Intreaba in Forum

Serviciu util cand ai o intrebare si ai vrea un raspuns rapid care sa te lamureasca

Scrie intrebare in Forum

Cere o oferta in Bursa de Servicii

Serviciu util cand ai de rezolvat o problema si ai nevoie de ajutor de specialitate (reprezentare in instanta, consultanta, cadastru, contabilitate etc.)

Cere oferta in Bursa
 • Autentificare
  Utilizator
  Parola
  recuperare parolă
  Recuperare parolă

  Introduceţi adresa de email asociată contului dumneavoastră.

  Un email cu noua parolă şi instrucţiunile de recuperare a fost trimis cu succes către adresa specificată de tine.

 • Înregistrare

  Intră acum în comunitatea Avocatnet.ro. Este gratuit!

   ContUtilizator  ContConsultant  ContFirmă

  Avocatnet.ro în cifre
  Comunitatea are 357.353 de membri si 6.267 de consultanţi înregistraţi care au contribuit cu 2.284.147 mesaje in forum.


Mesaje ale userului claudiuionescu75

 
Du-te la pagina:  1 2 3
 
offline
Avatar 2

Data înregistrării:
Vineri, 10 Mai 2013, 15:16

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Luni, 2 Februarie 2015, 13:06


Am incercat, l-am chemat la mediere, a refuzat. Evident ca instanta este ultima solutie, altfel nu lasam sa treaca mai bine de un an.
 
 
 
offline
Avatar 2

Data înregistrării:
Vineri, 10 Mai 2013, 15:16

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Luni, 2 Februarie 2015, 12:53


Doresc sa fiu reprezentat de un avocat specializat pe dreptul muncii, pentru intentarea unui proces fostului meu angajator. Precizez ca de mai bine de un an am o situatie de-a dreptul disperata, nu mai realizez venituri, in conditiile in care am un copil mic in intretinere, si de aceea nu pot oferi decat un onorariu de succes, care ar trebui sa se obtina macar pe primul capat de cerere al potentialei actiuni.
Incerc o descriere succinta a situatiei:

Ce doresc: sa actionez in judecata un angajator care practic mi-a distrus o cariera de niste ani din motive pur personale, fara nicio legatura cu valoarea mea
profesionala.

Ce pretentii am: vreau sa cer mai multe daune, pentru onorariul neplatit (o suma considerabila), pentru lezarea demnitatii mele umane si profesionale (voi dezvolta
subiectul ulterior) si orice dauna posibila mergand pana la minimum 100.000 de euro.
Precizez ca din discutiile cu alti juristi, ar fi 99,99 la sute sanse sa castig pe primul capat de cerere, intrucat exista dovezi clare ca am prestat pentru respectivul
angajator si este foarte posibil ca si angajatorul insusi sa recunoasca asta, culmea. Pentru restul doleantelor, care pot fi cerute in subsidiar, este la latitudinea
judecatorului, dar asta nu inseamna ca nu pot incerca.
In context, este vital sa fiu scutit de taxa de timbru, intrucat, repet, nu am venituri si am o situatie dramatica.

Ce vreau de la avocatul care ma poate reprezenta: pentru inceput sa ma ajute cu redactarea actiunii, mai exact sa-i dea o fata avocateasca acesteia, caci eu am redactat-o intr-un stil de specialist in comunicare, iar intr-un astfel de proces in civil sau contencios administrativ rigoarea sunt convins ca este vitala. Pe restul pot sa alerg singur la judecatorie, arhiva etc, stiu destul de bine procedura, daca avocatul respectiv nu are timp sa vina la termene sau altceva.

Ce pot sa ofer: onorariu de succes care ar trebui sa existe daca se castiga macar primul capat de cerere. Din practica stiu ca procentul este 10 la suta din daune, sunt dispus sa ofer minimum 1500 lei in caz de victorie pe primul capat de cerere si putem discuta pentru restul.
Mentionez ca acest caz are sanse reale sa fie mediatizat, ceea ce ar putea fi un bonus pentru avocatul care ma va reprezenta.

Pentru alte detalii, astept sa fiu contactat pe pm sau la adresa cr_toma@yahoo.com
Multumesc anticipat.
 
