Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate ionel-m

In luna martie am depus un concediu medical de 4 zile lucratoare ,angajatorul a platit doar 2 zile, fara o explicatie. Se poate depun o plngere in instanta?
Multumiri!
sunt angajat la o firma de stat dar lucrez si instructor auto ,ca si persoana fizica autorizata. doresc sa beneficiez de concediu de paternitate trebuie sa-mi intrerup activitatea de P F A?
multumiri
Sunt angajat al [EDITAT] intr- o functie de coordonare circulatie , in luna decembrie 2009 am omis una dintre sarcinile de serviciu, fara consecinte . Se poate pune aceast neajuns pe fondul oboseli datorate depasirii normei de munca lunara cu 60 ore?
Am fost convocat la cercetare int-o zi libera ,fiind plecat din localitate nu am putut sa raspund la aceasta convocare , care ar fi consecintele? Mentionez ca am o vechime in munca pe acesta functie de 10 ani fara incidente .
MULTUMIRI
Răspuns la discuția CONFLICT DE MUNCA ,,SN CFR SA"
Se poate numii ,,comunicarea deciziei "prin intermediu fluturasului de salariu ?
Multumiri!
Sunt angajat al ,,SN CFR SA INFRASTRUCTURA", pe luna ianuarie 2010 am fost penalizat cu 5% la salariu fara sa aflu motivul. Am contactat biroul juritic al angajatorului ,telefonic, la care mi s-a spus ca exista un dosar de cercetare dar nu stie motivul pt. ca dosarul nu se mai afla la biroul juritic si daca nu sunt multumit sa ma adresez instantei. Acelasi raspuns l-am primit si din partea sindicatului.
Răspuns la discuția intabulare teren
da a fost colectivizata dar proprietarul este detinator din anul 1956
Discuție taxa poluare
Se poate inmatricula un autoturism , inmatriculat intr-o alta tara UE, fara a plati taxa de poluare ?
Răspuns la discuția intabulare teren
buna seara. figureaza ca si detinator in registrul agricol fara adetine titlu de proprietate
proceuri la cumpararea unui teren de la un proprietar fara a detine titlu de proprietate