am anexat cererii adeverinta de salariu si copii dupa actele de identitate a membrilor familiei de unde reiese ca avem un venit mai mic de 1000 ron pe membru de familie dar nu am cu cine ma intelege ,initial nu au dorit sa-mi ia banii care reprezentau suma totala a restantei la intretinere 1998 ,56 ron , la aceasta suma avem calculate penalitati 1009 ron,am achitat 2000 ron iar acum cand s-a afisat intretinerea apar cu restanta la intretinere si penalitati in valoare totala de 1138 ron. Va dati-mi un sfat cum sa procedez.Multumesc
Referitor la scutirea penalităţilor la întreţinere vă rog să îmi spuneţi ce pot să fac în cazul în care am fost la asociaţie să achit integral suma restantă ca titlu de bază la cheltuielile de întreţinere şi am făcut o cerere în care am solicitat scutirea la plata penalităţilor conform legii 175/16.07.2010.
Cererea mi-a fost respinsă pe motiv că nu există metodologie de aplicare a legii şi pentru a putea beneficia de acest drept este necesar să plătească toţi restanţierii la zi. Am lăsat cererea la asociaţie şi am solicitat un răspuns scris. Încă mai aştept acest răspuns.