avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1319 soluții astăzi
Forum Activitate crazym

Activitate crazym

Suprafata totala este de 280 mp, bunica avea jumate si dupa ce a murit bunicul mai are inca 1/4 sau 2/4 din cealalta jumatate,restul are mama ; Ca sa fac contestatie la executare,cum trebuie sa procedez? unde trebuie sa ma duc? Cat costa??? :(:(:(
da,este destul de maricica,aproape 40000 de roni, si cred ca este buni la rolul fiscal !!!
De la un credit facut la o banca, iar bunica nu poate sa mearga fiindca este imobilizata la pat, complicat foarte complicat, nu stiu ce sa fac mai intai !!!
nu,pentru ca nu stiu cum trebuie procedat !!!
Buna ziua. Cum pot sa scap si eu pentru moment de o executare silita, este la a doua licitatie, si doar sa o mai aman pana o sa fac rost de ceva banuti (se va vinde una bucata teren) , deoarece executorull asta si cu consilierul lui ca da, ca veniti sa faceti o cerere,a facut fratele meu una, a facut si tatal meu, ambele cumulate insemnand 1200 roni, adica cate 600,si daca pot face o alta cerere sa le aman pe cele 2 si sa fac una pe o suma mai modica,sa zicem 800 de roni ??? Va rog mult de tot ajutati-ma !!! (a doua licitatie are loc saptamana viitoare) :(:(:(

Imobilul care este executat are 2 propietari: bunica care detine in proportie cam 95% iar mama doar cei 5%, si ei o executa pe cea din urma, deci nu inteleg multe chestii,please help !!!