avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Activitate delian

Activitate delian

Buna seara! As vrea sa stiu ce solutie are mama mea in urmatoarea situatie'' dupa nunta surorii mele , nunta suportata integral de mama mea, la achizitionarea apartamentului surorii mele mama a facut un credit pe numele ei in care se stipuleaza ca este pentru achizitia unui apartament pentru fiica ei, iar banii pentru plata acestui apartament au plecat toti din contul mamei mele satbilind cu sora si cu sotul ei sa plateasca rata la banca. In urma divortului rata apartamentului nu a mai fost platita de niciunul dintre ei, cum poate mama sa isi recupereze banii? Multumesc!
Discuție despagubire
Buna! Am o nelamurire, am cumparat de la o firma trei plicuri cu seminte de rosii, care dupa semanare mi-au iesit in proportie de zece la suta. Am contactat firma respectiva le-am explicat situatia si au fost de acord sa-mi trimita alte plicuri cu conditia sa la trimit ambalajul cu numarul lotului respectiv, iar in functie de cate plicuri le trimit atatea imi vor trimite ei inapoi. Eu nu mai am numai un ambalaj si factura in baza careia am facut plata. Intrebarea mea este, din moment ce am factura care dovedeste cantitatea cumparata de ce mai au nevoie de toate ambalajele? Se poate folosi factura in instanta pentru repararea prejudiciului?