avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Activitate procesor

Activitate procesor

Am inteles v-a multumesc frumos ,am vorbit cu mama sa-mi scaneze acel dosar sa vad exact ce scrie si cum aflu va tin la curent pt ca sunt tare curios ce trebuie sa fac inca o data va multumesc mult.numai bine va doresc!!!
salutare,ma puteti ajuta si pe mine cu niste sfaturi va rog?
acum vreo 2 ani am avut un accident din vina mea masina mea fiind inscrisa pe bulgaria si cu toate actele in regula inclusiv cartea verde si procura pe numele meu astazi a gasit mama in cutia de scrisori un dosar cica printre care si o citatie in care sunt cemat la proces in octombrie cum ca omniasigul casco a reparat masina aluia care l-am lovit si ca vrea sa recupereze banii de la mine.ceea ce nu inteleg cum pot face asa ceva atata timp cat eu aveam asigurarea obligatorie si totul in regula,am luat amenda si puncte de penalizare atat.ce pot face in cazul asta?ce pot ei sa-mi faca atata timpcat eu aveam toate actele in regula?precizez faptul ca momentan nu sunt in tara si nu am vazut exact ceea ce mi-au trimis prin posta iar pe plic scria ca trebuia sa semnez cand am primit plicul iar ei l-au pus direct in cutia postala...va multumesc pt sfaturi