avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Activitate sergiu400

Activitate sergiu400

Buna ziua,
As dori sa aflu daca trebuie sa platesc contributie la buget in urma vanzarilor mele pe site ul de licitatii www.ebay.com.Nelamurirea mea este ca eu desi am resedinta in Romania,tranzactiile sunt facute in apele internationale ale internetului,si taxe deja platesc in urma vanzarilor in marime si concordanta cu taxele statului in care site ul si firma respectiva este inregistrata.
In continuare as mai dori sa aflu daca luind in considerare faptele enumerate,statul roman totusi ar mai avea drepturi sa mi perceapa taxe,sau eventuale sanctiuni momentan sau in viitor?

multumesc mult si cu stima.

Buna ziua,
As dori sa aflu daca ar stii cineva daca trebuie sa platesc contributie la buget in urma vanzarilor mele pe site ul de licitatii www.ebay.com.Nelamurirea mea este ca eu desi am resedinta in Romania,tranzactiile sunt facute in apele internationale ale internetului,si taxe deja platesc in urma vanzarilor in marime si concordanta cu taxele statului in care site ul si firma respectiva este inregistrata.
In continuare as mai dori sa aflu daca luind in considerare faptele enumerate,statul Roman totusi ar mai avea drepturi sa mi perceapa taxe,sau eventuale sanctiuni momentan sau in viitor?

multumesc mult si cu stima.