Intreaba in Forum

Serviciu util cand ai o intrebare si ai vrea un raspuns rapid care sa te lamureasca

Scrie intrebare in Forum

Cere o oferta in Bursa de Servicii

Serviciu util cand ai de rezolvat o problema si ai nevoie de ajutor de specialitate (reprezentare in instanta, consultanta, cadastru, contabilitate etc.)

Cere oferta in Bursa
 • Autentificare
  Email / Utilizator
  Parola
  recuperare parolă
  Recuperare parolă

  Introduceţi adresa de email asociată contului dumneavoastră.

  Un email cu noua parolă şi instrucţiunile de recuperare a fost trimis cu succes către adresa specificată de tine.

 • Înregistrare

  Intră acum în comunitatea Avocatnet.ro. Este gratuit!

   ContUtilizator  ContConsultant  ContFirmă

  Avocatnet.ro în cifre
  Comunitatea are 408.934 de membri si 6.659 de consultanţi înregistraţi care au contribuit cu 2.534.332 mesaje in forum.

Știai că AvocatNet.ro are și o versiune premium?

 • Alerte pe email, cu conținut special.
 • Articole exclusive pentru abonați.
 • Navigare în site neîntreruptă de publicitate.
Mă interesează

Discuţie infractiune de fals in declaratii? completari si precizari

Du-te la pagina:  1 2
 
offline
Avatar -

Data înregistrării:
Marti, 16 Decembrie 2008, 12:16

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Vineri, 16 Ianuarie 2009, 09:42

Va multumesc pentru promtitudinea cu care a-ti raspuns intrebarii mele insa fata de unele raspunsuri si sugestii se impune a face unele precizari:
Va reamintesc ca in conditiile de participare la concurs se specifica clar ca pot participa si cei condamnati pt infractiunile enumerate in anunt cu conditia sa fi intervenit reabilitarea. Nu se specifica nimic despre vreo fosta condamnare ca o interdictie. In ceea ce priveste reabilitarea mea aceasta a intervenit de drept insa am facut si o cerere in instanta, aceasta confirmand reabilitarea, eu avand si o hotarare definitiva in acest sens(care de altfel a si fost prezentata la cerere angajatorului). Mai mult, cazierul meu judiciar este curat in acest moment, respectiv si la momentul participarii la concurs(fiind depus la dosarul de participare la concurs). In ceea ce priveste atacarea in instanta a refuzului acestora de a ma incadra am facut si acest lucru Tribunalul obligand institutia la incadrarea mea insa acestia au refuzat acest lucru motivand ca am un comportament neadmis in societate rezultat din faptul ca nu am mentionat ca am fost condamnat si mai mult la o saptamana de la castigarea procesului (si 1 an si 6 luni de la concurs)au facut aceasta plangere de fals in declaratii de care au uzat in ,,creionarea portretului moral''. Fata de cele mai sus aratate revin respectuos cu intrebarea: faptul ca nu am vorbit despre fosta condamnare, lucru care nu interzicea participarea la concurs, poate fi considerat FALS IN DECLARATII ?

Va multumesc foarte mult
 
 
 
offline
Avatar 1.40

Data înregistrării:
Marti, 13 Ianuarie 2009, 08:04

Profil consultant Cere consultanţă

[Explicaţii indice rating]

 
Dată post: Vineri, 16 Ianuarie 2009, 14:40
NU, dupa cum v-am spus nu sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii sub aspectul laturii subiective- nu exista INTENTIA dvs de a comite infractiunea de fals in declaratii, deoarece cand ati completat declaratia lor ati considerat ca fiind reabilitat de drept si efectele condamnarii au fost sterse.

ps

Pentru ca spuneti ca ar fi fost deja radiat cazierul in momentul participarii, cu atat mai mult nu va pot acuza pentru asa ceva cunoscand care sunt efectele reabilitarii.
ultima dată editat de asurdescu pe data de Vineri, 16 Ianuarie 2009, 14:43
 
 
 
offline
9.95
30

Data înregistrării:
Marti, 25 Septembrie 2007, 12:00

Profil consultant Cere consultanţă

[Explicaţii indice rating]

 
Dată post: Vineri, 16 Ianuarie 2009, 15:24
Eu cred ca nu veti avea probleme.Cel mult se va aplica o amenda administrativa.
Daca tineau atat de mult la acest aspect puteau cere cazierul judiciar.Declaratia dvs in conditiile expuse nu prezinta un pericol social ridicat.

avocat Claudiu Lascoschi
 
 
 
offline
-

Data înregistrării:
Miercuri, 7 Ianuarie 2009, 00:15

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Vineri, 16 Ianuarie 2009, 16:48
Societatea unde ati vrut sa va angajati...Era de stat sau privata ?
 
