avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1305 soluții astăzi
Forum Activitate Dinescu Adriana

Activitate Dinescu Adriana

In urma decesului tatalui meu(an 2007,mama fiind decedata in 2002),am facut ca unic mostenitor, actele succesorale .In cadrul acestora am solicitat sa fie trecut si un autoturism,,dar mi s-a solicitat cartea tehnica a automobilului,talonul de inmatrculare si cartea de identitate a automobilului.Din pacate nu am gasit decat factura care s-a eliberat la cumpararea automobilului,astfel incat mi s-a refuzat trecerea acestuia in masa succesorala.
In aceasta situatie ,tatal meu ,ramane pe rol la administratia financiara cu acest autoturism,desi eu am depus certificatul de deces si certificatul de mostenitor inca din anul 2008,si bineinteles de aici obligatia achitarii impozitului aferent.Din cate stiu pt a scoate automobilul de pe rol trebuie casat,ori nici casarea nu se poate efectua fara prezentarea documentelor mentionate ale masinii.
Rog daca se poate sa-mi comunicati ,cum se poate proceda pentru casarea si scoaterea de pe rol a acestui autoturism,avand in vedere si ca autoturismul nu este in stare de functionare(in 2006 masinii i s-a suspendat din oficiu inmatrcularea si s-a solicitat prezentarea la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare pt un nou certificat de inmatriculare ,lucru care nu a fost indeplinit).

Cu multumiri deosebite,
Adriana Dinescu