Solutii pentru IMM
 • Autentificare
  Utilizator
  Parola
  recuperare parola
  Recuperare parola

  Introduceti adresa de email asociata contului dumneavoastra.

  Un email cu noua parola si instructiunile de recuperare a fost trimis cu succes catre adresa specificata de tine.

 • Inregistrare

  Intra acum in comunitatea Avocatnet.ro. Este gratuit!

   ContUtilizator  ContConsultant  ContFirma

  Avocatnet.ro in cifre
  Comunitatea are 325.738 de membri si 5.986 de consultanti inregistrati care au contribuit cu 2.103.348 mesaje in forum.

Discutie Ocupare functie contabil cu studii superioare

 
 
offline
Avatar 6

Data inregistrarii:
Vineri, 29 Mai 2009, 07:15

Profil utilizator

[Explicatii popularitate]

 
Data post: Joi, 10 Iunie 2010, 07:46

Buna ziua,
La unitatea unde lucrez s-au transformat 2 posturi de studii medii in studii superioare. Unul la compartimentul unde sunt eu incadrat contabilitate de gestiune si unul la salarizare. Eu doresc sa ma inscriu la concurs pe functia de la mine din birou numai ca sefa mea mi-a zis ca deoarece eu am pe diploma trecut economist cu specializarea finante-banci nu pot sa ma inscriu pe postul de la contabilitate de gestiune si daca doresc sa ma inscriu pe cel de la salarizare fara sa-mi ofere o baza legala doar motivandu-mi ca, colega mea de birou este singura calificata sa candideze pe acel post intrucat a absolvit contabilitate si informatica de gestiune. Nici cei de la MRU nu mi-au putut oferi o baza legala iar eu suspectez ca sefa mea o favorizeaza pe colega mea. Deasemeni am absolvit si un master pe specialitatea Managementul Financiar Contabil al administratiei publice care mi s-a spus ca nu poate fi luat in calcul ci doar ce scrie pe diploma de licenta.
 
 
 
offline
Avatar -

Data inregistrarii:
Luni, 24 Mai 2010, 15:06

Profil utilizator

[Explicatii popularitate]

 
Data post: Joi, 10 Iunie 2010, 07:53
Ma gandesc ca puteti, dar nu veti fiprobabil platit la maximul de salarizare, veti fi penalizat, neavand strict specialitatea postului cerut. In fond in facultate ati facut si contabilitate. Iar un program de contabilitate pe calculator il poate sti oricine.Mai vedeti si alte pareri
 
 
 
offline
Avatar 0.00

Data inregistrarii:
Luni, 15 Decembrie 2008, 13:35

Profil consultant Cere consultanta

[Explicatii indice rating]

 
Data post: Joi, 10 Iunie 2010, 09:35
buna ziua. inteleg ca au fost tranformate 2 posturi de studii medii in studii superioare. din cate stiu la transformare se precizeaza studii superioare economice. nu cred ca se precizeaza studii superioare economice specialitatea contabilitate si gestiune sau salarizare. asta tine de angajator care va stabili conditiile de participare la concurs.e clar ca sefa nu doreste ca dvs sa participati la concurs (probabil sunteti mai profesionist ca cealalta persoana si o posibila participare din partea dvs ar insemna sanse mai mici pt a 2 a persoana). mai mult daca sunteti institutie publica atunci concursul se organizeaza mai intai la nivelul unitatii. daca la conditiile de participare la concurs nu se vor preciza studii economice specialitatea contabilitate si informatica de gestiune ci doar studii superioare economice va puteti inscrie fara nici o problema. daca vor scrie si specialitatea mi se pare ca se incalca principiul nediscriminare si transparentei restrictionandu-va sa va inscrieti la concurs. daca am inteles dvs lucrati in acest birou ca si colega dvs.
 
 
 
offline
Avatar 6

Data inregistrarii:
Vineri, 29 Mai 2009, 07:15

Profil utilizator

[Explicatii popularitate]

 
Data post: Joi, 10 Iunie 2010, 12:35
Deci sa inteleg ca nu ar exista o baza legala care sa ma impiedice sa ma inscriu pe acel post. Totusi concursul trebuie sa aibe la baza anumite reglementari legale. Stiti care sunt acestea? Da lucram in acelasi compartiment si suntem salariati la o unitate militara. Sefa mea este mai apropiata de ea intrucat sunt prietene vechi.
 
 
 
offline
23

Data inregistrarii:
Duminica, 1 Februarie 2009, 12:18

Profil utilizator

[Explicatii popularitate]

 
Data post: Joi, 10 Iunie 2010, 21:46
Orice concurs are la baza anumite cerinte stabilite de angajator, cerinte ce vor fi publicate in presa sau pe un portal de specialitate, cu 15-30 de zile inainte de concurs. Si eu cred ca pentru acel post se vor cere studii superioare economice, fara o anumita specializare, caz in care va puteti inscrie fara grija. Dvs. trebuie sa urmariti publicarea anuntului si, in functie de cerintele stabilite, va puteti depune dosarul (parerea mea este sa va depuneti dosarul oricum, oficial, cu nr. de inregistrare sis a vedem ce motiv legal gaseste MRU sa vi-l respinga, in cazul in care se solicita doar studii economice).
succes!
 
