Intreaba in Forum

Serviciu util cand ai o intrebare si ai vrea un raspuns rapid care sa te lamureasca

Scrie intrebare in Forum

Cere o oferta in Bursa de Servicii

Serviciu util cand ai de rezolvat o problema si ai nevoie de ajutor de specialitate (reprezentare in instanta, consultanta, cadastru, contabilitate etc.)

Cere oferta in Bursa
 • Autentificare
  Email / Utilizator
  Parola
  recuperare parolă
  Recuperare parolă

  Introduceţi adresa de email asociată contului dumneavoastră.

  Un email cu noua parolă şi instrucţiunile de recuperare a fost trimis cu succes către adresa specificată de tine.

 • Înregistrare

  Intră acum în comunitatea Avocatnet.ro. Este gratuit!

   ContUtilizator  ContConsultant  ContFirmă

  Avocatnet.ro în cifre
  Comunitatea are 408.725 de membri si 6.657 de consultanţi înregistraţi care au contribuit cu 2.533.663 mesaje in forum.

Informatii utile privind trafic de influenta

 
Avocatnet.ro a publicat 18 articole despre subiectul:

trafic de influenta


Parlamentul European

Eurodeputatul Adrian Severin a ramas fara imunitate parlamentara

Data aparitiei: 23 Iunie 2011 I I
Membrii Parlamentului European s-au pronuntat miercuri pentru ridicarea imunitatii parlamentare a deputatului Adrian Severin (neafiliat), excluzand restrictionarea libertatii personale, potrivit unui document de presa al legislativului european.
 

Cuvinte cheie

parlamentul european trafic de influenta coruptie

 

DNA: Un avocat a pretins 5.000 de euro pentru a asigura angajarea unei persoane la SRI

Data aparitiei: 22 Iunie 2011 I I
Un avocat din baroul Suceava a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) - Serviciul Teritorial Suceava pentru trafic de influenta, informeaza un comunicat de presa al DNA. Avocatul a pretins 5.000 de euro pentru a asigura angajarea unei persoane in cadrul Serviciului Roman de Informatii (SRI).
 

Cuvinte cheie

avocati dna trafic de influenta

 

DNA: Avocat din baroul Dambovita, cercetat pentru trafic de influenta

Data aparitiei: 17 Mai 2011 I I
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) efectueaza cercetari penale fata de un avocat din cadrul Baroului Dambovita, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de trafic de influenta in forma continuata. Potrivit DNA, avocatul solicita bani pentru a facilita obtinerea unor locuinte ANL.
 

Cuvinte cheie

anl avocati dna trafic de influenta

 

Avocat din Baroul Mures, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Data aparitiei: 11 Mai 2011 I I
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Tirgu Mures au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a unui avocat din cadrul Baroului Mures, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de trafic de influenta, informeaza DNA.
 

Cuvinte cheie

avocat trafic de influenta

 

Avocat din Baroul Bucuresti, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Data aparitiei: 4 Mai 2011 I I
Un avocat, membru al Baroului Bucuresti, este cercetat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj pentru trafic de influenta, informeaza un comunicat de presa al DNA. Inculpatul a fost prins in flagrant delict dupa ce a pretins si primit 10.000 de euro pentru a influenta deciziile judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ).
 

Cuvinte cheie

iccj avocati dna trafic de influenta

 

DNA: Comisar de la Garda Financiara Timis, cercetat pentru trafic de influenta

Data aparitiei: 2 Mai 2011 I I
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Timisoara efectueaza cercetari penale fata de comisarul Sectiei Timis a Garzii Financiare, in sarcina caruia s-au retinut infractiunile de trafic de influenta (sapte acte materiale), primire de foloase necuvenite si folosirea in mod direct sau indirect de informatii ce nu sunt destinate publicitatii in scopul obtinerii pentru sine sau altul de bani, ...
 

Cuvinte cheie

dna trafic de influenta cercetare penala comisar garda financiara

 

DNA: Avocat din Baroul Mures, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Data aparitiei: 4 Aprilie 2011 I I
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul teritorial Tirgu Mures efectueaza acte de urmarire penala fata de un avocat din cadrul Baroului Mures, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de trafic de influenta. Acesta este ca a pretins 2000 de lei de la un client, lasand sa se creada ca ar avea influenta asupra unui procuror.
 

Cuvinte cheie

avocati dna trafic de influenta

 

Consilier superior ANAF, retinut pentru o mita de 1,8 milioane euro

Data aparitiei: 2 Martie 2011 I I
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza cercetari penale fata de Nicolae Adrian Gavrila, consilier superior, din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) - Directia Generala Coordonare Inspectie Fiscala, in sarcina carora s-au retinut trei infractiuni de trafic de influenta in forma continuata. Pentru aceleasi infractiuni, procurorii il ancheteaza si pe avocatul Marius Catalin ...
 

