Intreaba in Forum

Serviciu util cand ai o intrebare si ai vrea un raspuns rapid care sa te lamureasca

Scrie intrebare in Forum

Cere o oferta in Bursa de Servicii

Serviciu util cand ai de rezolvat o problema si ai nevoie de ajutor de specialitate (reprezentare in instanta, consultanta, cadastru, contabilitate etc.)

Cere oferta in Bursa
 • Autentificare
  Email / Utilizator
  Parola
  recuperare parolă
  Recuperare parolă

  Introduceţi adresa de email asociată contului dumneavoastră.

  Un email cu noua parolă şi instrucţiunile de recuperare a fost trimis cu succes către adresa specificată de tine.

 • Înregistrare

  Intră acum în comunitatea Avocatnet.ro. Este gratuit!

   ContUtilizator  ContConsultant  ContFirmă

  Avocatnet.ro în cifre
  Comunitatea are 408.731 de membri si 6.658 de consultanţi înregistraţi care au contribuit cu 2.533.708 mesaje in forum.

Știai că AvocatNet.ro are și o versiune premium?

 • Alerte pe email, cu conținut special.
 • Articole exclusive pentru abonați.
 • Navigare în site neîntreruptă de publicitate.
Mă interesează

Mesaje ale userului munteanu mihaela

 
Du-te la pagina:  1 2 3 4 5
 
offline
8

Data înregistrării:
Duminica, 7 Ianuarie 2007, 22:34

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Marti, 24 Ianuarie 2012, 20:08


Nu va imbatati cu apa rece. Executorul bancar sau firma de recuperari nu lasa sa treaca cei 3 ani pentru ca respectiva creanta sa se prescrie. Lucrurile stau in felul urmator. Daca va suna de la o firma de recuperari inseamna ca banca si-a cesionat creanta catre o firma, recuperandu-si astfel o parte din bani. Iata, deci, ca de acum inainte nu mai sunteti in raporturi juridice cu banca, ci cu firma de recuperari. Daca s-a inceput executarea silita, inseamna ca s-a declarat scadent anticipat creditul dvs. si de la acel moment incepe sa curga termenul de 3 ani de prescriptie. Cititi contractul de credit si o sa va lamuriti.
Succes!
Av. Munteanu Mihaela
 
 
 
offline
8

Data înregistrării:
Duminica, 7 Ianuarie 2007, 22:34

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Miercuri, 22 Iunie 2011, 13:16


persoana ramane in libertate pana la ramanerea definitiva a condamnarii, sa zicem de 2 ani, cum ati spus dvs. abia dupa recurs, cand hotararea de condamnare ramane definitiva, instanta emite mandatul de arestare si, astfel, incepe executarea pedepsei cu inchisoarea. fata de lipsa antecedentelor penale si avand in vedere ca procurorul nu a propus arestarea preventiva pe faza de urmarire penala, din punctul meu de vedere, al unui practician ce intra in dosare penale, ati putea sa cereti ca executarea pedepsei sa faca in libertate, adica sa i se aplice o pedepsa cu suspendare conditionata sau sub supraveghere(vezi art. 81, respectiv 86 ind 1 Cpen.). asta, sigur, daca sunt indeplinite conditiile de la articolele mentionate. succes!
 
 
 
offline
8

Data înregistrării:
Duminica, 7 Ianuarie 2007, 22:34

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Miercuri, 11 Mai 2011, 11:02


dvs. vreti sa dati in judecata hotelul, insa trebuie sa stiti ca, in civil, trebuie sa platiti taxa de timbru la valoarea pretentiilor cerute. mai simplu este sa va constituiti parte civila in dosarul penal care s-a constituit dupa sesizarea organelor prin plangerea penala pe care ati formulat-o. sfatul meu este sa va luati nr. unic al dosarului penal si sa va interesati periodic de stadiul in care se afla. probabil ca hotelul are aparator asa k dvs. care sunteti primul interesat in solutionarea cat mai grabnica a dosarului, ar trebui sa aveti un specialist(de preferat din localitatea unde se instrumenteaza dosarul)pentru a va putea apara interesele. Succes!
 
 
 
offline
8

Data înregistrării:
Duminica, 7 Ianuarie 2007, 22:34

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Marti, 20 Aprilie 2010, 11:58


buna ziua! ma confrunt cu o speta pe cat de simpla pe atat de neinteles pt firmele de recuperari credite. sot, sotie, divorteaza si fac tranzatie pe partaj. potrivit tranzactiei sotul ia apartamentul, urmand sa achite in continuare creditul ipotecar, si este obligat prin hotararea judecatoreasca sa achite 2 credite bancare facute in timpul casatoriei pe numele sotiei. sotul nu achita creditele, desi sotia a renuntat la partea sa din apartament i favoarea lui, singura lui obligatie in schimb fiind cele 2 credite. banca si, implicit, societatea careia banca i-a cesionat creditele, insista cu telefoane(deocamdata) la sotie sa platesca, desi sotia a dus la banca hotararea judec , deci i-a notificat in legatura cu divortul si tranzactia atestata de judecator. intrebarea este daca exista, totusi, riscul ca banca sa o execute silit pe sotie, si daca da, ce cai de atac ar putea fi?
 
