avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1448 soluții astăzi
Forum Activitate meiladorina

Activitate meiladorina

Buna ziua,
Anul trecut fratii tatalui meu au deschis proces de iesire din indiviziune.Tatal meu a aflat cand a primit înstiintarea sa depuna la dosar acte pentru ce vrea parte. In termenul precizat in stiintare am trimis o recomandata cu confirmare de primire ca nu doreste sa participe si nu are nici o pretentie.
Luna asta a primit iar citatie cu termenul din mai.
Vreau sa stiu daca foaia nu a ajuns la ei,unde ar trebuii sa o trimit ca sa nu apara tatal meu in dosar si daca intra la cheltuieli de judecata, noi depunand raspunsul la instiintare de neparticipare.
Va multumesc. O zi buna. Dorina Meila
Multumesc mult. O seara placuta in continuare. Dorina Meila

Madalina Mihaela I. Moceanu a scris:

Buna ziua!
Luați legătura cu avocatul tatălui dvs. din Mehedinți căruia i se va semna de tatăl dvs.o împuternicire/delegație avocațială in baza căruia avocatul se va prezenta la proces.
Tatăl va încheia un contract de asistenta juridica și va plăti un onorariu avocatului respectiv.

Buna ziua
Imi cer scuze ca va deranjez din nou. I s-a spus tatalui meu ca are nevoie de un avocat in jud. Mehedinti si as dori sa stiu daca pot face o procura de imputernicire catre avocat ptr ca tatal meu sa nu se mai deplaseze in mehedinti si daca ma puteti ajuta cu un model de imputernicire . Va multumesc mult ptr ajutor. O zi placuta in continuare. Dorina Meila

meiladorina a scris:

Multumesc mult. O zi buna in continuare. Dorina Meila

Bună dimineața!
Daca este complicat cu prezenta, tatăl dvs. poate să depună un înscris ( cerere către judecător) la dosar în sensul că nu dorește nimic, înscris pe care să îl trimită prin posta la instanta, la dosarul specificat in citație, indicând, totodată, și termenul de judecată.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc mult. O zi buna in continuare. Dorina Meila

Bună dimineața!
Daca este complicat cu prezenta, tatăl dvs. poate să depună un înscris ( cerere către judecător) la dosar în sensul că nu dorește nimic, înscris pe care să îl trimită prin posta la instanta, la dosarul specificat in citație, indicând, totodată, și termenul de judecată.

Buna seara. Imi cer scuze ca va deranjez din nou, as dori sa stiu daca este obligat sa se prezinte la tribunal, procesul avand loc in jud. Mehedinti, tatal meu locuind in Timișoara. Va multumesc si inca o data scuze de deranj. O seara placuta. Dorina meila

Bună ziua!
Daca nu dorește nimic, tata ar fi bine sa se prezinte totuși la tribunal și să spună în scris acest lucru.
De renuntarea să vor beneficia ceilalți frați ai tatălui dvs., adică aceștia vor lua partea tatălui dvs.cf cotelor părți pe care le dețin.

Buna ziua, as avea nwvoie de o informatie. Fratii tatului meu doresc sa faca iesirea din indiviziune dar tatal meu nu vrea sa participe cu nici o pretenfie asupra nici unui bun. Se poate sa nu se prezinte la tribunal daca nu doreste nimic in urma acestei iesiri din indiviziune? Va multumesc, o zi buna. Dorina Meila
Buna ziua. As dori sa stiu daca mai pot face ceva in cazul in care am comandat de pe emag un produs si mi s-a facturat altul ptr ca vanzatorul a spus ca a gresit pretul. Va multumesc, o zi buna. Dorina Meila
Răspuns la discuția Testament olograf
imi cer scuze daca nu am fost clara. testamentul este scris in anul 1984, pe un calendar, din 1984, dar nu e datat de bunicul meu, in schimb are semnatura lui, iar fratii tatalui meu care apar in testament recunosc acest testament, si-au intabulat terenurile din testamnet si casele, iar tatal meu, asa cum prevede testamentul nu a intabulat ptr. ca bunicul meu cere ca terenurile ramase tatalui meu sa fie folosite de bunica mea pe timpul vietii. va intrebam daca acest testament se supune ordinului prefectului, ptr. ca nu sintem siguri, tatal meu necerind pina la ora aceasta eliberarea unui acte de proprietate. daca nu va deranjez prea mult, spuneti-mi va rog daca va pot trimit o scanare a testamentului. va multumesc. o zi buna.
Tatal meu este in posesia unui testament scris pe spatele unui calendar religios vechi, in care se stipuleaza partajarea facuta de bunicul meu ptr. fiecare dintre frati. spuneti-mi va rog daca acest testament este valabil, se poate inregistra si daca face parte din legea 18/1991, ordinul prefectului. data testamentului este 1984, scris inainte de decesul bunicului meu. Va multumes