avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate ioana_madalina

Activitate ioana_madalina

Bună dimineața! Pentru înființarea unei asociații de proprietari, am acceptat sa fiu trecuta ca si cenzor(de înființare s-a ocupat tatăl copilului meu și am vrut sa îl ajut ...nu locuim împreună, nu sunt membru al acelei asociații). După înființarea asociatiei (în vara acestui an) i-am comunicat verbal ca nu mai doresc sa rămân ca și cenzor.Nu a luat în seama acest lucru și pe toate listele de întreținere apar ca și cenzor deși nu sunt semnate de mine (nu am primit nici un act pentru verificare si a semnat in locul meu).Ce urmări ar putea fi pentru el faptul ca a semnat în fals? Mulțumesc!
Dar dacă asociația,prin președintele desemnat, nu a facut demersurile necesare pentru a anunța decesul persoanei cu handicap si nici nu vrea sa faca adresa catre serviciul de specialitate, ce se poate face?
Buna ziua! La o asociatie de proprietari ,cine are obligatia sa anunte Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului ca o persoana cu handicap a decedat si drept urmare locul de parcare care i-a fost atribuit trebuie scos de la "loc pentru persoane cu handicap" ?
Si in instanta cum pot fi chemați cei 4 moștenitori? Discutând cu un avocat, ne a solicitat copia cărților lor de identitate pentru a deschide proces.

Cabinet avocat Mihai Gaita a scris:

Bună ziua.

Singura variantă este să ceară dezbaterea succesiunii în fața instanței, ceea ce este mai costisitor decât dezbaterea succesiunii la notar. Dar, din păcate, notarul nu poate face succesiunea dacă succesibilii nu sunt de acord.....

O persoană cu domiciliul în orașul X, locuiește cu chirie in orasul Y si intre timp isi ia viza de flotant in orasul Z (pentru școala de șoferi). La recensămînt,unde se declară?
Buna ziua! In urma divortului,instanta a stabilit plata pensiei alimentare de catre mama in procent de 33% din venitul net pentru cei 2 copii minori.Unul dintre copii a implinit deja varsta de 18 ani iar anul acesta termina liceul si implicit nu mai are dreptul la pensie alimentara.In acest caz, cat va fi procentul din venitul net pe are mama trebuie sa il plateasca copilului inca minor? Se stabileste tot prin instanta?Multumesc!
Bună ziua! In ce conditii societatea A poate acorda un împrumut societății B,aceasta din urma fiind asociat majoritar la societatea A? Împrumutul se acordă pentru o perioadă de 2 luni.Multumesc!
Dar bunica, care are un fiu iar acesta are 3 copii,poate lasa in vreun fel mostenire bunurile proprii doar unuia dintre nepoți ?
Am inteles.Mulțumesc !!
Nici contract de vanzare-cumpărare?