Cuvinte cheie

anaf baroul bucuresti avocati dna trafic de influenta

 

Prim procuror din Valcea, trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta

Data aparitiei: 12 Ianuarie 2011 I I
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Pitesti au dispus trimiterea in judecata a prim procurorului Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea, cu gradul profesional de procuror de parchet de pe langa Curte de Apel, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de trafic de influenta, in forma continuata.
 

Cuvinte cheie

dna trafic de influenta

 

Avocat din Baroul Neamt, cercetat penal pentru trafic de influenta

Data aparitiei: 6 Decembrie 2010 I I
Un avocat din Baroul Neamt este cercetat penal pentru o infractiune de trafic de influenta, dupa ce a solicitat 1000 de euro pentru a interveni pe langa un judecator astfel incat sa solutioneze mai rapid si in mod favorabil un dosar, se arata intr-un comunicat de presa al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).
 

Cuvinte cheie

dna trafic de influenta coruptie

 

Avocat din Baroul Bucuresti, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Data aparitiei: 2 Decembrie 2010 I I
Un avocat din Baroul Bucuresti a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta, dupa ce, in decembrie 2005, a pretins 1500 de euro pentru a interveni pe langa un judecator, se arata intr-un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).
 

Cuvinte cheie

dna trafic de influenta mita

 

DNA: Un ofiter de politie, arestat pentru trafic de influenta

Data aparitiei: 23 Noiembrie 2010 I I
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Bucuresti au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a unui ofiter din cadrul DGMPB. - Brigada Rutiera, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de trafic de influenta, informeaza un comunicat de presa al DNA.
 

Cuvinte cheie

dna trafic de influenta

 

DNA: Procuror de la PICCJ, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Data aparitiei: 28 Octombrie 2010 I I
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au dispus trimiterea unui prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Sannicolau Mare, avand totodata si gradul profesional de procuror al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ), in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de trafic de influenta, informeaza un comunicat de presa al DNA. Acetsa a primit 4500 de euro pentru a ...
 

Cuvinte cheie

dna trafic de influenta

 

DNA: Lichidator judiciar, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Data aparitiei: 7 Octombrie 2010 I I
Un lichidator judiciar din Tulce a fost trimis in judecata de procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Constanta, in sarcina sa retinandu-se doua infractiuni de trafic de influenta.
 

Cuvinte cheie

dna trafic de influenta

 

DNA: Un avocat stagiar din Iasi, retinut pentru trafic de influenta

Data aparitiei: 4 Octombrie 2010 I I
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Iasi au dispus trimiterea in judecata a unui avocat stagiar in cadrul Baroului Iasi, in sarcina careia s-a retinut infractiunea de trafic de influenta. Alaturi de acesta, au fost retinuti si alti trei oameni de afaceri pentru infractiunea de cumparare de influenta.
 

Cuvinte cheie

dna trafic de influenta

 

Avocat din Iasi, acuzat de trafic de influenta in forma continuata

Data aparitiei: 23 Septembrie 2010 I I
Un avocat din cadrul Baroului Iasi este trimis in judecata de procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA)- Serviciul Teritorial Bacau pentru infractiunile de trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata, acesta solicitand si primind 20.000 de euro pentru a influenta magistratii. Inculpatul nu este la prima abatere de acest fel.
 

Cuvinte cheie

avocat dna trafic de influenta

 

Procurorul general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati, trimis in judecata pentru santaj si trafic de influenta

Data aparitiei: 16 Septembrie 2010 I I
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Galati au dispus trimiterea in judecata a noua persoane, printre care si procurorul general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati, un avocat, un notar si un fost procuror. Procurorul general este cercetat pentru trafic de influenta, in forma continuata, santaj, fals in declaratii, in forma continuata, instigare la infractiunea de fals in ...
 

Cuvinte cheie

dna trafic de influenta santaj

 

DNA: Prim-procuror, arestat pentru trafic de influenta

Data aparitiei: 10 Septembrie 2010 I I
Un prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Sannicolau Mare a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzat de trafic de influenta, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Acesta este acuzat de DNA ca a primit 3000 de euro de la angajatul unei firme de paza pentru ca, in schimb, sa isi exercite influenta asupra unuia dintre directorii unei societati comerciale, astfel incat ...
 

Cuvinte cheie

procuror dna trafic de influenta

 
 
 

CURSUL BNR DE ASTAZI - DUMINICA, 4 DECEMBRIE 2016

EUR 4.5125 RON USD    4.2393 RON Cat inseamna salariul tau in euro?
Consultanţi cu activitate în comunitatea Avocatnet.ro
9.97

CLAUDIU LASCOSCHI

Avocat
8.41

dr.virgil dan amza

Evaluator

 

Parteneri Avocatnet

Finexpert Funkykids CBC Romania Admis Eden Spa Marketizator.ro