 
 
offline
Avatar 2

Data înregistrării:
Vineri, 10 Mai 2013, 15:16

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Miercuri, 19 Februarie 2014, 21:20


Buna seara,
Ce actiune pot intreprinde pentru a sanctiona mai multe afirmatii calomnioase ale fostei sotii? Concret, o instanta a decis (stupid sau nu, nu discut aici) limitarea la e-mail a comunicarii intre fostii soti si doar pe teme legate de programul si cresterea copilului, plecand de la premiza ca exista tensiune intre parti. Fosta sotie m-a acuzat ulterior ca as fi sunat-o si i-as fi trimis SMS-uri plus o asa-zisa amenintare prin telefon la adresa tatalui sau. A lansat aceste acuzatii in scris si le-a depus in instanta. Daca ar fi adevarate, m-as face vinovat de nerespectarea hotararii judecatoresti cu consecintele de rigoare.
Mentionez ca am facut sesizare la Politie si am cerut efectuarea de verificari pentru a se vedea ca nu am facut nimic din ce m-a acuzat fosta sotie si am obtinut de la operatorul de telefonie mobila, in speta Vodafone, desfasuratorul cu toate numerele de telefon apelate sau catre care am trimis SMS-uri, pentru a se vedea ca individa minte de ingheata apele.
Acum, ce pot face pentru a sanctiona acest comportament, care nu este singular, tinand cont ca dovezile sunt cat se poate de clare? Cei de la Politie au raspuns ca... nu este de competenta lor. Daca fac plangere penala, vor spune ca nu e pericol social sau alte prostii de genul asta. Un proces intentant in civil pentru calomnie ar fi solutia corecta sau pot incerca si altceva?
Va multumesc anticipat!
 
 
 
offline
Avatar 2

Data înregistrării:
Vineri, 10 Mai 2013, 15:16

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Marti, 13 August 2013, 14:42


Buna ziua,
Mi-a fost pusa poprire pe contul bancar, in urma actiunii fostei sotii, care vrea sa ma oblige la plata "integrala" a pensiei de intretinere. In fapt, am convenit la divort, inclusiv in prezenta avocatilor partilor, ca subsemnatul sa fac cheltuieli directe, in favoarea minorului, cu titlu de pensie de intretinere. Pentru aceste cheltuieli am facturi, chitante, etc, iar din martie a.c. am obtinut o extindere a programului de vizitare, pana la circa 40 la suta din timpul anului scolar si jumatate din vacante, plus custodie comuna (fosta sotie a facut apel). Practic, in afara de cheltuieli substantiale pe care le-am facut cu copilul in ultimii trei ani de la divort, din primavara il am pe copil in grija aproape jumatate din timp, il hranesc, il imbrac, il educ etc.
Intrebarea mea este urmatoarea: ce pot face pentru a obtine o compensare a asa-ziselor "datorii"? Mentionez ca sunt PFA si mi s-au blocat toti banii, nu doar o parte, ca in cazul unui angajat, astfel ca in prezent nu mai am cu ce sa intretin copilul. Din cate am constatat, contestarea la executarea silita se refera strict la procedura, iar timbrarea costa exorbitant (circa 10 la suta din cuantumul datoriei). Ce altceva pot face si cui ma pot adresa? Va multumesc anticipat.
 
 
 
offline
Avatar 2

Data înregistrării:
Vineri, 10 Mai 2013, 15:16

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Vineri, 24 Mai 2013, 15:42


Buna ziua, doresc sa ma constitui ca parte civila intr-un proces impotriva fostei mele sotii, care m-a acuzat ca nu am grija de copil, ca il traumatizez si ca l-as fi dus bolnav la tenis. A facut aceste afirmatii atat intr-un memoriu depus la instanta, pe care l-a folosit drept (fals) motiv pentru a ataca HC prin care am obtinut asa numita "custodie comuna", cat si intr-o plangere la Protectia Copilului.
Pot demonstra ca minte prin inscrisuri elocvente si martori, urmeaza sa depun la Parchet o plangere penala pentru denunt calomnios si fals in declaratii, insa consider ca mi s-a adus un prejudiciu imens prin faptul ca nu pot beneficia inca de dreptul de exercitare a autoritatii parintesti in comun, obtinut in martie a.c. (alias "custodia comuna"), pana nu se da o decizie definitiva si irevocabila.
Prejudiciul consta in excluderea mea de la orice decizie importanta privind minorul, in varsta de 7 ani, intrucat se aplica in prezent efectele custodiei unice. Intrebarea este: pe ce anume ma pot baza la capitolul "in drept" in cererea de chemare in judecata, ce prevederi legale solide pot cita pentru a nu mi se respinge actiunea ca nefondata? Multumiri anticipate.
 
 
 
offline
Avatar 2

Data înregistrării:
Vineri, 10 Mai 2013, 15:16

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Vineri, 24 Mai 2013, 15:10


Dimpotriva. Copilul meu vrea sa ma vada cel putin o data la doua zile, iar in vacante nu a rezistat mai mult de 7 zile fara mine. Trei saptamani ar fi crunt pentru el (si pentru mine, admit...) si foarte obositor, mai ales ca stiu pe unde vrea sa-l tarasca individa (fara ghilimele). Programul este stabilit, cum am spus, in cote egale pe fiecare vacanta, fara a se specifica perioadele, si da, ar trebui sa ne intelegem, dar asta se poate intampla cand ambii parinti sunt normali la cap si exista un minim respect reciproc pentru statutul celuilalt.
 