 
 
offline
Avatar -

Data înregistrării:
Marti, 16 Decembrie 2008, 12:16

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Sambata, 17 Ianuarie 2009, 10:48
,, Societatea '' la care am dat concursul era MAI . Fiind vorba de ei cred ca mentalitatea de militieni a celor mari era adevaratul obstacol care a stat in calea incadrarii mele. Acestia au motivat la inceput ca nu pot sa ma incadreze ba pt ca am o firma , ba ca sunt angajat la un SRL in acel moment iar functia de administrator sau angajat civil este incompatibila cu cea de angajat MAI. Dupa ce le-am demontat aceste ,, motive '' au revenit cu motivul ,,comportament neadmis in societate ' ' bazat pe faptul ca nu am spus de trecutul meu plus acea plangege de fals in declaratii. Timp de 6 luni de la castigarea concursului am avut foarte multe convorbiri telefonice cu cei de la Resurse Umane despre cand urmeaza sa fiu incadrat si de fiecare data imi spuneau ca ordinul de numire trebuie sa vina de la minister, ba sa mai astep putin ca procedura e mai greuaie, ba ca s-a emis ordinul dar trebuie schimbat ca acum nu mai e MAI ci MIRA si trebuie eliberat alt ordin cu antetul MIRA si tot asa cu diverse motive pana cand am trimis o petitie scrisa in care am solicitat sa mi se comunice cand urmeaza sa fiu incadrat, ei......si atunci a inceput ,,razboiul' ', atunci a inceput cautarea nodului in papura.
 
 
 
offline
Avatar -

Data înregistrării:
Marti, 16 Decembrie 2008, 12:16

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Sambata, 17 Ianuarie 2009, 10:58
Oricum, vreau sa va multumesc mult pentru raspunsurile date si sper ca in cazul in care voi fi judecat pt acesta infractiune macar instanta sa constate ca atat eu cat si dumneavostra am avut dreptate.
 
 
 
offline
-

Data înregistrării:
Miercuri, 7 Ianuarie 2009, 00:15

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Sambata, 17 Ianuarie 2009, 11:33
Ha ha...nu mai este MIRA, este din nou MAI, de prin decembrie.
In ceea priveste concursul la care ati participat si pe care l-ati castigat...
1. Nu vi se poate retine fals in declaratii decat daca ati scris cu propria manutza ca nu ati avut niciodata vre-o condamnare.
2. Acum ca mi-ati spus despre ce institutie este vb, vad o mica logica in ceea ce sa intamplat. Un politist care a fost condamnat...nu prea merge...ca idee, pt ce infractiune ati fost condamnat ? Ati si executat pedeapsa ?
 
 
 
offline
Avatar -

Data înregistrării:
Marti, 16 Decembrie 2008, 12:16

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Sambata, 17 Ianuarie 2009, 12:05
Am fost condamnat pt Trafic de influenta la 3 ani cu suspendare. ,,Ca idee ' ' : poate ca au vazut si acestia problema tot din acest unghi. Insa sa fac oarece precizari : fosta condamnare a fost si aceea cu cantec multi avocati mirandu-se cum am putut fi condamnat cu asa un dosar (expresia dumnealor), mai mult la acea vreme parchetul nu a mai depus recurs iar avocata mea ma convins ca nu are rost sa mai depunem nici noi recurs (!!!!!!!!!!!!!!!!). Insa asta e, tine de trecut (1999) si gata. In ceea ce priveste prezentul iarasi fac oarece precizari : raportul intocmit de Serviciul de Protectie Interna al MAI cat si cel ar SRI existent la dosar imi este 99% favorabil. Am avut permanet servici, am caracterizari de la toate locurile de munca fff bune , de la scolile urmate fff bune, de la vecini, de la cunoscuti, prieteni, familie(CASATORIT, 1 COPIL,casa si masina proprietate ), toate favorabile. Ca pregatire ce sa spun, sunt licentiat in Drept si in Stiinta si Ingineria Materialelor plus alte cursuri de pregatire profesionala.Fata de cele mai sus aratate cum se explica acel comportament neadmis in societate ?? Si chiar as fi fost eu cel mai ,,murdar" agent de politie? Daca asa se pune problema care mai este scopul urmarit de INSTITUTIA REABILITARII? Care mai este intelesul art. 133 ?

