avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Activitate daniela_12

Activitate daniela_12

Buna ziua! As dori s-mi spuneti, daca biletele de transport in comun pot face parte din cheltuieli de judecata? Multumesc
Am lucrat 7 ani la o unitate ,fara intrerupere , insa de 1 an, nu am mai lucrat in niciun loc , nici in somaj nu am fost .Pot beneficia de concediul crestere copil in aceasta situatie ? Va multumesc pentru lamuriri
Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie : Am vandut un teren agricol pentru suma de 15 000 lei. Am auzit ca trebuie sa platesc impozit pentru banii astia ,cam cat este procentul? Cine ma v-a informa cat am de plata ,in cazul asta?Va multumesc frumos
Ce inseamna platitor din venituri salariale ?Ce categorie intra aici? Va multumesc anticipat.#-o
Răspuns la discuția fisa fiscala
Ma gandesc, ca daca nu am primit fisa fiscala, e posibil ca patronul sa nu-mi fi platit darile catre stat ?N u vreau sa iau amenda ca nu am depus fisa fiscala , precizez ca am lucrat la patron,nu angajator persoana juridica. Multumesc
Răspuns la discuția fisa fiscala
ce trebuie sa fac,daca nu am primit fisa fiscala? am lucrat la patron,voi lua amenda?
Discuție fisa fiscala
Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti si mie cum sa procedez,in cazul in care nu am primit fisa fiscal pentru anul 2011.Am lucrat 3 luni la un patron si nu am primit fisa fiscala. Se mai depune la finante su o depune patronul? Multumesc