avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Activitate tu_tu

Activitate tu_tu

Vreau sa cumpar o masina de la o persoana care a cumparat-o de dincolo, a inmatriculat-o, dar n-a platit taxa de inmatriculare, facand un partaj, lucru care se mai practica pana lunile trecute. Daca vreau sa cumpar masina, trebuie sa platesc eu taxa?
si cine este instanta asta de tutela? Pe ce criterii se va stabili cine e curatorul? Multumesc anticipat!
Se poate incheia un contract de vanzare intre fiul de 17 ani si tatal sau?.....Cum se procedeaza??
Discuție Admitere Barou
Vroiam sa va intreb cand se da examen pentru admitere in Barou, anul asta? Unde as gasi informatii actualizate si concrete despre admitere? Dau de tot felul de site-uri neactualizate care ma baga-n ceata! Multumesc anticipat!
Nu exista in momentul de fata contract colectiv de munca la nivel national in vigoare???? cica Legea 130/1996 a fost abrogata?!?!?!
Discuție Dubla cetatenie
Un cetatean roman, plecat de mai multi ani in Austria si care are acte pentru drept de lucru acolo, care incearca acum sa obtina si cetatenia austriaca...poate s-o obtina? Sau nu mai e permisa dubla cetatenie acum?
Răspuns la discuția Dr. muncii
Da, este vorba de sistemul bugetar. Un post intr-o unitate de invatamant.
Răspuns la discuția Dr. muncii
Atunci se poate, cu un contract pe perioada nedeterminata?
Discuție Dr. muncii
Daca un angajat al unei institutii ( de exemplu, o femeie de serviciu), este in concediu medical, nestiindu-se pentru ce perioada, se poate angaja, pe perioada determinata,pe acel post, o alta persoana?
Fapta s-a petrecut in 2010.