VA MULTUMESC DIN NOU PENTRU ATENTIA ACORDATA
 
 
Du-te la pagina:  1 2
 

Discuţie infractiune de fals in declaratii? completari si precizari

Acest subiect este moderat de către
GabrielaA,    legally_aid,    simonette12,    Birou-De-Mediator,    trandafir2 

Statistici Forum

Mesaje astăzi: 8
Total subiecte: 523959
Total mesaje: 2534332


 

Acum online

Utilizatori (1)
filip01

Consultanţi (0)
-

Moderatori (0)
-

Administratori (0)
-

Astăzi îşi sărbătoresc ziua de naştere

sageata , sageata2 , miramircea , alin20s2001 , CristinaT , shatoura , nicoleta cristina , maria_conta , CLAUDIA2006 , nicoletanicolae2005 , alef , alina_vatrã , contstudio , imipasa , MATI STEFAN , lovistec , alexagri , Moise_mrc , juaristi , madalina_grosu , ionutdragnea , ndiaconescu , DNICOLETA , luminitagr , elena.ni , fetesti , adrian_31 , renatostinga , didicnt , aioluc , KRYSTY35 , Vasile_N , asirghie , csabi40 , gabriel baicu , a_p_a , andu1982 , corinutza.2006 , simona19.71nicu , ioanagci , marinaalexandrescu , Ripanu_Cristi , florentinaanca , turcuirimia , nickelodeon , flori.garleanu , dan_apostolescu , valchim , cami6791 , scarlatcorina , mihaelp , Dan Sorin , elisa3374 , elimatza , ViorelMocanu , amarije , RuxandraV , ovidiu1234 , Coco33 , nicoll_av@yahoo.com , eva-nicoleta , vasile nicolae , magda1612 , nicoleta1206 , manuelachiorean , nicolta , crissy86 , pielotex , luiza voicu , aldo_nick , roman alin , ninha , Szasz Maria , selfdefender , frisca , nic06 , enipohl , ionash , cristi_bv , zache_soft , flaw , adina-nicoleta , Biró Somodi Katalin , sce76 , sorina-sorina , Nico-Nicoleta , Stancu Cornel , AAlina , Ștefãnițã , pachita04121952 , GIOVY , dananico , ªtefãniþã , teodorvpetre , elenina , moisam , radu nina , nicoletapanea , berila , ianusca , Iulialy , Alidadelia , mia2012 , nicollghetu , BURTILANICU , lauraciobanu , nicola_madalina , cserbu , np_2003 , Diana Livia , ileanabireu , gcsilla , natalie_mgn , somodikatalin , mihaela solomon , klaoodyoo , AdrianDM , stefanudrea , simamarian , dianabadea , mikidutamiki , anaisanais2010 , CARPENSIONARI , nechiforalina , baltoiu sorin , swry0604 , bflkx25 , Richardarr , lgqor66 , Lyndonbuph , andrei8080 , Mammierdkq , rbgc0469 , rilomloor , liaqrotth , Alecsa1234 , taanwem , Delenickes7g , toodkiin , Carrollqhzl , Twandahyuk , madalina_91

 

Cautare in forum

 
Publicitate în reţeaua LegalNET.ro?

Consultant

Nu pierde ocazia de a te înscrie GRATUIT în catalogul consultanţilor Avocatnet.ro

Parteneri Avocatnet

Finexpert Funkykids CBC Romania Admis Eden Spa Marketizator.ro