Buna seara .asi dorii sa cer o expertiza topografica.cu sentinta judecatoreasca s-mi masoaer simie proprietatea expertul sa pot sa fac un gard ,fiindca topograful oarecare nu e dejuns vecinului meu ,imi tot scoate tarusii.Nu stiu cam cat mar costa o asemenea procedura.
Buna seara! asi dori sa va intreb,daca cer prin instanta expertul topograf,fiindca vecinul nu vrea sa accepte numai hotararea judecatoreasca,daca miar putea spune cineva cam cat coasta o asemenea expertiza topografica sau cum s-o numesc. Multumesc frumos anticipat,o seara placuta!
Buna ziua! am mostenit o casa la tara la sa facut dezmembrarea 1992 cand au trait bunicii mei .casa era peatunci intabulat pe strabunici pe acelas titlu cu vecinul care erau frati(strabunicii) cand sa facut dezmembrarea au pus pana in peretele casei si a anexei fiind intro linie ne tinand cont de picurator.bunicii mei fiind batrani nu leau zis nimic nici mamei mele,pana cand au murit bunicii .iar acuma sa pus gardul pe pretele meu si s-a facut un garaj la 20cm de peretele meu.cand ploua apa curge de pe acoperisul garajului pe peretele meu,zicand ca are dreptul ca frontul este peretele .Daca este legal dezmembrarea ?ce as putea eu face?
Buna seara!i-am spus dealungul anilor deatatea ori frumos doar nu am vrut un conflict cu el. Ia spus si topograful pe care l-am chemat de doua ori ca na vrut sa accepte masuratoarea chear daca a fost de fata topograful lui.cu greu neam inteles intrun dar in final neam inteles iar acum dupa patru ani a chemat un topograf banuesc,si au batut tarusi in gradina mea ne respectand frontul.las da in judecata sau poate i-mi puteti da un sfat. Multumesc!
Buna ziua! am o nelamurire in privinta unor pomi mari care sunt in vecinetatea mea chear pe front cu vecinul is imi umbresc gradina de legume. Asi dori sa stiu daca nu este obligat sa tunda copaci sau chear sa le taie findca sunt chear pe front si tine umbra. Multumesc!