Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Noile reguli de TVA aplicabile în comerțul online - Probleme și soluții. Lectori: Viboal FindEx. Joi, 21 Octombrie, ora 11:00Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate Mirela Luca

Activitate Mirela Luca

Introduceți o acțiune în evacuare. Până atunci, puteti sa schimbați incuietorile si sa ii refuzați accesul. De asemenea, daca intra fără acord, faceti plangere la Politie ptr violare de domiciliu
1 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dreptul de a conduce se suspenda de la momentul.in care ati fost notificat indiferent daca se preda sau nu carnetul. Si nu orice cititor de legi are si capacitatea de a le interpreta . Iar cand o persoana doreste o solutie, i-o oferi, ii spui ce riscuri isi asuma dar nu ii tii prelegeri despre subiecte care nu iti sunt familiare...
1 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cat priveste circulare a in afara, pe toată perioada contestației, puteti circula in afara țării, nu există baza de date internațională prin care sa se verifice daca permisul e sau nu suspendat. În momentul în care intrați în România, până nu se pronunță o solutie, e bine sa nu circulatia. Va spun ca am avut un client care a procedat asa.
Dacă spuneti ca ai trecut 5 ani de la pronunțarea hotărârii, se poate face contestație si invoca prescripție răspunderii administrative.
Răspuns la discuția Majorare pensie alimentara
Cererea ptr majorarea pensiei se depune la domiciliul paratului. În cazul în care angajați un avocat, nu se impune prezența dvs la termenele de judecată. Oricum, in faza inițială, este o procedura prealabilă de trimitere a unor comunicări adresa de către instanta, la care trebuie să răspundeți, tot in scris, in termenele procedurale precizate de instanta.
Aveti autorizatie de constructie la inobil? Pe numele cui a fost emisa autorizația de constructie? De partajat, evident ca puteti partaja, solicitând fie cota parte din imobilul ridicat, fie un drept de creata, in functie de situația imobilului casa. Trebuie oricum văzute actele si administrate probe in sensul celor invocate de dvs.
Inițial trebuie sa introduceți o acțiune în stabilire filiație fata de tata. În cadrul acestei acțiuni se va administra testul de paternitatea. Ulterior, sau ca cerere accesorie a acțiunii de stabilire a filiație veti solicita instanței si stabililirea pensiei de întreținere.
Invocati aspectele precizate in cuprinsul declarațiilor. Administrați si probe în sensul celor precizate in scopul obținerii unei soluții de clasare.
Mergeti , initial si vorbiti cu baiatul ca sa inteleaga consecintele juridice ale unei relatii cu o minora - respective imprejurarea ca actul sexual cu o minora , respective coruptia sexuala constituie intractiuni si risca o condamnare penala . .In cazul demersul Dvs. nu va avea nici un success , adresati-va cu o plangere la politie .
Răspuns la discuția Succesiune
Daca reusiti sa ajungeti la intelegere , puteti face dezbaterea la notariat .In caz contrar , trebuie sa introduceti actiune in instanta .