Intreaba in Forum

Serviciu util cand ai o intrebare si ai vrea un raspuns rapid care sa te lamureasca

Scrie intrebare in Forum

Cere o oferta in Bursa de Servicii

Serviciu util cand ai de rezolvat o problema si ai nevoie de ajutor de specialitate (reprezentare in instanta, consultanta, cadastru, contabilitate etc.)

Cere oferta in Bursa
 • Autentificare
  Email / Utilizator
  Parola
  recuperare parolă
  Recuperare parolă

  Introduceţi adresa de email asociată contului dumneavoastră.

  Un email cu noua parolă şi instrucţiunile de recuperare a fost trimis cu succes către adresa specificată de tine.

 • Înregistrare

  Intră acum în comunitatea Avocatnet.ro. Este gratuit!

   ContUtilizator  ContConsultant  ContFirmă

  Avocatnet.ro în cifre
  Comunitatea are 408.706 de membri si 6.657 de consultanţi înregistraţi care au contribuit cu 2.533.589 mesaje in forum.

Știai că AvocatNet.ro are și o versiune premium?

 • Alerte pe email, cu conținut special.
 • Articole exclusive pentru abonați.
 • Navigare în site neîntreruptă de publicitate.
Mă interesează

Discuţie INSELAT DE FIRMA DE MEDIERE LOCURI DE MUNCA IN STRAINATATE!

 
offline
Avatar 1

Data înregistrării:
Marti, 2 Noiembrie 2010, 18:30

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Marti, 2 Noiembrie 2010, 18:49

In data de 18.01.2010 am semnat un contract de mediere intre mine si societatea reclamata, SC [EDITAT] SRL, contract ce are ca si scop intermedierea unui contract de munca intre mine in calitate de viitor angajat si o companie angajatoare din Spania.

Societatea reclamata a fost aleasa de catre mine avand la baza motivul ca la data respectiva (ianuarie 2010) era singura care recruta forte de munca in mod specific si pentru Spania, unde eram interesat in mod direct sa lucrez, avand unele cunostinte si rude acolo, fapt ce m-ar fi avantajat in plecarea intr-o tara straina. Mentionez ca societatea vizata avea anunturi active pentru un numar de 50 de posturi de munca in Spania cu salariul 1200-1500 euro/lunar, constituind 35-45 euro pe zi – in regim de norma.

Atasez mai jos linkul orginal de unde am accesat anuntul :
http://www.ejobs.ro/user/lo...

In urma discutiilor purtate cu ei, am fost informat de o perioada relativ exacta pentru plecare – inceputul lunii februarie, fapt pentru care am procedat la depunerea demisiei la locul de munca unde activam anterior acestei dati si pregatirea pentru o plecare indelungata in afara tarii.

Societatea nu si-a respectat promisiunea initiala, invocand pentru inceput probleme meteorologice in regiunea unde urma sa fim trimisi iar ulterior amanand si mai mult plecarea pe motiv ca au aparut diverse probleme si nu mai au locuri de munca in Spania. Am primit ulterior asigurari
ca se vor cauta si gasi alte locuri de munca in concordanta cu ceea ce am cerut initial, in Spania, fapt ce nu s-a intamplat nici in ziua de astazi.
Studiind mai atent societatea vizata, sub suspiciunea de inselaciune datorata amanarilor prelungite, am ajuns sa iau la cunostinta faptul ca societatea a fost proaspat infintata, neavand nici macar un an de la inregistrare si netrimitand la munca un numar considerabil de persoane, fapt care sa-i confere un statut relativ de incredere. Prin prisma unor incertitudini privind contractul incheiat si mai ales capacitatea societatii de a onora obiectul contractului in cauza, am decis sa denunt unilateral contractul semnat si sa cer restituirea integrala a comisionului platit.
Am discutat telefonic cu reprezentatii firmei si am fost informat de catre o persoana ce se recomanda ca fiind administratorul
, M.D.S., ca nu mi se poate restitui decat suma echivalenta a 200 euro, din 1129 lei platiti, diferenta constituind taxe si TVA platibil statului de catre firma
, sume ce nu mi se mai pot rambursa. In ciuda promisiunii ca banii vor fi restituiti – doar cei 200 euro, am fost ulterior amanat in continuare pentru luna mai. Continui sa-mi mentin suspiciunile privitor la intentiile lor sincere privitor la rambursarea acestor sume, cu atat mai putin in valoarea integrala.
In urma cererii mele de restituire a banilor, spre a se absolvi de obligatiile contractuale, firma a trimis o oferta prin posta, ca lucrator la circ pe suma de 150 euro – saptamana, dar in Germania. Eu nu am cerut nici sa lucrez pe suma aceasta (5-600 euro/luna) si cu atat mai putin in Germania, motiv explicit pentru care contractul incheiat intre parti a avut ca si obiect – angajarea in SPANIA, fapt direct mentionat in primul articol – alineatul 1. De asemeni salariul din anuntul initial in baza careia am semnat ulterior cu aceasta firma un contract, era dublu (pana in 1500 euro) lunar, in alte conditii si evident alta tara.

