Intreaba in Forum

Serviciu util cand ai o intrebare si ai vrea un raspuns rapid care sa te lamureasca

Scrie intrebare in Forum

Cere o oferta in Bursa de Servicii

Serviciu util cand ai de rezolvat o problema si ai nevoie de ajutor de specialitate (reprezentare in instanta, consultanta, cadastru, contabilitate etc.)

Cere oferta in Bursa
 • Autentificare
  Email / Utilizator
  Parola
  recuperare parolă
  Recuperare parolă

  Introduceţi adresa de email asociată contului dumneavoastră.

  Un email cu noua parolă şi instrucţiunile de recuperare a fost trimis cu succes către adresa specificată de tine.

 • Înregistrare

  Intră acum în comunitatea Avocatnet.ro. Este gratuit!

   ContUtilizator  ContConsultant  ContFirmă

  Avocatnet.ro în cifre
  Comunitatea are 409.220 de membri si 6.660 de consultanţi înregistraţi care au contribuit cu 2.535.386 mesaje in forum.

Informatii utile privind alegeri europarlamentare 2014

 
Avocatnet.ro a publicat 21 articole despre subiectul:

alegeri europarlamentare 2014


UPDATE Rezultate finale alegeri europarlamentare: Cine ne va reprezenta tara in Parlamentul European?

Data aparitiei: 29 Mai 2014 I I
Alianta PSD-UNPR-PC a obtinut 37,6% din voturile exprimate la alegerile europarlamentare, fiind urmata de PNL cu 15%, potrivit rezultatelor finale anuntate, astazi, de Biroul Electoral Central. Vezi cine va reprezenta Romania in Parlamentul European.
 

Cuvinte cheie

alegeri alegeri europarlamentare 2014 alegeri europene alegeri europene 2014

 

Nu stii unde sa votezi duminica? Afla in cativa pasi simpli la ce sectie de vot esti inscris

Data aparitiei: 23 Mai 2014 I I
Registrul electoral reprezinta o baza de date centralizata in care sunt inscrisi toti cetatenii romani, inclusiv cei cu domiciliul sau resedinta in strainatate, care au implinit varsta de 18 ani, cu drept de vot. Acest registru este disponibil acum si online, platforma unde cetatenii au posibilitatea de a verifica sectia de votare la care sunt inscrisi.
 

Cuvinte cheie

alegeri europarlamentare 2014 alegeri europene alegeri europene 2014 registru electoral

 

Ghidul alegatorului: Tot ce trebuie sa stim despre procesul de vot din 25 mai

Data aparitiei: 22 Mai 2014 I I
Dupa o luna de zile de campanie electorala, cetatenii romani cu drept de vot sunt chemati la urne in 25 mai, pentru a-si alege reprezentantii in Parlamentul European pentru urmatorii 5 ani. Avand in vedere ca alegerile europarlamentare au inceput deja in unele tari (Olanda si Marea Britanie), AvocatNet.ro a pregatit un ghid complet cu tot ce trebuie sa stim pentru votul de duminica: cum arata buletinele de vot, cine ...
 

Cuvinte cheie

alegeri europarlamentare 2014 alegeri europene alegeri europene 2014

 

Reminder Cum vor fi pedepsiti cei care voteaza ilegal in ziua alegerilor?

Data aparitiei: 20 Mai 2014 I I
Intrarea in vigoare a Noilor Coduri penale, din 1 februarie 2014, a adus cateva schimbari in ceea ce priveste infractiunile electorale. Pentru ca mai sunt doar cateva zile pana la desfasurarea alegerilor europarlamentare, va reamintim ce risca cei care voteaza de mai multe ori in ziua alegerilor sau cei care falsifica buletinele de vot.
 

Cuvinte cheie

noile coduri noile coduri juridice noile coduri penale alegeri europarlamentare 2014 europarlamentare 2014 alegeri europene alegeri europene 2014 ce risti daca votezi ilegal

 

Inspirati-va, deveniti alegatori!

