Solutii pentru IMM
 • Autentificare
  Utilizator
  Parola
  recuperare parola
  Recuperare parola

  Introduceti adresa de email asociata contului dumneavoastra.

  Un email cu noua parola si instructiunile de recuperare a fost trimis cu succes catre adresa specificata de tine.

 • Inregistrare

  Intra acum in comunitatea Avocatnet.ro. Este gratuit!

   ContUtilizator  ContConsultant  ContFirma

  Avocatnet.ro in cifre
  Comunitatea are 326.561 de membri si 5.997 de consultanti inregistrati care au contribuit cu 2.109.546 mesaje in forum.

Discutie actiune in constatare care sa tina loc de Contract Vanzare cumparare - Concluzii pe Fond

Du-te la pagina:  1 2
 
 
offline
3

Data inregistrarii:
Miercuri, 8 Octombrie 2008, 11:51

Profil utilizator

[Explicatii popularitate]

 
Data post: Miercuri, 8 Octombrie 2008, 12:24

• Actiune in constatare care sa tina loc de Contract Vanzare cumparare

Buna… sunt Student la Drept an 2 si trebuie sa o ajut pe Mama in calitate de PARATA ,care trebuie sa depun Concluzii pe fond azi 08.10.2008 in process si Nu in permit un Avocat …..v-as ruga URGENT sa va spuneti parerea in calitate de specialist sau Idei care sa le scriu in Concluzii pe fond ori Practica Judiciara sa atasez la Concluzii intr-o speta cu Obiect” Actiune in constatare care sa tina loc de contract de vanzare-cumparare” iar Istoricul Sedintelor Dezbateri puteti deschide pe Net la http://www.just.ro/ portal ... .
• Dosar Electronic Nr. 55/828/2007 cu Scanare Doc. principale din SPETA in discutie pentru a se Analiza sub toate aspectele Concluziile pe Fondul problemei care se afla pe INTERNET Accesați ca propria casuta Postala pe ADRESA : Yahoo! Mail - impoziteford@yahoo.com cu Parola acces Cifru 12345678 Cu Procedura de Închidere Adresei de E mail .
• Astept Pareri , Practica Judiciara ,jurisprudenta, Spete Similare judecate , doctrina si Concluzii Fond si Motive de RECURS in Speta de mai sus care este aranjata de Adversar si Recomandarea unui Avocat Bun din pitesti care sa angajez in Recurs , toate parerile le astept pe Adresa mea de Yahoo Meseenger si Mail este y8ro@yahoo.com.
• Prezentare in ANSAMBLU a Spetei in Dosar Nr. 55/828/2007 Obiect” Actiune in constatare care sa tina loc de contract de vanzare-cumparare” in care RECLAMANTUL Bacanu Tudorel (A) cumpara cu chitanta de mana de la Bunicu Patru I. Gh. (B) si Reclamantul (A) care la randul sau a mai cumparat un Teren pe o Promisiune a Bunicului cu chitanta de mana de la Mama Cazacu Elena (C )PARATA care a incasat bani pe teren dar un PRET NESINCER o suma Derizorie .
• In Speta PARATA Arseni NICULINA (D) este Cumnata Mamei si sotia FRATELUI ei care a DECEDAT.
• In Speta INTERVENIENTII Patru Nicolae si Janimna sunt COPII PARATA Arseni NICULINA (D) si MOSTENITORI cu parti Egale cu Mama pe cele 2 terenuri care se judeca in Speta in Dosar Nr. 55/828/2007 si le REVENDICA RECLAMANTUL Bacanu Tudorel (A) cumpara cu chitanta de mana de la Bunicu Patru I. Gh. (B) si de la Mama .