 
 
offline
Avatar 2

Data înregistrării:
Vineri, 10 Mai 2013, 15:16

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Miercuri, 22 Mai 2013, 17:12


Absolut: jumatate din vacante sta cu tatal, la fel si pe actualul program, modificat dupa obtinerea custodiei comune.
 
 
 
offline
Avatar 2

Data înregistrării:
Vineri, 10 Mai 2013, 15:16

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Miercuri, 22 Mai 2013, 16:09


De plecat, vrea sa plece in Grecia, exact in perioada in care ar urma sa plec eu cu copilul la mare. Mai vrea sa plece si in Italia nu mai putin de 3 saptamani, in conditiile in care am dreptul la jumatate din vacante, iar copilul vrea sa stea cu mine.
 
 
Du-te la pagina:  1 2 3


 

Statistici Forum

Mesaje astăzi: 245
Total subiecte: 455829
Total mesaje: 2284147


 

Acum online

Utilizatori (53)
phantomini , Mihaitzu , sorysory , Dragosh1 , Lentian , vagner1967 , dana000 , ninetaradu , avocat Bogdan Marinescu , bogeanua , Dalia2015 , pleseaion , opt_mgh , anonim_71 , arpad1977 , Dinte , olgamuresan , nicoletaman , soare1 , tibi69 , netavocat , gera905 , bobu_elena , daria90 , galaoan , muppetz , av_silvia_margineanu , monamour , ovvvidiu , Ina666 , Radu9 , corina2525 , silvium76 , Eco30 , senny2007 , ralucado , dubluionela , valyb , jowee , theya_05 , anatiti , avocatdavid7 , marcud , me.elena , Conrem , floreaionelm , cismasu , asimov , petremarin , kovacsilonka2 , Adasgd , GCC , mihutr

Consultanţi (6)
dolimp , legalmgm , anca1964 , dontuirina , calionte , adisan

Moderatori (2)
Adriantot , freeelis

Administratori (1)
Admin

Astăzi îşi sărbătoresc ziua de naştere

zoltancsiki , Babeti , PUSKAS EMERIC , cristina1980 , Alena , 15svoicu , Luciandi. , georgu , lorec , carol , camilex , ruxysr , danutz24 , luci76 , renato , redlex , perpeleac , SCMCHOREZU , andrutza2006 , margoterre , elflo , mageo , Alina_M; , specialmee , morfic , andreeasweety , mmuica , cri01 , inrgidion , mbella , crisandreea24 , fauradina , Christinica , ramony48 , roxana_iorga , mina_gabriela_1980 , alina24 , patrickbv , irinao , Dora88 , Arlechin , alinaradu , slyd , magoko , cooper , KTA-LYNN , Analore , Cristinika , Nicholas Nicholas , terminator , vladutepes , asscriss , stina , Josephine_Morrani , alicey , Ioana-Iulica , Focus_mf , ionellaiulianadiana , emaan , mary34 , ancabaru , kityflorentina , liliana munteanu , avocatginaiacovici , oneman , mirelamirela , mariana drm , mirelairimia , elyteo , eduard 2405 , megy , pfabian , roxana cojocariu , danbanu , myno , Robert I. , calinic sinai , cristinatabarca , bmirel2002 , camelia_24mai , razesul , musteataflorin , mirceaaug , carmena_dixi , sani63 , pangica niculae , andrei catalin , codreank_30 , babu.clontzu , utilizator_nou , Feldinger Edgar , camelia david , V.SANDRU , si_monna , gabrielddg , cornelmo , rus.andreia , lidia.popa , tambacristina , ABz , elvirapisculungeanu , Ianisflorin , costelino1967 , calista_me , gianys75 , robintel , cmotronea , DAVID44 , andritoiu , georgiana p , mmm777 , andreym24 , HreniucAmelia , bogliu , ionelenasorina , epastrav , isa25bel , flatcomg , mariana.popa , Alina Ioana , Cernat Mariana , dobocancossmin , dragos_popa , george1965 , alexandruB88 , CristinaAnastase

 

Cautare in forum

 
Publicitate în reţeaua LegalNET.ro?

Consultant

Nu pierde ocazia de a te înscrie GRATUIT în catalogul consultanţilor Avocatnet.ro

Urmăreşte noutăţile AvocatNet.ro

Lasă mai jos adresa de email şi te ţinem la curent gratuit cu analize, ştiri şi informaţii utile. Peste 100.000 de oameni au ales să ne urmarească pe email.

Parteneri Avocatnet

Finexpert Elsa Funkykids Deratizare Dezinsectie Carbon solutions global Eden Spa Marketizator.ro