:( Buna ziua ! Trebuie sa-mi schimb ''Cardul European de sanatate'' si vreau sa stiu daca imi mai trebuie adeverinta de asigurat. Daca nu-mi joaca memoria feste...imi amintesc ca ,la primul card ,mi-au spus ca celor care sunt pensionari de cel putin 5 ani nu le mai trebuie aceasta adeverinta. Oare asa sa fie ? Va multumesc anticipat. Toate cele bune !:)
:D Buna ziua ! Inca o data. Va multumesc pentru raspuns si nu in ultimul rand,pentru rapiditate. Acum sunt ,pe deplin,lamurita si linistita. Va doresc spor la treaba. =D>
:) Buna ziua! Va multumesc din suflet pentru raspuns. Daca imi este permis am sa mai fac o intrebare. DACA PROCURA ESTE FACUTA LA CONSULATUL ROMANIEI ,MAI ESTE NEVOIE DE APOSTILA ? Logic, nu ar mai fi nevoie,dar....eu sunt Toma Necredinciosul. Nu am incredere deplina decat in ceea ce vad sau aud eu personal. Oricum, doua intrebari nu strica. Va multumesc din suflet.Va doresc ''spor la treaba''.=D>
:( Buna ziua tuturor! Sunt bunica unui minor care trebuie sa-si schimbe pasaportul peste putin timp.Vreau sa va rog sa ma ''luminati'' in doua probleme. 1) Daca fiica mea ma poate mandata ,in calitate de bunica,sa fac acest demers. 2) Daca am nevoie de certificatul ei de nastere si de C.I (ale fiicei mele) toate acestea si in original sau numai copie. Va multumesc anticipat si va doresc o saptamana rodnica. =D>
Am ales plata pensiei prin card bancar.In perioada septembrie-iunie sunt plecata din tara.Sunt luni cand sotul meu nu este acasa,atunci cind postasul aduce cuponul de pensie.Cuponul se intoarce la casa de pensii,stiu.Care sunt urmarile si ce se poate face? Va multumesc.