata nu da nimic nici in casa nu da nimic. Ea doar Are pretenții țipă și se ceartă cu noi. Dar mănâncă de la noi fumează de la noi bea de la noi. Știu ca pare ciudat când cineva vb așa de mama dar din păcate exista situații în care nu se demonstrează calitatea de mama. Am ajuns la concluzia ca aceasta femeie m a făcut doar ca sa profite de mine. Nici când eram mica nu a stat prea mult cu mine. Am crescut cu bunica.
Banii I a dat pur și simplu. Erau ce I a mai rămas după ce a băut banii din casa rămasă de la mama ei. Ea zice ca are hârtie de la notar și martori ca a dat 6000 de euro.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
inteleg ca femeia a vandut casa maica-sii si dvs ati vrut sa o ajutati "ca sa mai poată cumpăra în București. "
si ati cumparat.. pe numele dvs. Acum femeia sta cu dvs. inainte sa "o ajutati", unde stateati ?
Nu inteleg cum ati ajutat-o sa ia in Bucuresti si a ajuns casa pe numele dvs si ea in casa cu dvs..
Acuma.. da, o puteti " ajuta" sa plece din casa, dar nu vad cum profita tot ea de dvs.
Macar gasiti-i undeva sa stea cu chirie modica.

Alte discuții în legătură

Succesiune apartament 2 ipoteci addrienne90 addrienne90 Buna ziua, As avea o mare nevoie de ajutor de la cineva calificat, sunt debusolata. In 2011, a decedat mama mea, mai am o sora care in prezent are 5 ani, eu ... (vezi toată discuția)
Evacuare silita angelaflorescu angelaflorescu Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Sunt in divort cu sotul meu, mai exact am facut cerere de divort la notariat si acum suntem in acea perioada de 30 ... (vezi toată discuția)
Despre contract vanzare cumparare cu uzulfruct viager alinutza87 alinutza87 Bunicii mei,i-a trecut casa si terenul mamei mele,cu contract vanzare cumparare si cu uzulfruct viager,dar durerea este ca parintii mei locuiau intr-o casa a ... (vezi toată discuția)