• ANTERIOR prezentei Spete pe aceleas 2 Terenuri a fost Emis TITLU de PROPRITATE Mame si sa Judecat PARTAJU SUCCESORAL dupa Bunicu care se Referea la ACELEASI 2 Terenuri care sunt in Litigu in prezenta Spete ,unde INSTANTA în Dosarul nr. 7088/1998 în care sa Pronunțat Sentința Civilă nr. 5255/21.06.1999 a JUDECĂTORIEI PITEȘTI unde sau inpartit terenurile din TITLU de Proprietate al mamei in 2 parti Egale cu INTERVENIENTII Patru Nicolae si Janimna si unde Se regasesc ACELEASI 2 Terenuri care sunt in Litigu din Dosar Nr. 55/828/2007 care acum le REVENDICA RECLAMANTUL Bacanu Tudorel (A) cumpara cu chitanta de mana de la Bunicu Patru I. Gh. (B) si de la Mama .
• In Probatiune in speta sau Administrat Proba cu MARTORI , INTEROGATORIU , Inscrisurii si EXPERTIZA GRAFICA pe semnatura executata de Bunicu Patru I. Gh. Decedat in 1994 care Ulterior a fost admisa si apoi respinsa deoarece nu am putut identifica mai Mult inscrisuri spre Comparare desi dupa atata timp existu doar cateva inscrisuri arhivate la institutii care instanta a refuzat ca sa incuvinteze ca EXPERTUL Criminalist sa se deplaseze la institutie Detinatoare petr. A Expertiza semnatura bunicului.
• Eu am fost PROCURATORUL Mamei Cazacu Elena (C )PARATA in Spete si am INVOCAT instantei :
1. NULITATEA Absolută a celor 2 Terenuri Cumparate de Reclamant cu Acte sub semnatura privata de la Autorul Paratilor adica de la Bunicu.
2. am solicitat si sa dispus ca verificarea să se facă prin expert GRAFIc, obligând părțile să depună de îndată înscrisuri pentru verificare in TEMEIUL Art. 183. C. Proc Civ. - Dacă partea care defaimă înscrisul ca fals a celor 2 Terenuri Cumparate de Reclamant.
3. am Solicitat Instantei Constatați NULITATEA ABSOLUTĂ a 2 CONTRACTELOR de VÂNZARE-CUMPĂRARE a TERENURILOR EXTRAVILAN sub SEMNĂTURĂ PRIVATĂ care Potrivit Art. 2 Alin. 1 din Titlul X-“Circulația juridică a Terenurilor” – al Legii nr. 247/2005 privind reforma în domeniul Proprietății și justiției, precum și unele măsuri adiacente(care a Abrogat Legea nr. 5471998 privind circulația Juridică a Terenurilor),indiferent de Destinația sau Întinderea lor pot fii Înstrăinate ,respective Dobandite prin Acte juridice ÎNCHEIATE în FORMĂ AUTENTICĂ la NOTAR o Cerință înstituită de Lege care prin NERESPECTAREA CERINȚEI se SANCȚIONEAZĂ cu NULITATEA a Contractelor de Vânzare a TERENURILLOR care este un Contract SOLEMN pentru a fi VALIDAT.
4. Am invocat Pretul NESINCER a Celor 2 Terenuri Revendicate in Spete în Temeiul Art. 1303Cod Civ.-Pretul vanzarii trebuie sa fie serios si determinat de parti si cu dovada Adeverintei CAMEREI NOTARILOR cu Evaluare si in Raportul de EXPERTIZA Tehnica de Evaluare a Pretului Terenului Executata in Procesul de PARTALJ SUCESORAL care dovedeste un Pret Mult mai mare decat a primit Mama pe teren in discutie .

• In Dosar Electronic Nr. 55/828/2007 ATASEZ pise din dos. adica Cerere principala ; actele celor 2 Terenuri Cumparate de Reclamant cu Acte sub semnatura privata si Nota lui de Aparare, Declaratii Martori si INTEROGATORII si acte de care fac Vorbire in Prezentate care se regasesc in Cuprinsul dos. respectiv Doc. principale SCANATE din SPETA in discutie pentru a se Analiza si EMITEREA unor pareri PERTINENTE si de IPOTEZE de lucru care astepta ficomunicate in adresa mea de Yahoo! Mail y8ro@yahoo.com. Ulterior voi Posta si SENTINTA in Pronuntata in Speta pe Yahoo! Mail - impoziteford@yahoo.com ptr. a primi pareri in termen de 15 zile ca sa formulez MOTIVE de RECURS in Cauza.
• Va multumesc anticipat Consultatire si CONSILIERILOR in Spete cu Recunostinta si Primiți Asigurarea distinsei mele considerații, stima si RESPECT.
 
