avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Activitate Gutzaaa

Activitate Gutzaaa

Buna ziua.Mi s-a suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioada de 30 de zile pentru depasire prin incalcarea liniei continue si viteza de 67 km/h in localitate.Nu am depus contestatie inca. Intrebarea mea este daca dupa cele 30 de zile imi pot recupera permisul si dreptul de a conduce autovehicule daca nu platesc amenda in termenul legal si o voi plati ulterior la sectia financiara? Va multumesc.
Răspuns la discuția raspunderea asiguratorului
Va multumesc mult pt. raspunsuri. Sper sa fie cu noroc
Răspuns la discuția raspunderea asiguratorului
Ideea este ca eu sunt cel vinovat de producerea accidentului si mi-a venit nota de plata de la RCA-ul meu care a despagubit firma de asigurare casco a persoanei careia i-am lovit eu masina, fiind sub influenta bauturilor alcoolice. Totodata am inteles ca asiguratorul nu raspunde(nu despagubeste) indiferent de ce nivel are concentratia de alcool din sange(infractiune sau contraventie). Va multumesc
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Raspunde polita RCA daca s-a produs un accident ca urmare a unei infractiuni si ulterior s-a pronuntat scoatere de sub urmarire penala, fapta transformandu-se in contraventie?