avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Activitate crinna84

Activitate crinna84

Multumesc pentru raspuns
Ideea este ca ei au aviz de munca pt un cod cor. Am inteles ca nu pot face un al doilea cim cu timp partial, pentru al doilea cod cor, neavand aviz de munca si pt acel cod cor( al doilea).
Aveti cumva idee cum sa procedez?
Cu stima
Buna ziua,
Urmeaza sa angajam salariati dintr o alta tara decat Romania si care nu face parte din UE. La momentul interviului, persoana care s-a ocupat de acest proces, a primit oferta de la viitorul salariat de 260 ore pe luna pt suma x.
Ideea este ca ei nu pot fi angajati cu un nr atat de mare de ore conf c.muncii. Daca se integistreaza ore suplimentare, tot nu pot ajunge la acest nr de ore.
Initial pers de contact a spus ca se vor face 2 ctr indiv de munca, pe functii diferite, evident la un singur angajator. Ei conf ofertei lor de lucru, urmau sa presteze 2 activitati diferite, de aici cele 2 functii diferite. Care este baza legala de rezolvare a acestei probleme?
Cu stima,
Crina
Buna ziua ,

Sunt interesata de accesarea acestui program pentru a incepe o afacere in domeniul serviciilor. am discutat cu 2 consultanti in domeniu , insa am ramas cam dezamagita. Pe langa costul pentru consultanta , infiintarea srl-ului , am inteles ca mai am nevoie de circa 9000 lei pt Fondul de garantare /la accesarea creditului punte de la banca .
Stie cineva , care sunt sumele pana la urma ? Un al doilea consultant nu stia de aceasta suma .
Inca o dilema care o am este . Eu vreau sa accesez pe cod caen de servicii , dar am inteles ca sansele sunt limitate de aprobare, aproape nule , sa numai punem la socoteala ca vreau sa lucrez cu animale , care cica din start este descalificat .

Multumesc anticipat,
Crina

Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati in depistarea legii prin care obliga angajatorul de a pastra dosarul de personal al fostilor salariati o perioada anume.
Cat sunt obligati angajatorii sa pastreze un dosar de personal? Dar cererile de concediu ?

Multumesc anticipat