 
 
offline
8

Data înregistrării:
Duminica, 7 Ianuarie 2007, 22:34

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Vineri, 9 Aprilie 2010, 18:47


buna ziua! daca dintre locatari refuza sa contribuie la repararea acoperisului, dar numai la partea din acesta din dreptul unuia dintre locatarii de la et 4, ce actiune in justitie poate fi promovata pentru ca si cel pentru care ceilalti nu vor sa puna bani sa-i fie reparat acoperisul?cine impotriva cui se indrepta acesta?multumesc!
 
 
 
offline
8

Data înregistrării:
Duminica, 7 Ianuarie 2007, 22:34

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Joi, 11 Februarie 2010, 13:28


buna ziua! este opozabila bancii hotararea de divort cu tranzactie pe partaj, tranzactie prin care sotii sunt de acord ca unul din ei sa renunte la partea sa din apartament, iar celalalt in schimb sa plateasca 2 credite bancare pe numele sotului renuntator, dar avand ca si codebitor pe sotul care ia apartamentul? Ce actiune se poate face atunci cand sotul care ramane cu apartamentul nu plateste creditele, deci nu-si indeplineste obligatia?
 
 
 
offline
8

Data înregistrării:
Duminica, 7 Ianuarie 2007, 22:34

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Joi, 21 Ianuarie 2010, 17:21


Stimata dna avocat, expertiza a fost ceruta de partea adversa, de av reclamatului, iar noi am fost de acord cu ea si cu modul de partajare(sulta pentru noi). Cand a venit expertiza am considerat prea mica valoarea de circ. a imobilului motiv pentru care pregatisem obiectiuni pe care nu le-am putut prezenta la termen din cauza k a lipsit(motivat). Sa fac apel sau sa fac cerere de repunere pe rol pentru a se discuta obiectiunile?
 
 
 
offline
8

Data înregistrării:
Duminica, 7 Ianuarie 2007, 22:34

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Joi, 21 Ianuarie 2010, 16:36


eu stiam ca daca minorul a fost incredintat mamei, dupa ramanerea definitiva si irevocabila a hotararii de divort mama poate pleca cu acesta in strainatate faara acordul tatalui. acum cu pasapoartele biometrice nu mai trebuie trecut copilul pe pasaportul parintelui ci i se face lui un pasaport distinct de cel al parintelui.
 
 
Du-te la pagina:  1 2 3 4 5


 

Statistici Forum

Mesaje astăzi: 111
Total subiecte: 523775
Total mesaje: 2533709


 

Acum online

Utilizatori (18)
pyty , m_daniela2009 , on64 , DaNyelito90 , theonewho , alina_alina_alina , agachedumitru , HoriaCrisan , SPANU CORINA , ALBERTO58 , ramo1305 , allinne , JamesBong , Doamna_Elena , cyan , Daniel4x4 , cesna1001 , fgeorgeta

Consultanţi (4)
AuditCont , laleaua-neagra , Car3men , camelia stefan

Moderatori (0)
-

Administratori (0)
-

Astăzi îşi sărbătoresc ziua de naştere

Sabina_Raicu , marovb , nik66 , marius79 , adrianvintilescu , marmura , vasile algeorge , GRIGAIOAN , Zora , ckeptea , lmajeri , kriss80 , kyd , vamil , SURANG , kisse0468 , fana_calin , alexia76 , cureleaf , Cris Rusu , roanstef , ams , CRISTHA , nc_sandu , simmo , anab , asistenta , Cerry , Nutulica26 , dana.m , mario_85 , esthera , trinc_carmen , jenygyna , diogene67 , alexandru.hubert , mioarachirila , maria-mihaela , neagu sorina , liviacj , mihaela bucur , bita , andra_galati , ardeleanvali , LUMI1971 , alinutza290 , Gryg87 , dnd76 , varlan , cristina mc , stefania.mirabela , anca curtean , desentzano , matanza , fadeconsulting , Madalina Tanase , popescu ana mihaela , TrecyRef , nikol18 , gancean_emilia , alexdink , hgvlad , Cristianstefanescu2007 , zefir , nikmircea , Floppy75 , petrescu maria , adriaadi , Raluca Stoean , nikoleta miclaoni , cezar31 , ADRIANA CALATAN , Araya , Myador , marianstavaroiu , gabriela1554 , sabrai , ralukdas , Elidor , traduceri10 , dncl , scuteristul , kinetix , nikku_suteu , ileana74 , virtopeanu costel , Crisan_valentin , szaboalexandru , edanapaun , Klarax , carmen_lutu , dianabalan , filipaurel , patriciabibi , supreme.house , dgs04 , Nicoleta_Tare , Nicoleta Sisca , iordacheromeo , Daniela04 , polefkadaiana , rares001 , cdmdorinelius , anti_lop , Robert Prisecaru , garson , emilia75 , gpnindependenta , MagS , Lucyciuf , gcprmr , adonis13 , larisa-ioana , mateiluc , seneca399 , jedrysiak_stelian , balutagabriela , andreiu85 , giulia84 , Inna20 , ara3 , razvanvelicu , Harapalb , Andrei955 , nicoletaionel , Harrylby , gigienciu , nyisztor , luox4395 , qetz1466 , Lydiexcp , xocr2658 , rbqku29 , fwsfa95 , legtwl68 , ecxdpbdjw49 , andreicristianstoica , Songznjy , Chingzay

 

Cautare in forum

 
Publicitate în reţeaua LegalNET.ro?

Consultant

Nu pierde ocazia de a te înscrie GRATUIT în catalogul consultanţilor Avocatnet.ro

Parteneri Avocatnet

Finexpert Funkykids CBC Romania Admis Eden Spa Marketizator.ro