avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Activitate AxxellS

Activitate AxxellS

Buna seara. As dori o lamurire cu privire la modalitatea prin care se efectueaza recuperea despagubirilor pentru o expropriere, de la CNADNR. Mentionez ca acestea au fost stabilite printr-o hotararea definitiva a unei instante de judecata. Discutabila si decizia, si modul in care s-a comportat avocatul ales (de parca ar fi reprezentat CNADNRul si nu pe noi), insa asta este....tara si legea. S-a terminat cu stabilirea unei sume infime pentru despagubire, insa nicaieri nu am gasit stipulat modul in care CNADNRul va da efectiv acesti bani.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Răspuns la discuția Continut lista intretinere
Armenteros a scris:

Daca majoritatea proprietarilor a fost de acord si exista o hotarare in acest sens, atunci e legal.
Sunt nou in acest bloc, insa am experienta administrarii blocului din care provin si unde am avut probleme legate de legalitatea acestei rubrici, dupa publicarea legii 677/2001, cand mai multi proprietari mi-au cerut sa le scot numele din liste, identificarea facandu-se (cum este si normal) doar dupa nr apartamentului. De-asemenea, din motive personale, nu doresc sa-mi fie afisat numele pe lista de intretinere. Exista vre-o alta baza legala pentru un astfel de demers in afara de prevederile acestei legi??
Este legala afisarea in cadrul listei de intretinere a unei rubrici cu datele de identificare ale proprietarilor (nume, prenume...)? Avand in vedere prevederile L.677/2001?