avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Debransare/rebransare curent
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Debransare/rebransare curent

Bună ziua.Am o casa pe care vreau vreau sa o rebransez la curent.Casa nefiind locuită foarte multi ani in anul 2004 ,cei de la electrica au debransat curentul pe motivul că nu se făcea consum.Era legal fară o notificare?Nu am primit notificare de debransare.Acum acestia imi cer peste 2000 de lei pentru rebransare.Este normal?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:43, 2 Februarie 2019
Costurile de rebransare se platesc de catre beneficiarul lucrarii/ solicitant. Este vorba de verificari, costuri cu salariile lucratorilor, transport, eventuale lucrari de modernizare, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauză abuzivă în contractul cu electrica s.a., care nu concordă cu legislaţia din domeniul energiei electrice. zxc1 zxc1 Am găsit o clauză abuzivă în contractul cu Electrica S.A., care nu concordă cu legislaţia din domeniul Energiei Electrice, dar încalcă şi Legea ... (vezi toată discuția)
Taxa deconectare/reconectare energie electrica Luena Luena Buna seara Ma confrunt cu următoarea problema: am fost debransata de la energia electrică fara o notificare sau preaviz, in prealabil. Acum, trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Dacă sunt neclarităţi într-un proces, ce au prioritate, articolele de legi sau articolele dintr-un contract ? zxc1 zxc1 ÎNTREBAREA MEA ESTE: [b]În cazul unui proces, ce are întâietate în judecarea unei speţe - contractul cu firme de tipul Electrica S.A., sau legile şi ... (vezi toată discuția)