Data aparitiei: 17 Mai 2014 I I
O studenta, doi designeri, un antreprenor, un fermier. Acestia fac parte din cei 400 de milioane de europeni care vor decide la alegerile europene din 22-25 mai cine va conduce Europa. "Cred ca avem sansa de a face parte din ceva cu adevarat urias. Trebuie sa facem parte din Europa; trebuie sa votam”, spune Ricardo, pensionar spaniol, care a lucrat ca arhitect peisajist.
 

Cuvinte cheie

alegeri europarlamentare 2014 alegeri europene alegeri europene 2014

 

Unde votam in 25 mai si ce trebuie sa stim cand ne prezentam la sectia de votare

Data aparitiei: 16 Mai 2014 I I
Alegatorii au de ales in 25 mai: ei pot vota fie in localitatea de domiciliu, fie in alta localitate, in strainatate, daca sunt plecati, sau chiar cu urna speciala, daca sanatatea nu le permite deplasarea la sectia de votare. Aflati din materialul de mai jos situatiile in care cetatenii pot opta pentru urna speciala, precum si cum vor proceda acestia la sectia de votare.
 

Cuvinte cheie

alegeri europarlamentare 2014 alegeri europene alegeri europene 2014 unde votam sectie de votare

 

Membrii Romaniei in Parlamentul European. Care sunt candidatii la scrutinul din 25 mai?

Data aparitiei: 14 Mai 2014 I I
Parlamentul European numara 751 de deputati, alesi pe o perioada de cinci ani de catre alegatorii din cele 28 de state membre, in numele a 500 de milioane de cetateni. Din acest total, 32 de locuri sunt ale Romaniei, cu 1 mai putin decat la alegerile din 2009. Prin urmare, romanii se vor prezenta la urne in 25 mai pentru a alege doar 32 din cei aproape 600 de candidati inscrisi in cursa electorala.
 

Cuvinte cheie

europarlamentar europarlamentare 2014 alegeri europarlamentare 2014 alegeri europene alegeri europene 2014 candidati europarlamentare

 

Actele pe baza carora putem vota la alegerile din 25 mai

Data aparitiei: 13 Mai 2014 I I
Pentru ca data de 25 mai se apropie, este bine de stiut ce acte sunt necesare pentru a putea vota, mai ales in cazul in care aveti domiciliul stabilit in strainatate. AvocatNet.ro va spune astazi care sunt documentele pe care trebuie sa le prezentati la sectia de votare.
 

Cuvinte cheie

alegeri europarlamentare 2014 alegeri europene 2014 alegeri europene acte necesare vot

 

Parlamentul European: Ce rol joaca pentru cetateni si ce competente are?

Data aparitiei: 9 Mai 2014 I I
Parlamentul European este singurul organ al Uniunii Europene ales in mod direct, prin alegeri generale, libere si secrete. Cei 751 de deputati sunt alesi pe o perioada de cinci ani de catre alegatorii din cele 28 de state membre, in numele a 500 de milioane de cetateni.
 

Cuvinte cheie

alegeri europarlamentare 2014 alegeri europene 2014 alegeri europene europarlamentar europarlamentare 2014 parlamentul european institutii europene comisia europeana

 

Ce face un europarlamentar la Bruxelles? Drepturi si obligatii ale alesilor europeni

Data aparitiei: 2 Mai 2014 I I
De la aderarea Croatiei la Uniunea Europeana, in iulie 2013, Parlamentul European numara 766 de deputati. Cu toate acestea, insa, numarul deputatilor a fost redus la 751 pentru alegerile din 2014 si va ramane constant in viitor. Care sunt indatoririle, dar si drepturile lor, precum si ce atributii revin deputatilor europeni aflati din materialul de mai jos. 
 

Cuvinte cheie

alegeri europarlamentare 2014 alegeri europene 2014 europarlamentare 2014 europarlamentar ce face un europarlamentar ce inseamna un europarlamentar

 

Afla totul despre procesul de vot din 25 mai. Urmareste sectiunea "Alegeri europene"!

