Buna ziua,
Este undeva reglementata diferenta dintre suprafata utila si suprafata construita cand este vorba de un imobil nou construit?
Din catre am citit acesta variaza intre 10-20%. In cazul la care ma refer diferenta este: Sconstruita/Sutila = 1.41 (o diferenta cam mare ~26mp). Unde asi putea reclama o astfel de diferenta?
Multumesc.
Buna ziua,
Cunosc prevederile legii 176/2010, art. 6 lit. e privind publicarea pe pagina de internet a insitutiei a declaratiilor de venituri si interese. Insa art. 158 alin. (1) din Codul muncii prevede obligatia angajatorului de a pastra confidentialitatea veniturilor salariale. Cunosc si sunt de acord cu obligativitata declararii veniturilor (atat cele proprii cat si a rudelor de gr. 1) insa nu sunt de acord cu publicarea acestor date, mai ales datele rudelor de gr. 1 care nu lucreaza in sectorul public. Consider ca acestea sunt date personale si nu doresc sa fie publice pe internet. Exista o baza legala pentru nepublicarea acestor date?
Multumesc.
Buna seara!
Nu stiam ca pentru domenii altele decat cel juridic nu se poate obtine ulterior obtinerii certificatului/atestatului de la Ministerul Culturii autorizatie de traducator. Va multumesc mult pentru aceasta informatie. Cred totusi ca am sa incerc sa obtin certificatul pentru domeniul tehnic. Va rog sa imi trimiteti cateva exemple sa imi fac o idee despre gradul de dificultate.
Multumesc.
Buna seara!
M-am hotarat sa sustin examenul de traducatori pentru limba engleza - domeniul tehnic, va rog sa imi trimiteti si mie niste exemple de subiecte (chiar daca sunt pe un alt domeniu ma vor ajuta sa imi fac o idee despre gradul de dificultate); adresa mea de e-mail este mariamanea2003@yahoo.com.
Mai am si o nelamurire, pentru a fi traducator ro-en si en-ro trebuiesc sustinute 2 examene, adica platite 2 taxe? parca asa inteleg.
Va multumesc mult.