Intreaba in Forum

Serviciu util cand ai o intrebare si ai vrea un raspuns rapid care sa te lamureasca

Scrie intrebare in Forum

Cere o oferta in Bursa de Servicii

Serviciu util cand ai de rezolvat o problema si ai nevoie de ajutor de specialitate (reprezentare in instanta, consultanta, cadastru, contabilitate etc.)

Cere oferta in Bursa
 • Autentificare
  Email / Utilizator
  Parola
  recuperare parolă
  Recuperare parolă

  Introduceţi adresa de email asociată contului dumneavoastră.

  Un email cu noua parolă şi instrucţiunile de recuperare a fost trimis cu succes către adresa specificată de tine.

 • Înregistrare

  Intră acum în comunitatea Avocatnet.ro. Este gratuit!

   ContUtilizator  ContConsultant  ContFirmă

  Avocatnet.ro în cifre
  Comunitatea are 409.627 de membri si 6.662 de consultanţi înregistraţi care au contribuit cu 2.536.763 mesaje in forum.

Știai că AvocatNet.ro are și o versiune premium?

 • Alerte pe email, cu conținut special.
 • Articole exclusive pentru abonați.
 • Navigare în site neîntreruptă de publicitate.
Mă interesează

Discuţie adresa poprire executor

 
offline
Avatar 2

Data înregistrării:
Marti, 8 Aprilie 2008, 16:09

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Miercuri, 22 Iulie 2009, 13:12

ce posibilitati legale ? am la indemana sa -l fac pe executor sa popreasca contul debitorului meu?Pot sa cer in scris sa popreasca contul debit ? Dosarul este deschis de o luna ,s-a incuviintat inceperea executarii si exec ma tot amana cu "lasati ca au bani si o sa va plateasca" ,i-a trimis doar o somatie .. Pt noi suma e importanta
 
 
 
offline
Avatar 2.00

Data înregistrării:
Luni, 27 Aprilie 2009, 11:28

Profil consultant Cere consultanţă

[Explicaţii indice rating]

 
Dată post: Miercuri, 22 Iulie 2009, 15:46
Vorbiti cu executorul si daca nu face nimic si asteapta pana cand n-o sa mai aveti ce recupera de la debitor, luati dosarul si mergeti la alt executor.
(Ii puteti face si plangere la Camera BEJ.)
 
 
 
offline
Avatar 3

Data înregistrării:
Duminica, 7 Decembrie 2008, 14:09

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Miercuri, 22 Iulie 2009, 16:12
art.399 alin.1 C.proc.civ. "Impotriva executarii silite, precum si impotriva oricarui act de executare se poate face contestatie de catre cei interesati sau vatamati prin executare. De asemenea, daca nu s-a utilizat procedura prevazuta de art. 2811, se poate face contestatie si in cazul in care sunt necesare lamuriri cu privire la intelesul, intinderea sau aplicarea titlului executoriu, precum si in cazul in care organul de executare refuza sa inceapa executarea silita ori sa indeplineasca un act de executare in conditiile prevazute de lege.
Mai intai ar trebui sa-i solicitati in scris poprirea conturilor si sa aveti dovada primirii solicitarii (confirmare de primire, report fax, nr de inregistrare de la executor etc.)
Teoretic e posibil, practic...
 
 
 
offline
Avatar -

Data înregistrării:
Duminica, 19 Iulie 2009, 23:37

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Miercuri, 22 Iulie 2009, 19:00
Atunci cand ati incheiat actele cu executorul trebuia sa precizati exact in cerere pt ce forme de executare doriti sa faca demersuri.
Procedura prevede ca inainte de incepe executarea, executorul poate trimite o somatie catre debitor punandu-i in vedere sa efectueze plata.
Opinia mea este sa mergeti sa discutati cu dansul si sa inceapa sa trimita adresele de infiintare a popriri asupa conturilor debitoarei(inteleg ca este vb despre o societate comerciala), iar in caz contrar sa mergeti la alt BEJ.
Succes.
 
 
 
offline
Avatar 3

Data înregistrării:
Duminica, 7 Decembrie 2008, 14:09

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Vineri, 24 Iulie 2009, 10:56
Nu înţeleg răspunsul executorului cu "lăsa-ţi ca au bani şi o să vă plătească" , crede ca un creditor merge la executor să aştepte până când are de gând debitorul să plătească şi eventual aşteptarea asta o sa coste fix cât avansul dat la executor. Probabil sunt subiectiva în răspunsuri pentru că, din păcate, la executor se opresc şi sentinţele noastre numai că executorul nostru nu ne spune în faţa să aşteptăm, dar rezultatul este acelaşi.
 
 
 
offline
Avatar 2

Data înregistrării:
Marti, 8 Aprilie 2008, 16:09

Profil utilizator

[Explicaţii popularitate]

 
Dată post: Vineri, 24 Iulie 2009, 13:08
exista un termen in care executorul ar trebui sa dea curs cererii creditorului de a popri conturile debitorului cf.art.453 C.proc.civ. ? Daca nu exista nu mi ramane decat sa-i solicit copie dupa actele dosarului de executare inclusiv dovada ca a comunicat poprirea catre banca ...

