Intreaba in Forum

Serviciu util cand ai o intrebare si ai vrea un raspuns rapid care sa te lamureasca

Scrie intrebare in Forum

Cere o oferta in Bursa de Servicii

Serviciu util cand ai de rezolvat o problema si ai nevoie de ajutor de specialitate (reprezentare in instanta, consultanta, cadastru, contabilitate etc.)

Cere oferta in Bursa
 • Autentificare
  Email / Utilizator
  Parola
  recuperare parolă
  Recuperare parolă

  Introduceţi adresa de email asociată contului dumneavoastră.

  Un email cu noua parolă şi instrucţiunile de recuperare a fost trimis cu succes către adresa specificată de tine.

 • Înregistrare

  Intră acum în comunitatea Avocatnet.ro. Este gratuit!

   ContUtilizator  ContConsultant  ContFirmă

  Avocatnet.ro în cifre
  Comunitatea are 409.561 de membri si 6.662 de consultanţi înregistraţi care au contribuit cu 2.536.520 mesaje in forum.

Știai că AvocatNet.ro are și o versiune premium?

 • Alerte pe email, cu conținut special.
 • Articole exclusive pentru abonați.
 • Navigare în site neîntreruptă de publicitate.
Mă interesează

Discuţie Raspuns la Intampinare- va arata cam asa

 
offline
13

Data înregistrării:
Miercuri, 10 Septembrie 2008, 11:36

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Luni, 19 Ianuarie 2009, 10:55

Cam asa arata raspunsul la intampinare ce il voi depune. Imi poate spune cineva daca este bine?S.C. L S.R.L. DOSAR nr. 5……….
Termen 23.01.2009DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnata S.C. L SRL cu sediul in judetul Hunedoara, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J20….., prin reprezentant legal – Administrator P, in numele si pentru societatea S.C. L SRL, reclamant in cauza ce formeaza obiectul Dosarului numaul 5…….., depunem :

RASPUNS LA INTAMPINAREA PARATULUI :

PRIMARUL COMUNEI

Prin intampinarea formulata in cauza, paratul a solicitat respingerea actiunii ca nefondata si obligarea reclamantei la plata cheltuielilor de judecata.

I. Respingerea actiunii ca nefondata, urmeaza a fi respinsa din urmatoarele considerente :
Initial toate societatile din zona comunei I au fost somate prin inscrisul cu numarul 938/2008, eliberat de catre Primaria I, sa prezinte o serie de acte in vederea obtinerii autorizatiei de functionare. Termenul limita pentru depunerea actelor fiind 01.08.2008, asa cum reiese din somatia cu numarul 938/2008, pe care o anexez in copie.
Administratorul firmei S.C. L SRL a depus actele in data de 23.07.2008 la Primaria I sub numarul de dosar 986/23.07.2008. Actele cerute de catre Primaria I in somatia respectiva fiind:

1. “act de proprietate a spatiului sau contract de inchiriere” – anexez la dosar act de proprietate a spatiului situate in comuna I, Hunedoara(deoarece procesul face referire doar la sediul firmei, nu si la punctul de lucru) ;

2. “autorizatia de construire”, fiind specificat ca este necesara doar pentru constructii noi. Deoarece constructia cu pricina a fost achizitionata la data de 10.06.2008, de la domnul si doamna C prin finantare de catre Banc Post, iar cladirea din comuna I, …., Hunedoara a fost inregistrata la Oficiul de Cadastru la inceputul anului 2006, nu era necesara autorizatia de constructie ceruta. Totusi anexez ca si dovada in copie : planul de amplasament al cladirii si terenului cumparate prin Banc Post, contractul de vanzare-cumparare incheiat intre S.C. L SRL si domnul si doamna C , Extras de Carte Funciara pentru terenul si imobilul mentionat, precum si dovada inscrierii in Biroul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Deva a imobilului mentionat. Anexez de asemenea si contractul dintre S.C. L SRL si Banc Post pentru cumpararea imobilului si contract de ipotecare a imobilului. Rog INSTANTA sa solicite fostilor proprietari autorizatia de constructie pentru imobilul din comuna I, …, Hunedoara-pentru a fi de folos ca dovada;


3. a treia cerinta a fost “certificatul de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului” – pe care il anexez in copie la dosar;

