avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate Adrian1978

Activitate Adrian1978

Vreau sa fac o firma de recrutare forta de munca pentru Olanda, stiti cumva ce impozit trb platit in Romania si Olanda.
Am avut un accident auto, eu fiind nevinovat.. Fiul meu a necesitat 3 zile internare in Spital si as dori sa stiu daca asigurarea auto despagubeste ceva in cazul acesta.
Pai cred ca asociatia de vanatoare care are concesionat fondul de vanatoare in zona respectiva cred... Dar as avea sanse sa casting un astfel de proves?
Am lovit o caprioara cu autoturismul... De fapt caprioara a iesit de undeva din lateral si a sarit in partea dreapta fata a autoturismul rezultand avarierea... Spoilar spart, far rupt, aripa indoita... A venit politia si paznicul de la asociatia de vanatoare care a ridicat animalul mie mi S-a dat dovada de circulatie iar pentru animal. S-a incheiat proces verbal ca a fost luat de asociatia care are in administrare fondul de vanatoare... Mentionez ca accidentul a avut loc in interiorul localitatii nu pe camp.. Intrebarea este daca pot recupera paguba de la asociatia respectiva.
Am o firmă in Germania si as vrea sa mut sediul in Romania dar sa raman cu contractele pe in Germania...se poate?
Răspuns la discuția accident biciclist
Eu consider că nu au fost victime atâta timp cât nu a fost lovit si el a plecat si nu a vrut să meargă la spital. In cat timp poate sa imi faca probleme.ducanduse la politie??? Eu stiu ca am gresit si trebuia sa ma duc la poliție dar el a.zis ca nu e nevoie si .a gandesc sa nu se razgandeasca!
Răspuns la discuția accident biciclist
Bun dar cat timp are la dispoziție pt a reclama dacă se rasgandeste
Am lovit un biciclist cu masina...acesta nu a vrut să meargă la spital iar lovituri vizibile nu avea accidentul sa produs din vina mea respectiv neacordarea de prioritate...acesta doar a picat de pe bicicletă dar specific ca nici macar julituri vizibile nu a avut. Nu a vrut să meargă la spital si a plecat acasă . A trecut o zi de la accident si se simte bine, nu am declarat accidentul la poliție și întrebarea este dacă el se duce la poliție sau spital ce se poate intampla in conditiile acestea?
Răspuns la discuția Daune
Iar împotriva celor doi polițiști procurorul a dispus începerea urmăriri pentru abuz în serviciu dar nu stiu mai mult
Răspuns la discuția Daune
Ordonanța nr5033din 16.12.2016 dispune solutia de clasare. Va rog daca se poate sa imi spuneti daca am șanse sau nu.