Intreaba in Forum

Serviciu util cand ai o intrebare si ai vrea un raspuns rapid care sa te lamureasca

Scrie intrebare in Forum

Cere o oferta in Bursa de Servicii

Serviciu util cand ai de rezolvat o problema si ai nevoie de ajutor de specialitate (reprezentare in instanta, consultanta, cadastru, contabilitate etc.)

Cere oferta in Bursa
 • Autentificare
  Email / Utilizator
  Parola
  recuperare parolă
  Recuperare parolă

  Introduceţi adresa de email asociată contului dumneavoastră.

  Un email cu noua parolă şi instrucţiunile de recuperare a fost trimis cu succes către adresa specificată de tine.

 • Înregistrare

  Intră acum în comunitatea Avocatnet.ro. Este gratuit!

   ContUtilizator  ContConsultant  ContFirmă

  Avocatnet.ro în cifre
  Comunitatea are 409.097 de membri si 6.659 de consultanţi înregistraţi care au contribuit cu 2.534.934 mesaje in forum.

Știai că AvocatNet.ro are și o versiune premium?

 • Alerte pe email, cu conținut special.
 • Articole exclusive pentru abonați.
 • Navigare în site neîntreruptă de publicitate.
Mă interesează

Discuţie Amenda Politia Comunitara

 
offline
Avatar -

Data înregistrării:
Vineri, 17 Septembrie 2010, 21:53

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Vineri, 17 Septembrie 2010, 22:13

Povestea e cam asa Ș
La 02.02.2009, Am fost amendat de Politia Comunitara pentru stationare mai mult de 15 min pe domeniul public, cu camion mai mare de 7,5 tone (TIR), conform Art. 3 din HCGMB nr 216/2006 privind parcarea autovehiculelor grele pe teritoriul Municipiului Bucuresti
Intrucat ma aflam la fata locului efectuand o pana de cauciuc lucru dovedit chiar de fotografia facuta de politie (Se vede clar cauciucul si o parte din fata mea in cabina TIR-ului), am facut contesatie Dosar 718/301/2009. Toate prezentarile s-au amnat pana cand am primit prin posta hotararea Curtii cum ca am pierdut. Am facut recurs la data de 13.09.2010, unde verbal mi s-a spus ca se admite si ramane in pronuntare si acum vad pe net *** Respinge recursul ca nefondat. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 13.09.2010. Soluţionare ****
Sunt somer acum, firma a dat falimen,t nu mi-am permis un avocat.
Intreb cu dreptatea de parte mea MAI POT FACE CEVA?

 
 
 
offline
2.00

Data înregistrării:
Miercuri, 4 August 2010, 18:22

Profil consultant Cere consultanţă

[Explicaţii indice rating]

 
Dată post: Vineri, 17 Septembrie 2010, 22:16
pe mana d-voastra ati pierdut daca nu ati administrat la judecata in fond proba cu martori care sa ateste faptul ca ati fost obligat sa stationati mai mult de 15 min; acum nu mai puteti face nimic.
avocat Cristina Popescu
 
 
 
offline
Avatar -

Data înregistrării:
Vineri, 17 Septembrie 2010, 21:53

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Vineri, 17 Septembrie 2010, 22:23
Asta nu putema face pt ca eu am primit amenda acasa la domiciliul meu din Arges dupa 5 luni de la fapta. Procesul verbal a fost intocmit in lipsa mea
 
 
 
offline
2.00

Data înregistrării:
Marti, 3 Februarie 2009, 02:10

Profil consultant Cere consultanţă

[Explicaţii indice rating]

 
Dată post: Sambata, 18 Septembrie 2010, 19:46
Imi pare rau pentru situatia in care va aflati.
Totusi,acest necaz trebuie sa va invete ca orice actiune in justitie trebuieste dovedita cu probe(acte,martori,etc) si ca simplul fapt ca va adresati in scris unui organ este insuficient pentru a vi se da dreptate(chiar daca o aveti).
Din nefericire,nu mai puteti exercita nicio cale de atac pentru hotararea este definitivasi va trebui sa platiti amenda.
Imi pare rau !
 
 
 
offline
7

Data înregistrării:
Duminica, 18 Iulie 2010, 17:00

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Duminica, 19 Septembrie 2010, 18:45
Fara a intra pe fond, dragi colegi, cosiderati ca Politia Comunitara este indrituita a aplica sanctiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice?
 