 
 
offline
Avatar 7.20
1

Data inregistrarii:
Joi, 17 August 2006, 08:04

Profil consultant Cere consultanta

[Explicatii indice rating]

 
Data post: Miercuri, 8 Octombrie 2008, 12:37
mario38iulian a scris:

• Actiune in constatare care sa tina loc de Contract Vanzare cumparareVăd că ați depus fel de fel de cereri în constatare. Da' o cerere în realizarea dreptului ați depus?

Dacă nu, nu trebuie să vă fie teamă de recursul pe care îl vor face pîrîții, și nici de avocatul acestora, oricît ar fi de bun. Temeți-vă de prima instanță!Liviu S.Bordaș

 
 
 
offline
3

Data inregistrarii:
Miercuri, 8 Octombrie 2008, 11:51

Profil utilizator

[Explicatii popularitate]

 
Data post: Marti, 14 Decembrie 2010, 14:08
Cine sa depuna cerere în realizarea dreptului ...PARATA adica mama mea ?
ANTERIOR prezentei Spete de ACTIUNE in CONSTATARE depusa dupa 15 Ani de Reclamant care Prezinta Hartii de mana semnate anterior Morti Tatalui Mamei privindCONSTATAREA INCHEIERI VALIDE a 2 Terenuri desi pe Aceleasi Terenuri a fost Emis TITLU de PROPRITATE Mame si sa Judecat PARTAJU SUCCESORAL dupa Bunicu (Tatalui Mamei )care se Referea la ACELEASI 2 Terenuri care sunt in Litigu in prezenta Spete .
Este Legal ca pe fond sa constate incheiate Vanzarea -Cumpararea ptr. cele 2 terenuri de pe Acte de Mana sub semnatura privata ?
Astept Idei cu Argumente de Legalitate si Solutii de Atac privind MOTIVAREA in RECURS care trebuie facut urgent existand SOLUTIA de Validare pe Fond in Minuta din 07/12/2010 care " Respinge excepția de netimbrare a cererii principale invocată de pârâta Cazacu (Pătru) Elena. Admite cererea principală. Respinge ca neîntemeiată cererea reconvențională completată formulată de pârâta Cazacu (Pătru) Elena. Constată încheiat contractul de vânzare-cumpărare între Pătru I. Gheorghe, în calitate de vânzător și reclamantul Băcanu Tudorel, în calitate de cumpărător, având ca obiect următoarele imobile situate în extravilanul com.Leordeni, sat.Ciulnița, jud.Argeș: suprafața de 4200 mp teren arabil amplasat în sola 23, parcela 1406, în pct.”Ciulnița Sat” și suprafața de 2800 mp teren arabil amplasat în sola 28, parcela 1397, în pct.”Drumul Bisericii”. Prezenta hotărâre ține loc de act autentic de vânzare-cumpărare. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunțată în ședință publică, azi, 07.12.2010." Solutie este a 2 Sentinta pe Fond Identica cu Prima care in RECURS a fost CASATA ptr. REJUDECARE si al 2 Fond s-a pronuntat la fel si Merg a 2 oara in RECURS de aceia solicit idei de atac in acest Recurs al 2-lea de la un profesionist pe Contracte si Obligatii desi am titlu in baza Legi 18/ 1991 .
Solicit Comunicarea de JURISPRUDENTA pe DREPTUL PROPRIETATI si Hotararile CEDO impotriva Romaniei pe DREPTUL PROPRIETATI .
Va multumesc Anticipat la cei care ma voe ajuta.
 
