Mul?umesc pentru r?spuns.V? rog s? m? l?muri?i mai departe:bunelul meu(tatâl defunctului) vâduv cu 4 copii s-a câsâtorit de unde s-au nâscut încâ 8 copii(inclus unchiul decedat ?i tat?l meu).To?i s-au n?scut în România(fostul jud.Hotin) pân? în anul 1940.Unchiul ,un frate ?i o sora au refugiat în România,restul au r?mas pe teritoriul Ucrainei(inclus cu taic? meu).Am fost la un avocat în România s?-mi dea informa?ia necesar? de a apela la instan??.Mi sa spus c? trebue s? aduc adresele de domiciliu ale to?i,care pot pretinde la mo?tenire.Unchiul decedat divor?at de 30 de ani nu a avut copii,alt unchi -cet??ean român(predecedat) a fost divor?at ?i avut un copil,nu ?tiu unde se afl?,m?tu?a mea(predecedat?)-cet??ean român a avut 4 copii,din care unul pretinde la mo?tenire.Restul din nepo?i-str?nepo?i al defunctului au domiciliul în Ucraina,dar sunt împr??tia?i prin lume-care la Italia,care la Portugalia.Întreb?rile sunt-1)Dac? nu am toat? informa?ia despre peten?ii la mo?tenire,pot apela la instan??? 2)3% taxe numai eu le achit,sau to?i care dau acordul accept?rii la mo?tenire? Cu stim?!!!!