avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1413 soluții astăzi
Forum Activitate Macrobloc

Activitate Macrobloc

Am scapat! Stiti ca am depus contestatia cu motivele binecunoscute si am primit raspuns favorabil. Mi-au dat inapoi chiar si o diferenta de bani. Ideia este ca nu am dat nici un telefon in afara tarii si nici pe reteaua lor mobila. Am marsat tare si pe faptul ca nu am avut nici o intelegere scrisa cu ei dar cred ca a contat cel mai mult faptul ca nu am folosit nimic din ce spuneau ca mi-au oferit. Eu am avut noroc, dar aveti grija ce clauze sunt in contract cand bateti palma cu un operator de telefonie, si nu numai. Se pare ca totusi sunt corecti...

PS
Multumesc site-ului avocatnet.ro si membrilor forumului pentru ajutorul acordat! Fara voi aruncam pe geam o gramada de bani... pe care nu-i aveam...
Au spus ca raspunsul va veni prin posta. Cum il primesc, promit sa va anunt rezultatul...
Mi-au spus cei de la relatii cu publicul sa depun o contestatie la decizia de plata a despagubirilor. Am facut-o in doua exemplare, cu numar de inregistrare si astept acum sa vad ce rezolutie dau. Dupa asta incerc la protectia consumatorului...
Va multumesc inca o data pentru raspunsurile dumneavoastra. Am sa revin cu informatii despre modul in care s-a finalizat problema mea. E bine sa stie si altii ce pot pati daca nu dau importanta clauzelor bine mascate intr-un contract....
Multumesc pentru raspuns. Am gasit ieri printre facturi si o instiintare in care spun ca-mi multumesc pentru accept iar daca vreau sa reziliez inainte de 12 luni trebuie sa dau 120 EURO sau daca depasesc cele 12 luni numai 50 EURO. Mi-au dat o gramada de minute sa vorbesc cu America, Canada, in UE si in reteaua lor mobila! Cu cine sa vorbesc eu acolo? Lasand de-o parte faptul ca spune in hartie ca daca platesc factura inseamna ca sunt de acord. Sotia plateste facturile pentru ca eu sunt in provincie! De unde sa stie ea ce au scris aia acolo mai ales ca era aceiasi suma ca de obicei? Deja ma doare capul...
In lege vad ca spune pot sa reziliez fara despagubiri daca:
- comerciantul a impus consumatorului, prin contract, clauze referitoare la plata unei sume fixe în cazul denunţării unilaterale (n.r. prevedere legală nouă);”.
Credeti ca am sansa sa ma agat de acesta modificare in lege? E impartita in doua, dar tot fixe sunt... Chiar e mult 120 EURO pentru mine.
Eu nu am semnat nimic si-mi cer 600 RON pentru ca m-am portat la [alta firma]. Aveam telefon in Bucuresti la aceasta firma din 1974 si din cauza tarifului mare practicat de ei, acum doua luni mi-am portat numarul de telefon[Editat - nu comparam firmele, ci problema dvs. Va multumesc pentru intelegere] La prima firma plateam aproape 50 RON. Nu am semnat nimic cu ei! Sunt pensionar si locuiesc in provincie incepand din martie pana in decembrie si nu prea folosesc telefonul. Sotia sta acasa si mai raspundea la cate un telefon de la rude. Pentru ce sa le dau banii astia? Eu nu ma ajung cu pensia de la o luna la alta si vor sa trimita recuperatori dupa mine... Ziceau ca m-a sunat cineva si mi-au dat oferta sa vorbesc cu America, Canada si cu toata Europa plus pe o alta retea minute nenumarate. Eu nu am nevoie de asa ceva si nici nu-mi amintesc de discutia invocata de ei. Eu stiu ca trebuie sa semezi contract in doua exemplare nu vorbe la telefon. Factura venea pe aceiasi suma ca inainte si nu am realizat ca ar fi ceva in plus. Ce ma fac?