 
 
offline
2.00

Data înregistrării:
Marti, 3 Februarie 2009, 02:10

Profil consultant Cere consultanţă

[Explicaţii indice rating]

 
Dată post: Duminica, 19 Septembrie 2010, 21:39
Raspunsul sincer este nu si este bazat pe mai multe considerente cum ar fi incompetenta politstilor comunitari,lipsa lor de experienta,etc.
Din nefericire se pare ca exista intre politia rutiera si cea comunitara ,din anumite localitati ,protocoale conform carora si politistii comunitari pot constata anumite contraventii.
 
 
 
offline
7

Data înregistrării:
Duminica, 18 Iulie 2010, 17:00

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Duminica, 19 Septembrie 2010, 22:20
Multumesc,
Am intrebat in conditiile in care cunosteam prevederile :
Art. 177 din H.G. 1391/2006 pt aprobarea Regulamentului de aplicare a OUG 195/2002 . – (1) Îndrumarea, supravegherea, controlul respectării normelor privind circulaţia pe drumurile publice şi luarea măsurilor legale în cazul în care se constată încălcări ale acestora se realizează de către poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Române.
(2) Poliţiştii rutieri sunt ofiţerii şi agenţii de poliţie specializaţi şi anume desemnaţi prin dispoziţie a inspectorului general al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Insa avand in vedere ce ati precizat, consider ca in caz de litigiu, in instanta personalul Politiei comunitare se prevaleaza de acele protocoale.

 
 
 
offline
Avatar 3

Data înregistrării:
Duminica, 19 Septembrie 2010, 21:38

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Luni, 20 Septembrie 2010, 00:39
@florinvlad imi pare rau pt ce ai patit, imi pare si mai rau ca orice avocat cum sunt eu citeste in manuale cum ca amenzile se prescriu, cad de fapt in realitate doar se in dexseaza si ioar se indexeaza, si cand vei lua o amenda pe nedrept si vei fi gasit nevinovat, amenda va fi anulata dar va trebui sa platesti majorarile, etc etc, imi pare si mai rau ca suma de amenda e lasata la latitudinea unor inapti mintali si petru aceisi fapta , avand acelasi comportament valoarea in leio va fi diferita, sfatul meu este sa nu te lasi!!! chiar daca esti somer si venitul pt tine este dificil, inca ai sange romanesc in vinele tale si fierbe cand esti acuzat aiurea. oare trebuia sa mergi pe pana tot bucurestiu? cum au demonstrat inapti ca u ai stationat mai mult? (cand u putei spune ca la fiecare 5 minute te deplasai 5m, )
pentru actiune in justitie trebuie sa ai un avocat deoarece ceilati inapti care culmea si ei cica te reprezinta , cand te vad singur, te linseaza.
sfatul meu : 255 sanse de castig = da in judecata primaria si angajeaza un avocat care cunoaste nu care stie doar sa latre contra vantului, deoarece multe hotarari de consiliu local depasesc legi internationale, incalca drepturi, sunt discriminatorii, etc, iar dupa castigare s-ar putea ca si amenda sa fie prescrisa fiind data de o lege falsa.
poti la fel de usor sa platesti cat ai de dat acum si sa uiti.
pe viitor: mereu cand vei primi o amenda indiferent de la ce cretin (care e constient ca este greu dar el vrea promovarte) , semneaza (obligatoriu), scrie unde ai dreptu la parere "NECONFORMA CU REALITATEA" , cere sda achiti pe loc, (sau plateste in 24h) fa contestatie personal la comandantul inaptului care te-a premiat, fii pregatit sa primesti respingere la contestatie (si indirect a doua acuzare a supra ta , deoarece in momentul in care comandantul citeste va da dreptate agentului deoartecev este constient ca si el ca si comandat face greseli , indirect te va acuza si el de aceiasi fapta) . cu respingerea contestatiei iei un avocat bun, si dai in judecata Ministerul care te-a premiat, ceri doar cheltuieli de judecata, si restituirea valorii platite pe amenda cu aceiasi dobanda aplicata de bcr la perioada CAT BANI TAI AU FOST FOLOSITI DE STAT, ceri instiintarea ta cu metodele de aplicare contra comandantului si a inteligentului care te-au premiat.
daca in 6 luni vei primi ca au fost sanctionati disciplinar faci recurs sau alt proces tot cu avocat deoarece este discriminatoriu ca tu sa fii sanctionat cu o valoare fata din salarul mediu , asta in timp ce marii cretini ce stau la strada sunt amendati disciplinar. daca le taie si din salar sa vadfa si ei cum e sa faci bani si altu sa ii ia.
nu cere nicioadata daune morale, nu folosi niciodata bonuri de masa ca ai mancat/cazat/facut drum in timpu procesului(astea te ajuta sa pierzi in fata presedintelui de sala sau a procurorului) daca vei cere daune foloseste sum e fictive de 1 ron sau zece bani.
daca faci cum am zis eu si o stiu multi smecheri din tara, vei capata in primul rand frica intre inteligenti , si te vor evita dar nu sari calul, inca mai avem 5% agenti care chiar stiu meserioe si nu au probleme cu hardu. incearca ce ti-am zis doar daca esti nevinovat sau nu se poate dovedi vinovatia ta de catre agent cu probe fizice, sau martori
 