 
 
offline
3

Data inregistrarii:
Miercuri, 8 Octombrie 2008, 11:51

Profil utilizator

[Explicatii popularitate]

 
Data post: Marti, 14 Decembrie 2010, 14:53
• Istoricul Dosarul nr. 55/828/2007 se află pe ECRIS INDECO SYSTEMS sau http://portal.just.ro
Exista motive de NULITATE ABSOLUTA a Formei privind incheiate Vanzarea -Cumpararea ptr. cele 2 terenuri de pe Acte de Mana sub semnatura privata ?
cu aplicarea dispozitiilor art. 948-1206 Cod Civil și să aveți în vedere faptul că un Contract ptr. a fi VALABILE trebuie să întocmească 5 condiții de inadmisibilitate:
1-Consințămantul viciat al părților, adică liber și nesilit
2-capacitatea de a contracta
3- Determinarea exactă a Obiectului Contractului
4-Existența unei cauze licite , permisă de lege
5-Forma Autentică a unor Contracte ( c. SOLEMN)
• Nerespectarea Formei autentice în cea ce privește înstrainarea (DOBÂNDIREA ) terenului proprietatea privată precum și cele care se constituie un DREPT REAL în care se Sancționează cu NULITATE ABSOLUTĂ.
După Apariția Legii nr.18/1991 ACTELE de MÂNĂ după 15 ani nu mai au valabilitate Juridică după anul 1991 o dată cu Legii nr.18/1991 Conform Adresei Camerei Notarilor și Legilor notariale care operau în anul 1992 prin stabilite de Art. 2 Alin. 1 din Titlul X-“Circulația juridică a Terenurilor” – al Legii nr. 247/2005 care ANULEAZĂ LEGALITATE TRANSFERULUI de PROPRIETATE a celor 2 contractului de vanzare-cumparare încheiate la data de 10.01.1992 și 07.11.1993.
• DENATUREAZĂ VOINȚA cu determinarea exactă a Obiectului Contractului cu alte Completări cu Sageată “ T 23 P 1406” și Completări cu Sageată “ T 28 P 1406” completări care DENATUREAZĂ INȚELESUL la Fila Raport nr. 4 ; 30-39 sau Fila nr. 242 ; 268-277 DOS. cu Sintagma Expertului “ care este redat cu un material de scriere de o altă nuanță decât cea utilizată la Scrierea întregului text care rezultă din imagini “ . Expertul a spus la pc. 1 din Raport că “Actele de Vanzare – Cumparare din data de 10.01.1992 și 07.11.1993 NU au Fost Scrise autorul Pătru Gheorghe dar semnate TREMURAT la poziția VÂNZĂTOR “ după care a fost FALSIFICAT și DENATURAT Înțelesul OBIECTULUI sau poate constrans FIZIC și PSIHIC să Semneze Hartii Neredactate autorul Pătru Gheorghe .
• Aceste FUNDAMENTE care dărâmă VOINȚA Autorul Pârâților PATRU I. Gheorghe cu Consințămantul viciat al părților cu determinarea exactă a Obiectului Contractului ca FORMĂ și CONȚINUT atrage Sancționează cu NULITATE ABSOLUTĂ a ACTELOR de MANĂ sub semnatură Privată din data de 10.01.1992 și 07.11.1993.
• RECLAMANTU BĂCANU TUDOR nu a SESIZAT în Temeiul Art. 49-56 C. Proc. Civ. prin CERERE de Intervenție în Interes Propriu la INSTANȚA de PARTAJ SUCESORAL în Dosarul nr.7088/1998 învederand instanța și MOSTENITORI privind EXISTENȚA celor 2 Acte de Vanzare – Cumparare sub semnatură Privată din data de 10.01.1992 și 07.11.1993 Situate în Sola 23;Parcela1406 și Sola 28; Parcela 1397 încheiete între vanzător Autorul Pârâților PATRU I. Gheorghe decedat și cumpărtor BĂCANU TUDOR .