 
 
 
offline
3.64

Data înregistrării:
Miercuri, 3 Septembrie 2008, 14:45

Profil consultant Cere consultanţă

[Explicaţii indice rating]

 
Dată post: Sambata, 25 Iulie 2009, 12:06
Si eu am intalnit aceeasi situatie (nu de la 1 executor, ci de la 2), dar asta e sistemul roamnesc de a-ti face treaba. Procedati in felul urmator: printr-o adresa solicitati copii dupa actele doarului executional si dupa actiunile intreprinse de executor in solutionarea acestuia.Ar trebui sa fi inaintat adrese de poprire conturi la bancile din localitatea dvs, inclusiv catre administratia finantelor publice locale, in plus adresa catre primarie - directia taxe si impozite pt a vedea ce bunuri supuse impozitarii (ex. vehicole, imobile) si care ar putea fi executate ... deci daca nu a inaintat aceste adrese mai sus mentionate nu va avea cum sa va dea asa ceva. Avand la mana o serie de documente emise de executor, inclusiv copiile dupa dosar (furnizate tot de el) faceti-i plangere la Camera BEJ, iar dupa inregistrarea plangerii mergeti la alt executor pentru a va rezolva problema. Si executorii pot fi trasi la raspundere pentru neindeplinirea obligatiilor asumate, nicio problema, doar nu sunt ei mai tari decat legea.

Ar trebui sa inteleaga ca sunt platiti doar pentru a realiza o executare, nu pentru a astepta perimarea dosarului, in acest caz pastrand avansul primit (eu asa am patit-o, cu precizarea ca din fericire executorul a fost suficient de neatent si mi-a trimit comunicarea de perimare inainte cu o sapt de a se implini termenul de perimare - motiv pt care chiar in ziua respectiva i-am mai facut o adresa prin care solicitam copii dupa dosar si in plus ceream continuarea executarii. In aceasta situatie termenul de 6 luni a inceput din nou sa curga de la ziua in care eu am trimis acea ultima adresa )

Va doresc succes in lupta cu acest sistem construit dupa legi mai mult sau mai putin ambigue
 
 
 

Discuţie adresa poprire executor

Acest subiect este moderat de către
gi-jane2,    Ilie1111 

Statistici Forum

Mesaje astăzi: 135
Total subiecte: 524646
Total mesaje: 2536761


 

Acum online

Utilizatori (10)
DanielScorus , SterschiCosmin , theonewho , Boho85 , dumitrucatalin , sanda65 , cry_mitroi , catalinuxxl , papian , mamasingurabuc

Consultanţi (4)
adisan , patrascu razvan , ConsuelaScarlat , laleaua-neagra

Moderatori (1)
Iulian Manea

Administratori (0)
-

Astăzi îşi sărbătoresc ziua de naştere

tmr , Horvath , vali2006 , adi.r , psimion12ro , mirceaflorea , gre , uai , laviniamihai , nelajivan , faraonul , draganu.elisabeta , lumy4you , radu.mihai , rusana , paulppp , albu dorin , carmentudorescu , beva , nutucu5i , ASM , MaMiKa , cristina chiva , paulsimion , studdent , jb , cata26 , tzindirela , CLAUDIA IACOB , ioasaf , anajo , mona m , koleus , juja , Ella F , sebys75 , moniczi , alintaroma2 , grigore ecaterina , forumachizitii , eujad , ADRIANA CRYSS , florinana , altradis , lallika , NYKOL , amygos , SimonaCR , borodi , danielaapetroae , ionut simion , mirela rotaru , freeck , ro.elena , catalivalentinion , popparaschiva , lizuca_andrecito , niccu , morgans , Claudiu Agrijan , cernencobogdan , nufarul_12 , NICU LUCAN , rose_ell3 , vanta_cristian , oanabeatrice , LiviuNecula , elena.daniela.popescu , silviu3marian , elenadragoi2008 , boicea radu , val18 , coneasca , monicaflorescu24 , snapshat , littlefish , sddn_46 , traian2008 , Manole Dumitru , andrewdan , sovid , SERMAC , liliana81 , kami11 , LIDIAM , gicatgjiu , StefanCP , Teodora_Stoian , ROGNEANUILDIKO , diaccezar , emmerem , activinvestigatii , filipciucg , erwinotto , gridangtg , Larinne , Teona1993Ioa , mariadragus , monicaciuca , nicoelena , stefanbaesu , valoy75 , Gabitza29 , topjuristi , cristinel22 , Catalina_Z , feliciatimisoara , nykw6075 , BaleanuIsabela , ralucka , chrystmass , Bebe99 , APVIO , Necunoscutul123 , dragosverban , cbzo8881 , i3ianka , Ameliakor , iwbk1361 , Schmiererse5u , 32pz49bc , Choatees5l , socimyy , Burneisense7p , aachugha , Arciolase8m , Penninose8n , Jamalpgpo , wxmju58 , Denishf

 

Cautare in forum

 
Publicitate în reţeaua LegalNET.ro?

Consultant

Nu pierde ocazia de a te înscrie GRATUIT în catalogul consultanţilor Avocatnet.ro

Parteneri Avocatnet

Finexpert Funkykids CBC Romania Admis Eden Spa Marketizator.ro