Biris Goran a fost reprezentata de Gabriel Biris – Partener si Mihai Nusca – Avocat Coordonatoral departamentului de litigii.

"Solutia pronuntata de instanta de judecata reprezinta incununarea a 5 ani de efort al Biris Goran. Procedura in sine este complexa, cu «pericole» la fiecare pas procedural. In practica judiciara romaneasca, din cate cunoastem, aceasta hotarare ar fi a doua de acest fel, insa sub aspectul sumei la care ANAF a fost obligata la plata, hotararea judecatoreasca pronuntata in favoarea clientului nostru iese in evidenta",a  afirmat Marius Nusca.

O decizie asemanatoare a fost luata si in luna iulie a acestui an, cand dupa un parcurs de mai bine de 3 ani, Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat castig de cauza Rafinariei Steaua Romana, asistata de avocatii D&B David si Baias, recunoscand indreptatirea acestui contribuabil de a beneficia de dobanzi pentru nerambursarea de catre organul fiscal in termenul legal a sumelor datorate cu titlu de TVA. Mai multe despre acest caz puteti citi AICI.