nu au autorizatie de constructie din cate au spus ei... impozit pe casa si pamant platesc si au si numar de casa de la primarie...dar in mana nu au nici un document si din cate imi spune bunicul meu si asa cum am mai spus, ei nu au nici un act care sa ateste ca aceasta casa este a lor sa cel putin a strabunicului meu care a decedat.Va multmesc!
Buna ziua. Bunicii mei nu au nici un act pe casa in care locuiesc la tara.Tot ce au este contract facut la notar pe pamant facut cu foarte multi ani in urma.Va rog sa-mi spuneti ,daca se poate , ce pasi trebuie sa urmam ca sa treaca casa pe numele lor. Va multumesc mult.
Multumesc pentru raspunsul promt.As dori daca se poate sa-mi spuneti la un salar de 700 lei brut pe cartea de munca cat ar trebui sa iau in concediu prenatal si post natal si cat trebuie sa plateasca angajatorul impozit sau CAS. Va multumesc!
As dori sa stiu care sunt cheltuielile , sa le zicem asa , pe care le are angajatorul dupa ce intru in concediu prenatal.Plateste toate impozitele la stat sau este scutit de anumite taxe? Va multumesc !
Buna ziua. Eu sunt angajata la o firma din 18 mai 2011 si am ramas insarcinata . Trebuie sa nasc in cursul lunii mai 2012 si as dori sa stiu daca este obligatoriu , pentru a primi indemnizatia pentru crestere a copilului , sa nasc dupa 18 mai cand fac un an la locul actual de munca...? Va multumesc!