Am Ridicat Exceptiile de mai jos care au fost Respinse de Instanta:
• Exceptilor insuficientei netimbrari la valoare a CERERI de Acțiune în constatare.
• EXCEPȚIA Prescriptie EXTINCTIVE de 3 ani prevazut de art . 3 din Decretul nr.167 / 1958
• EXCEPȚIA nulitatii absolute ca FORMĂ și CONȚINUT a celor 2 antecontractului de vanzare-cumparare încheiate la data de 10.01.1992 și 07.11.1993
• Excepția prescripției dreptului material la acțiune al reclamantului BĂCANU TUDOR
• Excepția AUTORITATEA de LUCRU JUDECAT în Dosarul de PARTAJ SUCESORAL în Dosarul nr. 7088/1998
 
 
 
offline
3

Data inregistrarii:
Miercuri, 8 Octombrie 2008, 11:51

Profil utilizator

[Explicatii popularitate]

 
Data post: Duminica, 19 Decembrie 2010, 20:32
Trebuie sa o ajut pe Mama in calitate de PARATA in proces cu Obiect ”Actiune in constatare care sa tina loc de contract de vanzare-cumparare” si Nu in permit plata un Avocat bun …..…..eventual astept jurisprudenta C.E.D.O. pe aceasta speta si practica judiciara la adresa mea de E-mail: mario40_iulian
Va ruga URGENT pana la sfarsitul anului un PUNC de VEDERE Juridic in calitate de specialist sau idei de FUNDAMENTARE in Recurs care sa le ARGUMENTEZ in Cererea de RECURS in Speta .
Speta in Discutie este Dosar Civil Nr. 55/828/2007 care puteti sa il vizualizati in istoricul tuturor Sedintelor din Dezbateri pe Net la http://www.just.ro/portal..... .
Prezentare net Număr unic dosar: 55/828/2007 Înregistrat în data de: 15.01.2007 Obiect dosar: acțiune în constatare Materia juridică: Civil Stadiu procesual: Fond
Părți: Bacanu Tudorel : RECLAMANT ( Intimat)
Cazacu ( Patru ) Elena : Parat ( Recurent) “Mama mea care o apar in Speta”
Patru - Arsene Niculina : Parat ( cumnata Mamei mele si mama Intervenientilor de mai jos care sunt Mostenitori cu ½ din Masa succesorala din Sentinta de aprtaj sucesoral pronuntata in Anul 1998 de pe urma fratelui Mamei care e Predecedat . Aceasta si fii ei sunt favorizanti cu Reclamantul in declaratii la interogatoriu deoarece au complotat inpreuna la intocmirea actelor de mana de vanzare-cumparare in Speta)
PĂTRU NICOLAE VALENTIN : Intervenienti (Parat) “ Verisorul Meu”
PĂTRU JANINA CRISTINA : Intervenienti (Parat) “ Verisoara Meu”
Chinoschi Ioan : Martor
Bălan Gheorghe : Martor

IN FAPT: Dosar Nr. 55/828/2007 a fost judecat de 2 ori pe Fond la judecatorie deoarece prima Sentinta pe Fond a fost solutionata in 9 .10.2008 cu Admiterea Cereri in Favoare Reclamantului care legal a fost Atacata cu RECURS de parata (Mama) cu Solutie de Admitere a Recursului in Favoare Partei si speta RETRIMISA spre REJUDECARE la Judecatoria TOPOLOVENI.
Actualmente sa SOLUTIONAT si Fondul 2 in 07.12.2010. in care Reclamantului i sa ADMIS din nou pe Fond si a 2 oara actiunea care vreau sa o atac din nou cu RECURS dupa ce va fi Comunicata sentinta motivate dupa solutia de admitere data in 07.12.2010.
• Continutul Minuta din 07/12/2010 este "Respinge excepția de netimbrare a cererii principale invocată de pârâta Cazacu (Pătru) Elena. Admite cererea principală. Respinge ca neîntemeiată cererea reconvențională completată formulată de pârâta Cazacu (Pătru) Elena. Constată încheiat contractul de vânzare-cumpărare între Pătru I. Gheorghe, în calitate de vânzător și reclamantul Băcanu Tudorel, în calitate de cumpărător, având ca obiect următoarele imobile situate în extravilanul com.Leordeni, sat.Ciulnița, jud.Argeș: suprafața de 4200 mp teren arabil amplasat în sola 23, parcela 1406, în pct.”Ciulnița Sat” și suprafața de 2800 mp teren arabil amplasat în sola 28, parcela 1397, în pct.”Drumul Bisericii”. Prezenta hotărâre ține loc de act autentic de vânzare-cumpărare. Cu recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunțată în ședință publică, azi, 07.12.2010."
 
