avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Activitate opreamarianiulian

Activitate opreamarianiulian

Răspuns la discuția se mai prescriu amenzile?
Multumesc pentru raspuns .
Dar la primaria Iasi a venit procesul verbal al agentului si multe citatiicare le-am zarit in dosar. Nu m-a lasat acea doamna sa ma uit bine pe ele. Ar trebui sa fac o adresa ceva ca sa pot obtine o copie dupa acestea? O prietena mi-a citit dintr-o carte de drept ca se prescriu dupa 5 ani de cand am luat la cunostiinta acea amenda. Daca fac acea adresala primarie nu inseamna ca am luat la cunostiinta? Cum as putea afla daca esxista vreo executare silita? Si daca s-a prescris de ce imi tot cere sa platesc?Trebuie sa ii anunt eu oficial pe cei de la primarie ca s-a prescris?
Multumesc mult inca o data.
Buna ziua!
Am aflat de curand ca am o amenda de platit din anul 2004 pentru "injurii" aduse unui cetatean din satul Prajesti jud Bacau. Domiciliul din buletinul meu era in orasul Bacau dar din motive finaciare ai mei au vandut apartamentul si s-au mutat la tara in satul Prajesti . Cum casa este pe numele bunicii nu am putut face acte si implicit nu mi-am schimbat domiciliul. O intamplare a facut ca un cetatean ce avea relatii la politie, beat fiind ne-a luat la bataie pe mine si un amic si restul il deduceti. Cu orgoliul ranit, si nu numai, ne-a reclamat la politie.
In anul 2009 un prieten din Iasi mi-a facut mutatie in orasul Iasi. La primaria din Iasi am aflat de acea amenda. Nu e mare amenda, e doar 200lei dar nu e corect ca cineva sa ia bataie si sa ii fie apostrofata toata familia de un dobitoc ce are relatii la politie si pe deasupra samai ia si amenda.
Va multumesc anticipat!