 
 
offline
Avatar 6

Data inregistrarii:
Vineri, 29 Mai 2009, 07:15

Profil utilizator

[Explicatii popularitate]

 
Data post: Vineri, 11 Iunie 2010, 07:48
Intradevar se dorea ca eu sa nu particip pe acel post si dupa amenintari cu sesizarea organelor de control au cedat si mi-au permis inscrierea. Multumesc pentru raspunsuri. Topic inchis.
 
 
 
offline
Avatar 0.00

Data inregistrarii:
Luni, 15 Decembrie 2008, 13:35

Profil consultant Cere consultanta

[Explicatii indice rating]

 
Data post: Vineri, 11 Iunie 2010, 08:16
cereti de la MRU, daca tin minte exista un ordin al MAp, nu mai stiu exact ce nr e M...., dar intrabati la MRU, acolo sunt scrise conditiile de participare si desfasurare a concursului. succes. sa ne spuneti ce ati facut.
 
 
 
offline
Avatar 6

Data inregistrarii:
Vineri, 29 Mai 2009, 07:15

Profil utilizator

[Explicatii popularitate]

 
Data post: Duminica, 20 Iunie 2010, 08:46
Din pacate nu am luat concursul. Eu am luat nota 9 iar colega mea a luat 10 in conditiile in care bibliografia includea legea 330/2009, OMFP 1917/2005 si inca alte 20 de legi si ordine. E clar ca sefa mea i-a dat subiectele colegei mele mai ales ca ea a intocmit subiectele si a facut parte si din comisie. M-am hotarat ca luni sa ma duc sa-mi depun preavizul ca si asa ne reduc guvernantii veniturile si nu mai am nici un motiv sa raman in sistemu asta corupt unde nu poti promova decat pe pile si relatii. Nu m-a deranjat faptul ca am pierdut concursul ci faptul ca la sfarsit sefa se imbratisa si se pupa cu colega de parca invinsesera balauru. Mai ma si intreaba daca vreau sa fac contestatie.Multumesc pt raspunsuri inca odata.
 
 
 
 

Discutie Ocupare functie contabil cu studii superioare

Acest subiect este moderat de catre
freeelis,    tudorvaleriu,    Gabriela Pintea,    ana-cer 

Statistici Forum

Mesaje astazi: 38
Total subiecte: 411735
Total mesaje: 2103348


 

Acum online

Utilizatori (15)
smeagull , fanefane , Gedu , doru58 , gaby76 , gaspardoru , hanganumaria28 , Ahernar , Costi1989 , Cezary , marinpreda , corny39 , denisaionescu22 , valist , laurentiu123456

Consultanti (2)
u.b.i.k. , APET_R

Moderatori (0)
-

Administratori (0)
-

Astazi isi sarbatoresc ziua de nastere

aba812001 , codra , lush2peu , acting , gabrielagrigoras , marya radu , aditarta , mae , marak , ANCA GABRIELA , son_tommyk , andam , Tatiana Mancos , Grati , ALICEDREPT , luverdo , marcelapetrica , armeanu , antonia.m , extremeangell , bagylaudacescu , corneliap75 , Gafar , herflorena , nanita , ialdea2003 , criya , Dr.E , COSICO , balilescu , lenutza_pantescu , mvirginia , iqstormic , LEODOR , andreeas2244 , Alinutza_g2003 , hedi , leoruxi , gratielatv , nick77 , Violeta 2002 , sighiartaucosmin , claudia58 , annya08 , pallacra , marina.marina67 , marza_alexa , florincamelia , newtraderglobal , kintaregala , m_daniela2009 , ciubotariu claudiu , nasty , NONAME2 , xenia_mn , ginablonduta , ciubotariu_claudiu , piscinarul , ionut_psv , Florentina G , simon janos , alessandrina , cata22cid , sevir , Alina80 , ana36 , Diara , 22.08.2009 , roxa01 , Andreeaf , ankuta , elamihaela , alexandru.cenusa , mica_cuth , basu , adec , cornelpoprock , valian , stelios , truta monica , Ciobanu_Mihaela , Milotin , cristinavr , Dana220868 , lisandraa , Plopeanu Gianina , magda4008 , palomita , corina ciurea , clocotici , VlaicuVasile , Benko Katalin , michiuco , VALYTA , dima anca , MariusMunteanu , ctgadina , Gabriela-M , nicoloff , petruta_bz , sergiu.mir , ela2208 , CristinaMF , constantinescu teluta , modelare , ana.mi , kmly , voicu81 , Musat Mihai , gava2 , Irina_Ung , viorika_negoita , Enciu_Gabriel , ana-cer , ingeras2005 , josephx90 , catalinzaharia , contzilla , natalia stefanita , GeorgeRoman , bogdan2277 , DumitruStefan , DMSimion , highpowerm , hazlia , Adrian_Tripon , emilgabor1988 , DaddyEngineer , drepturi , mehrdana786 , alexandramariana1989

 

Cautare in forum

 
Publicitate in reteaua LegalNET.ro?

Consultant

Nu pierde ocazia de a te inscrie GRATUIT in catalogul consultantilor Avocatnet.ro

Parteneri Avocatnet

Finexpert Elsa Funkykids Deratizare Dezinsectie Carbon solutions global Eden Spa Marketizator.ro