Salans a castigat in urma unei competitii stranse cu Clifford Chance, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, PeliFilip, Popovici Nitu & Asociatii, Schoenherr, Tuca Zbarcea & Asociatii, White & Case si Wolf Theiss.

"Acest premiu este o dovada a talentului si determinarii intregii echipe de real estate in ultimul an, care a pus la grea incercare industria. Este totodata o recunoastere a calitatilor celor doi lideri ai practicii de real estate a Salans din Romania, Laura Tiuca si Bogdan Papandopol", a declarat Christopher Berlew, Managing Partner.

"Sectorul imobiliar a fost grav afectat de criza si multe proiecte fie au fost inghetate, fie complet abandonate, insa echipa Salans a stiut sa se adapteze in mod constant. Astfel, am fost implicati in cateva proiecte greenfield dezvoltate de companii multinationale si ne-am consolidat expertiza din industria hoteliera, lucrand pentru mari lanturi hoteliere internationale care s-au extins in Romania", adauga Laura Tiuca.

Echipa de real estate a biroului Salans din Bucuresti, care face parte dintr-un grup specializat de 230 de avocati, are in portofoliu clienti ca Renault, Black Sea Global Properties, Procter & Gamble, Compania Hoteliera Intercontinental, Heitman International, Hilton, ACCOR sau Marriott. Echipa este implicata in proiecte ce tin de managementul crizei, asset management, dispute din domeniul imobiliar, inclusiv litigii si arbitraje.

_
Cu o prezenta de 13 ani in Romania, firma de avocatura Salans face parte dintr-o retea internationala, care cuprinde 22 de birouri cu 750 de avocati.