Buna ziua
Am o nelamurire si poate ma lamureste cineva....
Are dreptul un director tehnic( care il inlocuieste pe dir general) sa refuze semnarea unui contract, intocmit coresct din punct de vedere juridic, doar pt ca contractul nu era scis cu diacritice si pt ca in fata numelui directorului era trecut Ing în loc de Dr. Ing.?
Exista vreo prevedere legala in acest sens?
Multumesc
Multumesc
Buna ziua
As avea nevoie de un model de Act Aditional care sa faca referire la scoaterea unei portiuni dintr-un Contract.
Este vorba despre un Contract de Lucrari si din anumiite motive se renunta la o portiune din Contractul respectiv.
Buna ziua
In cadrul unui contract de lucrari de reabilitare a unei conducte de aductiune apare urmatoarea problema
-la un anumit punct este necesara trecerea conductei pe un teren privat pe care exista un contract de arenda.
-exista diferite opinii si nu reusim sa aju ngem la un consens
-unii opinam ca este necesar si acordul proprietarului iar unii opinam ca este necesar doar acordul arendasului avand in vedere faptul ca nu se schimba destinatia utilizarii terenului.
Daca cineva poate sa imi spuna ceva mai concret v-as ruga sa o faceti.
Va multumesc anticipat.
Va rog sa ma ajutati intr-o problema mai ciudata sa spun asa.Am de intocmit un manual de proceduri unde inainte pt anumite atributii era responsabil Seful Biroului Financiar Contabil.Din decembrie Acest Sef Birou Financiar Contabil a primit o decizie in care este este numit in Functia de de Economis?Exista Functia de Economist????Mai ales cand jumatate din angajatii societatii sunt Economisti?????X-(