avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Activitate Resurse Umane Srl

Activitate Resurse Umane Srl

Buna ziua, vreau sa fac o clarificare pentru mine cu dvs., OUG 53/2017 impune intomirea actelor ad la cim inainte ca schimbarile sa aibe efect, TOTUSI transmiterea in Revisal o pot face in termenul din 20 de zile lucratoare ?
Fac referire aici la modificarea salariului min pe economie, am termen de 20 de zile lucratoare de la 01.01.2018 si pt modificarea brutului in urma trecerii contributiilor la angajati, am termen 31.03.2018 ?
Va rog, este corecta perceptia mea ?
Va multumesc !
Buna ziua, pot retine din venitul unui salariat care a plecat fara sa returneze echipamentul de protectia muncii , fara acordul lui ?

Multumesc !
Buna,, se va modifica salariul brut in conditiile in care angajatorul decide in sensul asta, corect ?!
Discuție Cod COR
Buna ziua, va rog , am tot cautat dar poate ca nu stiu eu sa caut, nu gasesc cod cor pt Director Productie si/sau Director Executiv... multumesc !
Buna ziua, conform CM concediul de odihna se calculeaza astfel: "(2) Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale prevăzute la alin. (1) din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu. "

Drepturile salariale sunt considerate si eventuale prime acordate, co acordat anterior, concediu medical acordat ?
Multumesc !
Buna ziua, va rog ajutati-ma cu informatia privind contributiile aferente unui contract de management.

Apreciez, va multumesc !
Răspuns la discuția Somaj dupa revenire din CIC
Deci...am o salariata care vine din CiC de 2 ani, firma respectiva nu mai are activitate, insa nu a fost suspendata sau inchisa in sensul asta.
Practic toate posturile au fost desfiintate.... pot sa fac acte pt desfiintare post ? Nici macar in perioada de preaviz nu avem ce sa-i dam de munca.... va multumesc !
Buna ziua, dar o lista cu salariatii activi aveti diee daca se poate printa ? Ca m-am tot chinuit ...multumesc !
Răspuns la discuția Deducere personala
Multumesc, m-am lamurit intre timp.
Răspuns la discuția Deducere personala
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta:
Am angajat un domn pensionar cu norma partiala, va rog sa-mi spuneti daca pensia se considera gen "functie de baza| si respectv daca mai are dreptul sau nu la deducere perosnala.

Multumesc tare mult !