 
 
offline
9.99
23

Data inregistrarii:
Marti, 25 Septembrie 2007, 12:00

Profil consultant Cere consultanta

[Explicatii indice rating]

 
Data post: Duminica, 19 Decembrie 2010, 22:14
Se pare ca, pe fond reclamantul are dreptate.
Mai vad ca v-ati descurcat bine.
Cu ce sa va ajutam?
 
 
 
offline
3

Data inregistrarii:
Miercuri, 8 Octombrie 2008, 11:51

Profil utilizator

[Explicatii popularitate]

 
Data post: Luni, 20 Decembrie 2010, 11:27
• IN FAPT: Reclamantul Bacanu T. a Formulat CERERE in SPETA Actuala cu Obiect ”Actiune in constatare care sa tina loc de contract de vanzare-cumparare” prin care a solicitat o hotărâre care să țină loc de act autentic sau validarea a 2 Contracte sub semnatură Privată prezentate Instantei prin care Sustine ca a cumparat pe Contract de mana inainte de a Deceda Tatal mamei mele acele 2 terenuri in discutia spetei desi in OBIECTUL acelor inscrisuri Nu sunt Relatate ca identificare sola , parcela care au fost adaugite si a scris alte pcte ”Ciulnița Sat” si ”Drumul Bisericii” care nu se Regasesc in TITLUL de PROPRIETATE al Mamei respective a cumpart ceva ce nu Exista cu Motive de NULITATE Contracte cu aplicarea dispozitiilor art. 948-1206 Cod Civil
• Reclamantul a cumpărt la data de 10.01.1992 cu alte Vecinătăți în Punctul ” Drumul biserici “ și a solicitat în instanță “CĂSTRIȘOAIA ” Sola 28; Parcela 1397 respectiv a cumpărt la data de 07.11.1993 în Punctul ” Ciulnița Sat “și a solicitat în instanță “Ogor 1”Situate în Sola 23;Parcela 1406.
• INTREBARI
SOLICIT Comunicare jurisprudenta C.E.D.O. pe aceasta speta si practica judiciara care sa COMBAT in RECURS aceasta sentinta de FOND care sa fie trnsmisa la adresa mea de E-mail: mario40_iulian
1.Spuneti este LEGAL dupa 15 ani sa Revendice reclamantul 2 terenuri care sunt Cuprinse in TITLUL de PROPRIETATE al mamei ca Mostenitoare a lui Tatal Pătru I. Gheorghe prt aceleasi aceleasi Terenuri in discutie din Contracte au intrat la Masa succesorala cu ½ din Sentinta de partaj sucesoral pronuntata in Anul 1998 desi Reclamantul Bacanu a participat ca martor in Partaj si nu a facut Cere de INTERVENIENT la cea vreme ca sa prezinte aceste Contracte de terenuri vandute ca sa nu intre la masa sucesorala deci Opereaza AUTORITATEA de LUCRU JUDECAT dupa 15 ani este PRESCRISA REVENDICAREA desi nu are drept de Mostenitor.