4. a patra cerinta reprezinta “anexe ale certificatului de inregistrare, autorizatie sanitar-veterinara, autorizatie de mediu, autorizatie pentru protectia muncii”. Anexez in copie anexe ale certificatului de inregistrare. Anexez ca dovada autorizatia sanitar-veterinara obtinuta pentru punctul de lucru, deoarece la sediul firmei S.C.L SRL situate in comuna I,… , Hunedoara nu se desfasoara activitati ce presupun manevrarea sau servirea produselor alimentare domeniul de activitate al firmei fiind de telecomunicatii. Autorizatia de mediu este data pe propria raspundere deoarece domeniul de activitate al firmei nu presupune activitati poluante si anexez in copie contractul cu firma de salubrizare din Ilia. Anexez copii dupa procesele verbale incheiate de catre ITM si mentionez faptul ca domeniul de activitate al firmei (telecomunicatii) nu pune in pericol sanatatea angajatilor si din acest motiv autorizatia pentru protectia muncii este pe propria raspundere si anexez copii.


5. cerinta numarul cinci este : “dovada achitarii taxelor si impozitelor, chiriilor si redeventelor catre Consiliul Local I” – dat fiind faptul ca pana la cumpararea imobilului situat in comuna I, …, Hunedoara, sediul firmei S.C. Love Net SRL a fost la adresa : strada Mihai Viteazu, comuna I, Hunedoara, unde firma a platit chirie domnului H, nu am avut de platit catre Consiliul Local I. Anexez in copie documente ce dovedesc faptul ca sediul firmei a fost initial la adresa strada Mihai Viteazu, comuna I (autorizatia de functionare 2005-2007, contract salubrizare pe adresa str. Mihai Viteazu, boc D, parter).

6. a sasea cerinta a fost : “chitanta de plata a taxei de autorizatie”. Ca dovada a platii efectuate atasez la dosar copie dupa autorizatia de functionare vizata pe 2005, 2006 respectiv 2007.


7. cerinta cu numarul sapte a fost :”contract pentru ridicarea gunoiului”. Atasez copie contract salubrizare.

Termenul limita acordat de lege pentru a raspunde la dosarul cu numarul 986/23.07.2008 depus de catre S.C. L SRL in vederea obtinerii autorizatiei de functionare este de 30 de zile. Raspunsul insa a venit pe data de 03.09.2008 fiind expediata la data de 29.08.2008 ceea ce depaseste in mod evident cele 30 de zile prevazute de lege. Domnul Primar a incercat sa induca in eroare si Parchetul De Pe Lângă Curtea De Apel Hunedoara declarand initial ca raspunsul expediat de dansul a fost dat intr-o adresa cu numarul 1093 din 21.08.2008, adresa care nu a existat niciodata. Depun ca dovada prima rezolutie data de catre Parchetul De Pe Lângă Curtea De Apel Hunedoara cu numarul de dosar 657/P/2008 in care Domnul primar a declarat ca a trimis un raspuns pe data de 21.08.2008 ceea ce este complet fals si cea de-a doua rezolutie a Parchetul De Pe Lângă Curtea De Apel Hunedoara cu numarul de dosar 921/II/2/2008 din care se constata clar ca raspunsul dat de catre Primaria I la dosarul firmei S.C. L SRL pentru obtinerea autorizatie de functionare a fost dat la data de 29.08.2008 iar la firma S.C. L SRL a ajuns la data de 03.09.2008.
Conform raspunsului dat de catre Primaria I cu numarul 1114/29.08.2008 se solicita inca o serie de documente firmei S.C. L SRL, intrucat cele solicitate chiar de Primaria I in Somatia cu numarul 928/2008 nu sunt suficiente pentru firma S.C. L SRL insa pentru alte firme din localitatea I sunt suficiente. Cerintele formulate in raspuncul cu numarul 1114/29.08.2008 au fost cu totul diferite de cerintele din somatia cu numarul 938/2008. solicitarile au fost urmatoarele :

1. “documente din care sa rezulte detinerea licentelor pentru aparatura din dotare precum si pentru soft-urile utilizate pe statiile de lucru. De asemenea va solicitam documente din care rezulta protectia minorilor impotriva accesarii sit-urilor cu continut pornografic.” Cerintele mentionate anterior nu au nimic in comun cu obtinerea autorizatiei de functionare, insa domnul primar tot le-a formulat. Totusi atasez copie a facturilor de cumparare a soft-urilor utilizate si atasez copie a contractelor cu Romtelecom privinnd aparatura . Nu voi putea anexa partea din contract in care sunt mentionate parole si alte date cu character strict privat, dar voi prezenta aceste contracte in intregime in cazul in care vor fi cerute . Protectia minorilor este asigurata de catre supraveghetorii de sala.

