avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Activitate Tdumitru

Activitate Tdumitru

In conformitate cu O.G.U. nr. 1/2011, art. nr. 2, unitatea de unde am iesit la pensie a avut obligatia de a trimite aceste adeverinte la Casa de Pensii Sectoriala a MAI pentru a mi se revizui pensia.
Intrucat nu am fost multumit de noua decizie de revizuire a pensiei (pensia mi-a fost diminuata cu 300 lei) am deschis actiune in instanta unde am solicitat sa fie depuse la dosar borderoul de calcul a pensiei, inclusiv adeverinta cu veniturile salariale realizate.
casa de Pensii desi a fost somata de instanta de 4 ori a refuzat sa depuna aceste documente.
Am solicitat eu prin posta cu raspuns de primire la data de 18.07.2012 aceasta adeverinta, nu am primit pana in prezent nici un raspuns.
Directia de Comunicare si Relatii Publice din MAI prin informarea nr. 340/02,07,2012 aduce la cunostinta faptul ca persoanele carora nu li s-a luat in calcul la pensie, veniturile salariale privind primele de vacanta, primele (care se dau pe stat separat la MAI), al treisprezecelea salariu, sporul de fidelitate, sa faca cerere la unitati pentru a li se elibera aceste adeverinte lucru pe care l-am facut si eu.
Desi au trecut aproape 50 de zile nu am primit nici un raspuns.
Se lasa a se intelege ca primele adeverinte eliberate nu sunt corecte si nu se doreste ca noile adeverinte sa arate alte venituri pe baza carora sa se revizuiasaca pensia.
Buna ziua,
Sunt pensionar MAI si datorita schimbarii legi si metodologiei de calcul a pensiei, am solicitat la ultimul loc de munca eliberarea unei adeverinte din care sa rezulte veniturile salariale obtinute pentru intreaga perioada de activitate.
Printr-o scrisoare recomandata am solicitat aceasta adeverinta
Acest lucru mi se refuza.
Au trecut mai bine de 40 zile si nu am primit nici un raspuns.
Care este temeiul legal in baza caruia trebuia sa primesc un raspun si temeiul legal sa ii pot actiona in instanta pentru refuz.
Multumesc de raspuns,
În situaţia în care contractul incheiat între părţi a expirat (în contract este stipulat faptul ca chiriasul o data cu semnarea contractului a luat cunostinta despre faptul ca acest contract nu se mai prelungeste si ca prin semnarea lui a fost notificat ca la o anumita data trebuie sa evacueze spatiul) pentru a putea introduce actiune in instanta doresc sa intreb
- daca mai este necesara notificarea prin executor judecatoresc
- daca notificarea poate fi facuta prin avocat sau daca are valoare in instanta daca o depun personal
Răspuns la discuția Lichidare judiciara
Multumesc, am sa consult adresa UNPIR.RO, legea si statutul acesteia
cum pot deveni lichidator judiciar, care sunt conditiile, ce pasi trebuie sa urmez pentru a desfasura o astfel de activitate