ABSURD ca INSTANTA se valideze 2 Contracte sub semnatură Privată desi acele Terenuri din Contracte au intrat la Masa succesorala din Sentinta de partaj sucesoral pronuntata in Anul 1998 in care care si INSTANTA sa Constat încheiate contractul de vânzare-cumpărare între Pătru I. Gheorghe, în calitate de vânzător și reclamantul Băcanu Tudorel, în calitate de cumpărător?
2.Spuneti este Adevarat ca Expertul Topograf nu are Dreptul ca sa EVALUEZE TERENUL AGRICOL deaoarece nu e de SPECIALITATE si are dreptul oar EXPERTUL AGRONOM ?
3. Instanta a nu a luat in Considerare CONCLUIILE RAPORTULUI de EXPERTIZA CRIMINALISTĂ GRAFOSCOPICĂ patit de Parat (MAMA) in dispozitivul careia au fost constatate elemente de FALSIFICARE a SUPRAFEȚELOR TERENURILOR CUMPĂRATE de la 1200 MP la 4200 MP și pe Verso sau Constatat că s-au efectuat completări care DENATUREAZĂ INȚELESUL cu Sintagma Expertului “ care este redat cu un material de scriere de o altă nuanță decât cea utilizată la Scrierea textului “, având în vedere alineatul doi verso cu următoarea mentiune: ”600.000 lei care sa fie primiti de fiica mea”, Expertul a precizeze că această mentiune NU a fost scrisă de autorul Pătru Gheorghe ca și redactarea Actelor.
4. Calea de atac poate fi cu APEL conform Art. 282/1 daca fac Dovada de la camera Notarilor Pitesti ca cele 2 Terenuri in Speta au Valoare ACTUALA in litigii al caror obiect are o valoare MAI MARE de 100.000 lei NOI sau VECHI spuneti va rog ? ......desi instanta a incadrato cu Recurs în 15 zile de la comunicare.......
5. Spuneti daca COMPETENTA TERITORIALA in SPETA nu se poate cere a fi judecata la DOMICILIUL Paratei( RECURENTEI ) adica la PLOIESTI nu la PITESTI in APEL sau RECURS in acest proces cu Obiect ”Actiune in constatare" ca suntem satui de atate acheltuieli pe Transport , etc. ?
Astept sugestii si Sentinte sa le depun ca Practica judiciara a instantelor si jurisprudenta C.E.D.O. adica hotararilor contra Romanieipe dreptul de Proprietate in baza unui Titlu de Proprietate emis in baza Legii nr.18/1991 consfintit prin AUTORITATEA de LUCRU JUDECAT în Dosarul de PARTAJ SUCESORAL fata de aceleasi terenuri Validate in Actuala Speta dupa 15 ani.
 