2. a doua cerinta este : “ sa depuneti dovezi din care sa rezulte faptul ca aveti autorizatie de functionare din punct de vedere sanitar-veterinar. Deoarece se face referire doar la sediul firmei S.C. L SRL, situat pe strada Lib., comuna Ilia, Hunedoara si nu la punctul de lucru pentru care detinem autorizatie sanitar-veterinara, pe care o depun in copie, mentionez faptul ca in sediul firmei nu se desfasoara “activitati de alimentatie publica” cum este scris in raspunsul cu numarul 1114/29/.08.08 eliberat de catre primarul M..


3. a treia solicitare este urmatoarea : “avand in vedere faptul ca imobilul unde se afla sediul social al firmei are destinatia de locuinta va solicitam sa depuneti dovezi din care sa rezulte schimbarea de destinatie a imobilului ” . Cu privire la cea de-a treia solicitare mentionez ca in fapt schimbarea destinatiei imobilului nu se poate realiza decat dupa 24 de ani sau dupa achitarea integrala a sumei datorate catre Banc Post pentru achizitionarea cladirii. De asemenea prin aceasta Instanta solicit domnului si doamnei C certificatul de urbanism pentru imobilul situat pe strada Lib., comuna Ilia, judetul Hunedoara, dansii fiind fostii proprietari si cei ce au construit cladirea. Fara acel act nu se poate face schimbarea de destinatie a imobilului. Atasez raspunsul dat de Banc Post Deva la cererea formulate de schimbare a destinatiei imobilului. Prin aceasta Onorata Instanta solicit Primariei I sa dovedeasca ca si celelalte doua firme din I, care au acelasi domeniu de activitate, anume Telecomunicatii, care detin autorizatie de functionare, au schimbare de destinatie pentru locatia in care au sediul social al firmei. Solicit dovada ca firma N si frima S au sediul comercial situat intr-un imobil cu destinatia de spatiu comercial. Adresele firmelor mai sus numite fiind:
Nume firma S SRL
Cod Unic de Inregistrare 21601402
Nr. Inmatriculare J20/601/2007
Adresa “Vecini cu firma noastra”
Persoane de Contact Administratori:
M
Asociati:
M
Vechiul Cod CAEN 6420
Obiect Activitate Telecomunicatii
Obiect Activitate Aceasta clasa include:
- activitatile de transmisie a sunetului, a imaginilor, datelor sau a altor informatii, prin cabluri, radio, relee sau satelit:
. comunicatii prin telefon, telegraf si telex;
. intretinerea retelelor de telecomunicatii;
. transmisia (transportul) programelor de radio si televiziune;
. asigurarea accesului la Internet.
Aceasta clasa exclude:
- productia programelor de radio si televiziune, chiar daca are legatura cu transmiterea


Nume firma N SRL
Cod Unic de Inregistrare RO 18634299
Nr. Inmatriculare J20/661/2006
Adresa Tot din comuna I
Persoane de Contact Administratori:
C.P.
Asociati:
C.P.
Vechiul Cod CAEN 6420
Obiect Activitate Telecomunicatii
Obiect Activitate Aceasta clasa include:
- activitatile de transmisie a sunetului, a imaginilor, datelor sau a altor informatii, prin cabluri, radio, relee sau satelit:
. comunicatii prin telefon, telegraf si telex;
. intretinerea retelelor de telecomunicatii;
. transmisia (transportul) programelor de radio si televiziune;
. asigurarea accesului la Internet.
Aceasta clasa exclude:
- productia programelor de radio si televiziune, chiar daca are legatura cu transmiterea

