avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Activitate lpintilescu

Activitate lpintilescu

Va rog sa-mi spuneti daca art. 111 din Legea nr.188/1999 a fost abrogat. Mi s-a spus ca alin. 1 a fost abrogat dar nu am gasit in programul de legislatie aceasta modificare.
Va multumesc.
Daca un functionar public a efectuat anul trecut un numar de zile de concediu de odihna mai mare decat i se cuvenea, zilele efectuate in plus se retin din concediul de anul acesta?
Un referent asistent, care a absolvit facultatea de management, poate promova în funcţia de consilier asistent?
Buna ziua,
Salariul minim brut de 700 lei include şi sporul de vechime sau se calculează vechimea la acest salariu?
Mul'umesc.
Bună ziua,
Spuneţi-mi, vă rog, dacă un copil născut în afara căsătoriei este recunoscut ulterior de către tată, prin actului de recunoaştere întocmit la notar poate declara că este de acord ca acest copil să-i poarte numele ori purtarea numelui de către copilul recunoscut de către tată este posibilă doar prin hotărâre judecătorească .
Mulţumesc frumos.
Discuție salariul minim
Bună ziua,
Potrivit H.G. 1225/2011 salariul de bază minim brut garantat în plată este, de la data de 01.01.2012, de 700 lei. Aş dori să ştiu cum să calculăm sporurile, respectiv la suma de 700 lei sau cuantumul acestora răman la nivelul anului 2011 potrivit Legii 283/2011?
Mulţumesc.
Răspuns la discuția procedura insolventa
Mulţumesc.
Buna ziua,
As vrea sa stiu daca o institutie publica avand calitatea de creditor intr-un proces de insolventa este scutita de plata taxei de timbru. As dori sa stiu la ce articol ne incadram.
Multumesc.
În ce condiţii poate fi transformat un post de referent superior clasa 3, cu studii medii, intr-unul de referent de specialitate clasa 2 , ambele fiind funcţii publice?
Mulţumesc.
Printr-o adresă pe care am primit-o astăzi, unui poliţist detaşat în instituţia noastră i-a încetat detaşarea cu data de 28.12.2011. Decizia poate fi făcută cu data de 03.01.2012?