avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Activitate claux

Activitate claux

buna unde si ce acte trebuie sa am pentru a beneficia de alocatiee de stat pentru copii din italia lucrez cu contract de munca va multumesc
Răspuns la discuția somaj
da cred ca asa e dn ianuarie la fecare 3 luni imi da o foaie prin care ma anunta ca contractul va fi prelungit inca pe3 luni dar fara intrerupere nici o zi va multumesc sper ca ati inteles ce am vrut sa spun
Răspuns la discuția somaj
DE CAND LUCREZ IN ITALIA IN REGULA LEAM PLATIT AICI ., AM LUCRAT 1 AN CU ACTE 2007 FEBRUARIE DECEMBRIE APOI AM LUCRAT LA NEGRU, IAR DIN 2009 LUCREZ IN REGULA DAR CU CONTRACT DIN 3 IN 3 LUNI FARA NICI O ZI INTRERUPERE SI PLATESC CONTRIBUTE VA MULTUMESC
Discuție somaj
lucrez in italia cu contract de munca de 1 an, din 3 in 3 luni si din morive de crisa firma se reprofleaza as dori sa stiu dak beneficiez de somaj , am mai lucrat un an tot cu contract de munca dar indeterminat in 2007- 2008si nu am beneficiat de somaj voi putea beneficia acum dak din ianuarie voi fi fara servici va multumesc
buna locuiesc in italia impreuna cu sotia si copii as dori sa stiu dak lucrez cu contract determinat mai beneficiez de alocatie pentru copii si dak nu mai lucrez mai beneficiez va multumesc