Mentionez faptul ca schimbarea de sediu trebuia efectuata pana la data de 01.08.2008 data la care Primaria I a somat toate firmele din raza comunei I sa prezinte actele necesare eliberarii autorizatiei de functionare. In cazul in care Primaria I nu prezinta acte ce dovedesc schimbarea de destinatie a locatiei la care cele doua firme au sediul social in spatiu comercial - si dat fiind faptul ca firma S.C. S SRL furnizeaza servicii de internet prin contract Primariei I , de unde rezulta ca firma respectiva trebuie sa detina autorizatie de functionare si deci sa fi avut si sediul schimbat in spatiu comercial la momentul obtinerii autorizatiei – vom intelege ca Primaria I, respectiv primarul comunei I descrimineaza firma S.C. L SRL prin aceasta cerinta. Fiind inca o dovada a faptului ca domnul primar M cauta motive pentru a inchide firma S.C. L SRL, firma care a obtinut locul I la microintreprinderi pe domeniul de activitate telecomunicatii in Top Profit Romania Microintreprinderi, anexez copie ca dovada.

4. a patra cerinta este : “sa prezentati dovezi pentru achitarea contravalorii autorizatiei de functionare pe anii trecuti respective 2006, 2007, cand desfasurati aceasi activitate in alta locatie.” Depun ca dovada copie dupa autorizatia de functionare vizata pe anii 2006, 2007. Deoarece autorizatia este vizata rezulta faptul ca a fost platita contravaloarea autorizatiei de functionare pe anii respectivi.

Depun ca dovada raspunsul primit de la Prefectura Judetului Hunedoara in urma plangerilor depuse de catre S.C. L SRL. Anexez in copie plangerile depuse la Parchetul De pe Langa Curtea de Apel Hunedoara in care se relateaza detaliat faptele petrecute.
De asemenea mentionez ca domnul primar M in speranta de a inchide firma S.C. L SRL a trimis in control urmatoarele institutii: Directia Sanitar Vererinara si pentru Siguranata Alimentelor Hunedoara, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta Hunedoara si Garda Financiara a Judetului Hunedoara. Prin aceasta INSTANTA solicit unitatilor: Directia Sanitar Vererinara si pentru Siguranata Alimentelor Hunedoara, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta Hunedoara si Gardei Financiare a Judetului Hunedoara o copie a adresei formulate de catre Primaria I cu privire la firma S.C. L SRL. Atasez raspunsurile si procesele verbale rezultate in urma controalelor efectuate de catre: Directia Sanitar Vererinara si pentru Siguranata Alimentelor Hunedoara, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta Hunedoara si Garda Financiara a Judetului Hunedoara, la cererea Primariei Ilia .
In ceea ce priveste daunele le consideram justificate deoarece la sediul firmei cu adresa in comuna I, str. Lib, judetul Hunedoara, firma S.C. L nu desfasoara nici o activitate. Deoarece firma nu isi poate desfasura activitatea din care castiga cel mai mare profit, se afla acum in imposibilitate de plata a ratelor catre Banc Post Deva precum si a salariilor angajatilor si a altor plati utilitare . De aceea in ce priveste daunele cerute, suma acopera cu greu ratele restante la Banc Post pentru achizitionarea imobilului pentru a nu mai mentiona si alte pierderi. Anexez graficul Banc Post pentru achizitionarea imobilului din care rezulta ca suma datorata a fost achitata ultima data pe luna august 2008, din resurse proprii. Un calcul al restantelor este:

01.09.2008 3299.04 RON
01 10.2008 3192.01 RON
01 11.2008 3299.04 RON
01 12.2008 3192.61 RON
01. 01.2009 4319.12 RON

17302.42 RON
Aceasta suma in valoare de 17302.42 RON nu include dobanzile de penalizare adaugate de Banc Post nu include de asemenea salariile angajatilor, platile catre Statul Roman, platile pentru utilitare (apa, servicii de internet si comunicatii, salubrizare) .
Nu consider ca adresa cu numarul 1114/29.08.2008 a fost in favoarea firmei S.C. L SRL din motivele enumerate mai sus si din faptul ca cerintele formulate au fost aduse doar firmei S.C. L SRL pentru celelalte firme din comuna I fiind suficiente cerintele din somatia cu numarul 938/2008 si dat fiind faptul ca raspunsul a depasit termenul legal de 30 de zile se dovedeste inca o data ca Domnul Primar M nu doreste sa acorde autorizatia de functionare firmei S.C. L SRL din motive personale.