 
 

Discuţie Amenda Politia Comunitara

Acest subiect este moderat de către
Gabriela Pintea,    Kyandra 

Statistici Forum

Mesaje astăzi: 166
Total subiecte: 524131
Total mesaje: 2534934


 

Acum online

Utilizatori (56)
Roxana Neagu , trestian , Lulusica , kaky_caki , bgd29 , Dapix , Ciortea Zita , raspunsutil , Corina6 , Simona_Voiculescu , baiesan , _Alin_ , Allona , cyan , Ciprian1 , SEugenia , Latcu Voda , pestisor7819 , alexboiciuc , iulianabloju , elenavladut , BocskaiCsaba , Lili_A , ianasi claudia , sarbui , cristian70 , deacristina , Viomio , SimonescuC , acrucspiru , roibu001 , cristianQpanait , Dimian1234 , larisarazvan , db03uie , utillllizator01 , LilaT , contagalati , ioanapetran , Carmen_Chesches , dragalinamihaela , deny87 , NSORESCU , iulan , Ginulici , catalincoj , raduhanta , Youngnr , sercaianu , AnghelAnaGeorgiana , ilerina , tdramcmop88 , Denisalin , popescueduard , LuminitaZP , OtelDiana

Consultanţi (2)
laleaua-neagra , cabinetavocatura

Moderatori (5)
george-neagu , elga50 , gi-jane2 , Joha , freeelis

Administratori (0)
-

Astăzi îşi sărbătoresc ziua de naştere

Adina Hofman , enco , CEZAR-TOMA , smiru_99 , codruta_07 , csillasz18 , marcelnis , antranic , madlain7 , contlexpert , gelborn , cristinabunduc2006 , chiselmax , maru46 , kedves , anca78 , mit , akara , odin , Znupi , mireillelove , gaby_rct , avozamb , dremanoil , lacusta , gheorghiu constantin , expur , gabimotocel , consulting_tr , ppdoru , bydyk , Teea , luminitar , doinisor , vicom51 , snoopdoggirl , pupina , bcungureanu , TOASCA79 , xaolin , claudissa , vampirely , akordys , xander_little , daney , nicolle.spiru , nuran , Nicoleta Stoian , floriral , al3xutzu10 , ica cozma , sergiu_degan , rodic@ , emil.petrescu , ramona-maria , Kudos , elena - alina , messagero , hendea , BOGDAN EUGEN , ilina_objopt , marmotica , crys21 , elenn , crisandra7 , optan , Chris-Cross , dragos24 , veronica.gojgar , Miki04 , CRISTINArares , cristinaepa , Vlad Nicoleta , sorinus71 , lavinia almasan , mierlesteanu valentin , chereji , oana57 , busecan , miki25 , cristi7777 , Bustha , big_sister73@yahoo.com , dan tita , danyelacojocaru , G3orgyq , nicoleta_iacob , timeav , mirelatatulescu , djandy23 , anamaria8312 , slvpopescu , diodan , bota simona , anamaria0 , elenor , igorash , LuchianSeb , DLaurentiu , 07121967 , menes662000 , monanicolaescu , bejmuraru , LaurentiuCazan , nycollemaria , valeriu77 , Phantom79 , ovidiu12 , anca07dum , Geoteo , ltkc1760 , yfrx8673 , smur2947 , Alicecej , Kimatoriakqq34 , Joepab , aimxp46 , qondifaea83 , dgmeter34bf , Remfertaq5 , ryynamor , Monteuv , Tuanya , qyuin64 , zbdhz83 , Reyesfa , Leoneldpag , Binnerse3k

 

Cautare in forum

 
Publicitate în reţeaua LegalNET.ro?

Consultant

Nu pierde ocazia de a te înscrie GRATUIT în catalogul consultanţilor Avocatnet.ro

Parteneri Avocatnet

Finexpert Funkykids CBC Romania Admis Eden Spa Marketizator.ro