avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Activitate teo06

Activitate teo06

Răspuns la discuția poprire salariu
multumesc!
Discuție poprire salariu
buna ziua,in urma cu 4 zile la locul de munca a venit o poprire pe salariu,tin sa mentionez ca niciodata nu mi a venit o instintare de la vreo firma de recuperare(Ultimo portofolio) care reprezinta Provident.Creditul a fost facut in 2013.Am platit o parte din el dar dansii au marit rata de la luna la luna si nu am mai putut plati.Poprirea este de 441 ron in conditiile in care salariu este 1470 net,eu sunt mama singura cu copil in ingrijire.Invatati-ma ce sa fac ptr a miscora aceasta rata.Cum poti sa dai pe cineva in judecata fara sa trimiti o citatie?
Buna ziua!
Ma confrunt cu o problema cu fostul sot,in nenumarate randuri i am cerut acordul de a pleca cu copilul in vacanta la surorile mele in SUA. Raspunsul lui a fost categoric NU,intrebandu l de ce se impotriveste a raspuns ca daca ramane copilul acolo definitiv.Copilul a avut si un program scolar (ERASMUS)si nici cu acela nu a fost de acord.Tin sa precizez ca relatia tata-fiu nu este una buna(ex:tatal vine dupa cinci luni si il cearta ca nu l suna copilul) si sunt multe alte exemple. Unde si cui ma pot adresa ptr aceasta problema? Stiu si sunt constienta ca nici o instanta nu l poate forta ,dar banuiesc ca o cale este. Nu i poate ingradi totusi vizitele la rude si mai ales schimbul de experienta cu alti copii din alte tari.
buna ziua,va multumesc ptr raspuns,dar nu vad legatura dintre vizita si plata pensiei.atat timp cat eu nu-i restrictionez dreptul de a-si vedea copilul iar el nu plateste .copilul este cel care refuza sa mearga la el.eu cu inima deschisa il las pe copil sa mearga.
acuzata ca sunt incapabila sa apropii copilul de el sunt eu.asa mi-a spus fostul sot.ca eu sunt singura in masura sa il apropii nu el.
buna seara,minorul are 6 ani si 11 luni.in trecut tatal lui s-a purtat urat si dur cu el.acesta e unul din motive,altul ar fi ca eu si tatal lui nu mai suntem impreuna si ca el nu merge la tata acasa fara mine,al treilea este ca ultimele 2 dati cand l-a luat(aceasta se intampla in iunie)l-a luat cu forta(l-a smuls din bratele mele).
buna seara,am incercat sa discut cu tatal civilizat dar nu se poate.ma jigneste,ameninta...de foarte multe ori am discutat cu copilul ca trebuie sa mearga si la tata dar el refuza sa vb si la tel cu el.ce pot face in acest sens.tatal a zis ca ma da in judecata ca nu las copilul sa mearga la el ceea ce este eronat.mi-as dori ca ei sa aiba o reletie de prietenie(tatal timp de 3 luni de zile a sunat de doua ori pe timpul vacantei de vara).
buna ziua,am o problema cu fostul sot care nu doreste sa mai plateasca pensia pentrul copilul nostru.noi am divortat la notar in luna aprilie acolo noi am stabilit o suma lunara care o va da copilului.motivul pentru care el nu vrea sa mai plateasca este faptul ca baietelul nostru nu vrea sa mearga in vizita la el.ce pot face in acest sens?este a doua luna in care copilul nu plateste nici un leu
intotdeauna cind a sunat am raspuns si daca eram la servici ,cind am ajuns acasa l-am sunat inapoi sa vb cu copilul.nu il vb pe tatal lui niciodata de rau..chair il incurajez.nu ma victimizez si nu cer credibilitate din partea nimanui.dar nu mai presupuneti dvs sau da-ti exemple alte cazuri.care mama nusi-ar dori ca tatal si fiul sa aiba o relatie frumoasa?este baiat si are nevoie de partea masculina.eu am scris aici cerand parerea specialistilor ptr ca eu sunt depasita de situatie.
ni am monopolizat starea sufleteasca a copilului ,el stie ce s-a intamplat si cuma fost pedepsit de catre tata.ce fel de tata este daca in 2 saptamini a sunat 1 data
buna ziua,am considerat ca ester inca prea mic ptr a spune ce s-a intamplat,mai ales ca eu si fostul sot am cazut de acord ca deocamdata copilul nu trebuie sa stie problemele noastre de adulti.tatal nu va fi de acord sa mearga cu noi la o consiliere deoarece eu am incercat acest lucru cind intervenisera problemele intre noi(am vrut sa merg sa vb cu un specialist sa vedem dc am ajuns in situatita de-a ne desparti si ce mai putem face)si a refuzat categoric.