Faţă de cele expuse mai sus, pe fondul cauzei, solicităm să admiteţi acţiunea formulată de S.C. L SRL.
Solicităm să ne admiteţi proba cu acte şi proba cu interogatoriu.

P.E., administrator S.C. L SRL
19.01.2009

 
 
 
offline
13

Data înregistrării:
Miercuri, 10 Septembrie 2008, 11:36

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Luni, 19 Ianuarie 2009, 11:34
As vrea sa stiu cum ma pot exprima si anume primaria a solicitat resingerea actiunii ca nefondata eu cum sa ma exprim? resping actiunea de respingere? Nu inteleg cum
 
 
 

Discuţie Raspuns la Intampinare- va arata cam asa

Acest subiect este moderat de către
GabrielaA,    AVLIL,    george-neagu 

Statistici Forum

Mesaje astăzi: 227
Total subiecte: 524572
Total mesaje: 2536519


 

Acum online

Utilizatori (16)
francuadina , mpaul1952 , Qubik , petre_marian , vizor , popescusofia , c_maria , LoredanaSN , nclsamy , GisellaPopescu , poparlan , Martonze , dritaS , Dam_Marin , edina , mihaipascu

Consultanţi (2)
Av. Gabriel Klein Kiritescu , danpopescu2011

Moderatori (2)
george-neagu , elga50

Administratori (0)
-

Astăzi îşi sărbătoresc ziua de naştere

Ginna , dumitrufin , lacrima , lucianfanea , lucian vitelaru , unadarea , anabellas , diana25 , harypetre , liviumustata , miruna85 , irinatite , cori_a , ancutamariastana , oviboc , caselacheie , iluana , kitty_23 , dankunjak , atlantis78c , n-stroia , elisbogdan@yahoo.ro , viopoi , danadragan , LAURENTIU 26 , iulia dragan , INTINERALIA , Sileam , adinagabriela@yahoo.com , CMLaura , UKA , Sebastian Burghelea , pml_mircea , marilenastanciu , danpervescu , ctmiha , MihaiTN , roxxy_aid , andreeablack666 , mariazet45 , coca_lb , katica , FarFromSane , betooon , poessis , alcander , ektcib , alexandruflorea , bogdan77777 , oreste_10 , COROBANA MIRELA , covadonga , andreia10 , happy28 , bbclaudiu , soldan , Estera09 , dienoasa , mierea , lilianasilvia , raul.bodea , cocancl , byatn , Annau Marinela , Mary_1980 , vantul , Florea Ana-Maria , monica101281 , nicoleta_camy , ALINACOVACI , Olga Dretcaru , mirela79 , brigici , raduoffice , annacsorjan , stteffano , nelu72 , klaus_io , marryoana , Nicoleta1012 , andreeavisan , meor , neluhulea , mcorobana , marius_alexandru25 , vyhex , synpa , razvan1984 , RaisaS , dj_pauletto , stefania_lica , nelly39 , florcik , ogreant , DAMARIA , mickyberes , ciprianmp , nina s. , dinculescumanu , lavynya89 , moise_anca , ady_deva , sanyika , CristiArad1 , contralaura , nicu05 , nicu_lucan , deeejas , gaby0365 , inspectorSSM , palmer , dan_vacarescu , Razvan_Petrican , Tinu21 , Laurentiuman , creangaflorin76 , corinac91 , valentinmedeleanu , antreprenor-eu , Attyk , varzaruioana , florentinstar , grigorit_a , loredanaop , floofficial10 , ralucaaa22 , paiusancristina , mihaelabr , GHINEA-CRACIUN , danielahefco , ciobanuioan72 , gabbello , nsmli38 , Marinafzn , scdos74 , Neates3e , iv_miruna , tzyh1052 , Kyrayqhq , rjgs6312 , ewwc3407 , abfu2045 , detoorir , vjug5148 , tonitti , muissskal , annatym , Julesoghs , Lannomse5s , Tidrickaq6s , fhyjq65 , itaohejaibz , qtffi57 , Karlsse1v , Endes4w

 

Cautare in forum

 
Publicitate în reţeaua LegalNET.ro?

Consultant

Nu pierde ocazia de a te înscrie GRATUIT în catalogul consultanţilor Avocatnet.ro

Parteneri Avocatnet

Finexpert Funkykids CBC Romania Admis Eden Spa Marketizator.ro