În anul 2006 am vrut să cumpăr un teren la ţară ptr a accesa un proiect SAPARD. Am întîlnit un individ ''amabil'' care mi-a oferit un teren. Timp de o luna tot a ''tras'' de mine să facem actele de vînzare cumpărare. În dimineaţa cînd ne-am prezentat la notar a constatat că nu avea actele necesare . Atunci a venit cu ideea să facem o promisiune de vînzare-cumpărare, cu finalizarea peste 6 luni. Termenul a trecut el tot nu a reuşit să scoată cadastrul. În cele din urmă actul cadastral a venit prin fax, la vreo 2 ore după terminarea programului. Deşi actul nu era în original notara a acceptat legalizarea contractului. În timp ce eu şi soţia citeam contractul vînătorului i-am dat bani să-i numere. Acesta a părăsit sediu notarial împreună cu banii, însă fără a semna actele. L-am adus cu poliţia înapoi, a semnat actele, însă suma cerută de notar a sărit de 6 ori. Actele nu s-au mai întocmit (deşi semnate au fost rupte). Iar eu am rămas ''şi cu bani daţi şi cu buza umflată''.
Am încercat să mă adresez unui procuror, m-a trimis să-mi caut avocat. Am fost la avocaţi însă se feresc să ''între în horă'', deoarece tatăl notarei este procuror, iar ... ''corb la corb nu-si scoate ochi''. Anul acesta (prin aprilie) am depus o plîngere la poliţie către procuratură.
Ce mai pot face ptr a-mi recupera bani?