intr-adevar se poate intampla sa gresesti..dar cel superficial esti tu pentru ca judeci dupa anumite zvonuri cum ca in academie nu s ar face drept..eu invat acolo si zic,ca e o.k dar trb sa si vrei..daca intelegi ce vreau sa zic.Oricum nu cred ca asta are vreo importanta..eu sunt avalible pt orice informatie utila lagata de admiterea la inm
intr-adevar,se poate intampla destul de usor sa gresesti..dar sa stii ca cel care e superficial esti tu..pentru ca tu judeci dupa anumite zvonuri,cum ca in academie nu s-ar face drept..eu invat acolo si zic,ca e o.k dar trb sa si vrei..daca intelegi ce vreau sa spun..Oricum nu cred ca asta are vreo importanta..eu sunt ,,avalible,, pentru orice informatie utila legata de admiterea la inm..
multumesc frumos pentru raspuns..e bine de stiut ca au sanse reale de reusita si cei care nu au o mie si una de relatii in spate..Cat pentru tine Gavril..invata mai intai sa scrii corect in lb romana si mai tarziu incearca sa aspiri la a deveni auditor de justitie:P(dar la urma urmei sa stii ca pana la proba contrarie tot studenti sunt si ei).Nu stiu ce problema ai tu legat de dubla specializare din academie,dar sa stii ca eu mi-am tocit bine coatele pentru admitere..si pt cine e bine voitor....surpriza...chiar se face drept...Asa ca multa bafta si tie
sunt student in anul trei la academie si ma gandesc sa ma apuc serios de invatat pentru institut..Ma intrebam daca e cineva care scrie in acest forum si care este si student la inm..cred ca numai o asemenea persoana e in masura sa dea niste informatii plauzibile..zvonuri referitoare la admitere am tot auzit si se cam bat cap in cap..Va rog sa nu mi ocoliti mesajul