avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, in urma cu 15 ani am refacut podul casei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, in urma cu 15 ani am refacut podul casei iar ulterior ...

Buna seara in urma cu 15 ani am refacut podul casei iar ulterior am facut o mansarda fara autorizație de construcție acum vrem sa intram in legalitate insa casa a fost împărțită in doua o parte imi revine mie, iar cealaltă parte surorii mele, avand amandoi acte de vanzare cumparare de la părinți, eu am schimbat acoperisul casei si am facut si mansarda si pe partea surorii mele desigur cu acordul ei, acum ea este despărțită de fostul sot dar nu legal, el fiind trecut in actul de donație , cum pot intra in legalitate eu. Va mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 13 Mai 2024
gabipam, utilizator

Alte discuții în legătură

Mansardare pod bloc TMana TMana Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea. Am un apartament la ultimul etaj al unui bloc cu doua etaje, plus parter, cu cate 2 apartamente/etaj. Scara pe care ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am primit de la părinți cu contract de donație doar o jumătate ... gabipam gabipam Bună seara, am primit de la părinți un contract de donație doar o jumătate din casa de locuit, iar cealaltă jumătate din casa i au dat-o fratelui meu cu ... (vezi toată discuția)
Dovada investitie in casa parintilor Daniel33 Daniel33 buna ziua mama mea detine o casa pe care am reparat o si extins o eu. decizia a fost luata in comun in familie, dar cum se zice paza buna trece primejdia ... (vezi toată discuția)