 
 
offline
3

Data inregistrarii:
Miercuri, 8 Octombrie 2008, 11:51

Profil utilizator

[Explicatii popularitate]

 
Data post: Miercuri, 22 Decembrie 2010, 12:46
SOLICIT Comunicare jurisprudenta C.E.D.O. pe aceasta speta si practica judiciara care sa COMBAT in RECURS aceasta sentinta de FOND care sa fie trnsmisa la adresa mea de E-mail: mario40_iulian @ yahoo.com
 
 
Du-te la pagina:  1 2
 
 

Discutie actiune in constatare care sa tina loc de Contract Vanzare cumparare - Concluzii pe Fond

Acest subiect este moderat de catre
freeelis,    andreigrigoriu,    gerberga,    Joha,    simonette12,    romascanu 

Statistici Forum

Mesaje astazi: 427
Total subiecte: 413114
Total mesaje: 2109543


 

Acum online

Utilizatori (79)
B_Elena , Andrei_1988 , wildspirit , hoteaflorina , ynocentta , Nofacenoname0 , victorurea , vasea_13 , leorot , darjan , ionita_ramona , sanda65 , AlexInter , end , Neiyre , kittysor , mikaemy , avoanavatca , andreyutzux , marianitta24 , MirelaOprea , MihaiPGA , Italian Style , Tudor1982 , MihaelaVerde , florro2002 , lacramiu1 , ausfahrt , anicring , dragogos , emesike , stresandra , melania_14 , marycompany2000 , saandyf , onnyx , margaSe , einwirkeN , smeagull , ingagaby , colceralina , adriana222 , andreea22stefan , Nemmesis Nike , nicu86 , catalinatravel2 , actefirme , Cislariu_Gica , augura , ToriJ , NICOLAESCUO , LegalToBusiness , bfconsuling , marci , Equintea , Sisa , contact@ccconta.ro , DianaGeanina , danielasandu , Ppa , manuela.florea , ralucapavelescu , ecopreda , Carp Mircea , 2013intreb , elena1958 , do , bellefille , emillius , alina_dumitru , kriss21 , crishendrix , Milena Savu , adriana009 , loriel , iulianad2 , Sabina-Maria , seneca399 , hodor dana

Consultanti (16)
bogdanradu , AvTudor_com , av_stagiar2014 , roxanabb , carmenmur , horea gorde , Stoica Ioana , florin_bv223 , ralucailiescu , ella1goran , AvocatRemes , socinro , mediator_Constantinescu , dolimp , octavia59 , octavian_b

Moderatori (3)
gi-jane2 , Joha , freeelis

Administratori (1)
Alin Popescu

Astazi isi sarbatoresc ziua de nastere

elenadrag , Mihail , mircea70 , Alina_Hancianu , alexgzg , marcosnick , sch_marcela , bitis , Doamna , BARBAT VASILE , cipriani05 , SANDAA , ramomato , AlyasX , mimi74mol , i_florin , anabuzea , draghiciidragos , madalina1978 , c. nadia , udrea_elena84 , avcotofana , avramdanut , antonmaria2003 , antonmaria2003 , CRISADRAG , andrei97 , csiki mariana , ovicom , ciprian.virjan , nnicusor , iren stefanescu , Ramona Blidaru , debe , pmoisanu , amalia forte , Chicken , Lyvyoo , eleonora78 , getullyn , alex.basica , gabriela dan , Kitte , so_close , aura mustiata , corina stancu , adrian67_sv , nicoletagheorghe1 , claudiup , Arbath , Andreea31 , roza_lias , geani842003 , dbasca , doina.anghelescu , dariusv. , zdominic , aura calin , AlinS , laviniaoprea , Radu Toma , sorin_stefan84 , STAICU , geo10987 , Glasu Monica , popescu elena2 , stefan_gabriel80 , liv.savu , nicoleta-luiza , albumarinica , krisss , Maria Holhos , Ion Yanisa , stoiandanaclaudia , andrrrea , anne_marieee , louisdarmar , iriss_69 , gabriella2010 , coryyyy , camelia rusescu , cora3@yahoo.com , madrozi , ade31 , degette , elilov3 , lazargeorgianamirela , roiban , maria tecar , MARIUS_MANOLE , atiscomp , iordache florentina , crew , alexadutu , tudor82 , borzan , irinukauka , cmatei , makkai dan , pititudor , Elart , simona iuliana , virgilc , lavinia jalonschi , seicl , sabina.mariana , bcezar76 , moniquea , romanandreea , Monk2 , mitrix , ec_gabi_raducan , dogarudobra , twain , mioarafinder , ell3na , Gummy , ingpaul , FerenczJozsef , kyros , mangucristian , Simona B. , fincontadviser , Katt , zpavel_alia , monny4029 , AndreiTarcatu , adrian_ispas , Marius-N , emadeacon , delia draghia , velula aihan , gimli , grasa78 , ALETUD , kelesandrei , arlezyyana , georgiana1986 , ppmd , paunescuvioleta , sovea , Krista_Krista2013 , maryHoana , ClaudeStoica , adondiro , az_ , Serf

 

Cautare in forum

 
Publicitate in reteaua LegalNET.ro?

Consultant

Nu pierde ocazia de a te inscrie GRATUIT in catalogul consultantilor Avocatnet.ro

Parteneri Avocatnet

Finexpert Elsa Funkykids Deratizare Dezinsectie Carbon solutions global Eden Spa Marketizator.ro