Deoarece societatea se declara momentan in imposibilitatea de a-mi gasi un loc de munca in Spania in conditiile originale in care contractul a fost incheiat si cu atat mai mult deoarece nu mai sunt in postura in care imi permit sa astept o eventuala rezolvare a lor, eu neavand un venit si implicit un loc de munca si neputand sa aplic pentru unul cat timp astept de la ei ( incepand cu 1.02.2010 – pana azi) un raspuns, am decis sa denunt unilateral contractul si sa cer restituirea INTEGRALA a sumei acordate lor pe motivul incalcarii termenilor initiali precum si celor mentionati in contract.
Incercand o rezolvare amiabila am discutat cu ei telefonic si am fost informat ca dumnealor sunt acoperiti de clauzele contractuale si avand in vedere scrisoarea “oferta” cu un loc de munca in GERMANIA trimisa catre mine, ar mai putea pur si simplu sa-mi faca inca o “oferta” de orice fel si sa scape de obligatiile fata de mine precum si cea de a-mi mai restitui orice suma de bani.
ultima dată editat de Andreea Lisievici pe data de Miercuri, 3 Noiembrie 2010, 09:54
 
 
 

Discuţie INSELAT DE FIRMA DE MEDIERE LOCURI DE MUNCA IN STRAINATATE!

Acest subiect este moderat de către
andreigrigoriu,    gerberga,    Joha,    simonette12,    romascanu,    AVLIL,    freeelis,    trandafir2

Ultimele mesaje şterse în discuţie ( total mesaje şterse - 2)

Autor mesaj: aum300
Mesaj şters de către: freeelis
Dată mesaj: Vineri, 19 Decembrie 2014, 23:11
Mesaj şters la data: Miercuri, 24 Decembrie 2014, 16:29
Motiv: postat in topic vechi
Autor mesaj: vulturu39
Mesaj şters de către: freeelis
Dată mesaj: Vineri, 19 Decembrie 2014, 19:50
Mesaj şters la data: Miercuri, 24 Decembrie 2014, 16:28
Motiv: mesajul e offtopic


 

Statistici Forum

Mesaje astăzi: 269
Total subiecte: 523739
Total mesaje: 2533589


 

Acum online

Utilizatori (15)
mihaiadriangiurgiu , m_daniela2009 , theonewho , Sarcasticul , Eugen_P , ynocentta , john098 , danraicu , mariantos , ioneliya38 , RosuR , ravita , rupa , vasea_13 , ovibarosanu

Consultanţi (4)
Av. Gabriel Klein Kiritescu , iulia53 , carmen.stoean , avocat_lascoschi@yahoo.com

Moderatori (2)
Joha , trandafir2

Administratori (0)
-

Astăzi îşi sărbătoresc ziua de naştere

avdanaarhire , MMB , bianspe , maia2006 , CRISTYSINDEAN , pacalici , BEN , silav_margareta , dmarchis , gabriela.nicoara , pantacosmina , VASILEP , k_lin , zmija , gramaco , simina2006 , oana tofan , adelina_alx , andrei dune , ionicaonix , Mirela Obrejan , senzual , Ana Placinta , boteaclaudiamarina , baziladrian , claudia2007 , viosarman , hantig_nicu@yahoo.com , maida , moise_v_mihai , alltavy , ALEXANDRA` , victor apostu , ellhnida , Bogdan Marcu , florinash1972 , maremarcel , tippaa , thuram , clauss984 , shaeraalexa , oanaeuskadi , daniela_elena67 , nicolaes02 , RAYMONA , nitu anca , ashi_bod , ana_monyka , Nikkolucia , mirelastc , doina_mihai , Ilenuþa C. , SINZIANA SUTO , ioana dimassi , furdeanrares , dea_power , cicisxn , anghelachedan , alexandru curelea , eremia , fl , firmadecontabilitate , gaby_apex , mitea mihaela , only1time , Nemitanu , AncaRom , verutastate , ghiranradu , ianos , g_lupu , nadia zbarce , palasteamari_ot , Nicoleta 24 , ROTARU DANIELA , danmadona@yahoo.com , al3xa , Anonymusz , marianTi , ninapascaru , xnicuxx , alexandra1234 , pan77curca , kouzmas , hristo , IlarieDorin , nan andra , Alice Sima , edy120376 , cojanstefan , dan.mkinvest , saaba , anin 312 , dpmsolutions , nutu92 , Carmen Milica , Anna-Marria , safriuc , fly333 , niros31 , eva_ela , VictorMosnegutu , moise33 , cris88 , mrbilcec , Dana2000x , kollnik , Marcelina-Maria , andreiwq , AliceNegru , ANUSCA55 , deea_r , argentinamarin , Alina Zaporojan , razvancatalindumitriu , mihaelush , catalin1980bubu , Ioana1313 , PAULAStoica , geopetrache , pirlog_mihai , Ana_Simmonds , Apafoc , Kamilica , sinzianasuto , firmadeconta , lizyca1961 , georgianamunt , LiNUtzu , 1techdrone1 , fark3805 , Pazminoaq1p , george2016 , ufa49bd , Aileenkvr , fozc1026 , ofgm9861 , Iancfr , renl7651 , argm7179 , Aubreybq , Cracraftse9b , eyux6425 , utreo9 , Denitarccx , Donnydi , Dilauroes9s , pqvkvmuzl74 , pyfct61 , Cecylia1981 , turborrm , Sonntagaq9

 

Cautare in forum

 
Publicitate în reţeaua LegalNET.ro?

Consultant

Nu pierde ocazia de a te înscrie GRATUIT în catalogul consultanţilor Avocatnet.ro

Parteneri Avocatnet

Finexpert Funkykids CBC Romania Admis Eden Spa Marketizator.ro