Data aparitiei: 25 Aprilie 2014 I I
AvocatNet.ro lanseaza sectiunea "Alegeri europene", unde veti putea gasi toate informatiile relevante despre alegerile europarlamentare din data de 25 mai. Ce inseamna campania electorala, unde trebuie sa votati sau cum se desfasoara procesul de vot, toate acestea si multe alte informatii isi vor gasi locul in noua noastra sectiune.
 

Cuvinte cheie

alegeri europarlamentare 2014 alegeri europene 2014

 

Reminder Campania electorala pentru europarlamentare incepe astazi. Ce reguli trebuie sa respecte candidatii?

Data aparitiei: 25 Aprilie 2014 I I
Campania electorala pentru alegerile europarlamentare din acest an se va desfasura in perioada 25 aprilie-24 mai, urmand ca procesul efectiv de vot sa aiba loc duminica, 25 mai. Afla astazi tot ce trebuie sa stii despre campania electorala: cat dureaza, unde se desfasoara, precum si ce sanctiuni primesc candidatii daca nu respecta prevederile legale.
 

Cuvinte cheie

campanie electorala europarlamentare 2014 alegeri europarlamentare 2014 alegeri europene 2014

 

Aproape 200 de sectii de votare, organizate in strainatate. Vezi unde poti vota in afara tarii la europarlamentarele din 25 mai

Data aparitiei: 22 Aprilie 2014 I I
Numarul sectiilor de votare din strainatate pentru alegerile europarlamentare din 25 mai va fi de aproape 200, anunta Ministerul Afacerilor Externe intr-un comunicat de presa publicat recent. Vezi in ce tari sunt organizate cele mai multe sectii de votare.
 

Cuvinte cheie

alegeri europarlamentare 2014 alegeri europene 2014 europarlamentare 2014 sectia de vot

 

Hotararea AEP nr. 5/2014 - aducerea la cunostinta publica a delimitarii si numerotarii fiecarei sectii de votare, precum si a locurilor de desfasurare a votarii

Data aparitiei: 18 Aprilie 2014 I I
Hotararea Autoritatii Electorale Permanente nr. 5/2014 privind aducerea la cunostinta publica a delimitarii si numerotarii fiecarei sectii de votare, precum si a locurilor de desfasurare a votarii a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 279, din 16 aprilie 2014.
 

Cuvinte cheie

legislatie europarlamentare 2014 alegeri europarlamentare 2014

 

Modelul buletinelor de vot pentru parlamentarele din 25 mai a fost publicat

Data aparitiei: 11 Aprilie 2014 I I
Guvernul a decis organizarea de alegeri partiale, in colegiile cu locuri de parlamentari sau alesi locali vacante, in acelasi timp cu alegerile europarlamentare, adica in data de 25 mai, dupa cum se arata intr-un act normativ publicat recent in Monitorul Oficial. Recent, in Monitor au fost publicate modelul buletinelor de vot ce vor fi utilizate la scrutinul din mai, precum si modelul stampilei si al timbrului autocolant ...
 

Cuvinte cheie

alegeri europarlamentare 2014 alegeri parlamentare alegeri parlamentare 2014 alegeri parlamentare partiale alegeri parlamentare partiale 2014 alegeri europene 2014 europarlamentare 2014

 

Campania electorala la radio si TV. Ce reguli se aplica pentru europarlamentarele din 25 mai?

Data aparitiei: 27 Martie 2014 I I
Campania electorala pentru alegerile europarlamentare din acest an se va desfasura in perioada 25 aprilie - 24 mai, urmand ca procesul efectiv de vot sa aiba loc duminica, 25 mai. Avand in vedere ca se apropie data la care incepe campania, Consiliul National al Audiovizualului a stabilit recent regulile de desfasurare a acesteia la radio si TV.
 

Cuvinte cheie

europarlamentare 2014 alegeri europarlamentare 2014 alegeri europene 2014

 

UPDATE Alegerile parlamentare partiale se vor desfasura in 25 mai, intr-un singur tur

Data aparitiei: 26 Martie 2014 I I
Guvernul a decis organizarea de alegeri partiale, in colegiile cu locuri de parlamentari sau alesi locali vacante, in acelasi timp cu alegerile europarlamentare, adica in data de 25 mai, se arata intr-un comunicat de presa al Executivului remis redactiei noastre zilele trecute. Scrutinul se va desfasura intr-un singur tur, cel mai bine clasat candidat urmand a fi declarat castigator, dupa cum se arata intr-un act ...
 

Cuvinte cheie

alegeri parlamentare alegeri parlamentare partiale alegeri europarlamentare 2014 alegeri europene 2014 europarlamentare 2014 model buletin de vot europarlamentare

 

Procedura de acreditare a ONG-urilor si a presei ca observatori la europarlamentarele din 25 mai a fost publicata

Data aparitiei: 21 Martie 2014 I I
Organizatiile neguvernamentale si institutiile de presa care vor sa participe ca observatori la europarlamentare pot face acest lucru doar in baza unei acreditari eliberate de Autoritatea Electorala Permanenta, dupa cum precizeaza reglementarile legale. Modelul acreditarii a fost publicat astazi in Monitorul Oficial.
 

Cuvinte cheie

alegeri parlamentare alegeri europarlamentare 2014 alegeri europene 2014

 

Bugetul europarlamentarelor este de aproape 150.000 lei: Cati bani vor primi pe zi cei implicati in procesul de votare?

Data aparitiei: 25 Februarie 2014 I I
Campania electorala va incepe in 25 aprilie, va dura, ca si pana acum, 30 de zile si se va incheia in dimineata zilei de 24 mai, se arata intr-un act normativ publicat recent in Monitorul Oficial. Mai mult, au fost publicate o serie de alte documente ce privesc in mod direct scrutinul din 25 mai, printre care si hotararea de Guvern care stabileste ca bugetul total al alegerilor europarlamentare se ridica la suma de aproape ...
 

Cuvinte cheie

alegeri europarlamentare 2014 alegeri europene 2014 europarlamentare 2014 model buletin de vot europarlamentare buget europarlamentare

 

Cum arata buletinele de vot pentru alegerile europarlamentare din 25 mai? Modelul a fost stabilit

Data aparitiei: 24 Februarie 2014 I I
Alegerile europarlamentare vor avea loc in 25 mai, data fiind anuntata de premierul Victor Ponta la inceputul acestei luni si ulterior stabilita prin hotarare de Guvern publicata luni in Monitorul Oficial. In aceeasi zi, in Monitor s-au mai publicat modelul buletinelor de vot ce vor fi utilizate la scrutinul din mai si modelul stampilei si al timbrului autocolant ce se va aplica pe cartile de identitate ale ...
 

Cuvinte cheie

alegeri europarlamentare 2014 alegeri europene 2014 buletin de vot europarlamentare model buletin de vot europarlamentare

 

Registrul electoral, operational la alegerile europarlamentare. Ce date va cuprinde despre fiecare alegator?

Data aparitiei: 14 Februarie 2014 I I
Registrul electoral reprezinta o baza de date centralizata in care sunt inscrisi toti cetatenii romani, inclusiv cei cu domiciliul sau resedinta in strainatate, care au implinit varsta de 18 ani, cu drept de vot. Conform unui act normativ publicat recent in Monitorul Oficial, acest registru va fi utilizat la toate tipurile de procese electorale si va cuprinde mai multe informatii despre alegatori, precum codul numeric ...
 

Cuvinte cheie

vot alegeri europarlamentare 2014 alegeri prezidentiale 2014 registru electoral

 
 
 

CURSUL BNR DE ASTAZI - JOI, 8 DECEMBRIE 2016

EUR 4.5007 RON USD    4.198 RON Cat inseamna salariul tau in euro?
Consultanţi cu activitate în comunitatea Avocatnet.ro
9.99

Av. Gabriel Klein Kiritescu

Avocat
8.50

Adrian ALBU

Avocat

 

Parteneri Avocatnet

Finexpert Funkykids CBC Romania Admis Eden Spa Marketizator.ro