avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1499 soluții astăzi
Forum Activitate ionutminga

Activitate ionutminga

Minusterul Justitiei
Directia Instantelor Militare

Ma numesc Panu Anamaria, fiica lui Panu Nicolae, nascut la 5 decembrie 1955, in Frashari, Bulgaria, a fost stramutat impreuna cu parintii si surorile, prin decizia M.A.I nr. 200, la data de 18.06.1951, din Săcălaz, jud. Timiș. și li s-a fixat domiciliul in Frumușița, jud. Galați, la data de 27.07.1955, prin decizia M. A. I. nr. 6800/1955,s-au ridicat restrictiile domiciliare.

As dori sa stiu daca tatal meu Panu Ion, nascut pe data de 5 decembrie 1955, , se incadreaza in decizia nr. 1468 din 26.09.2002 privind acordarea calitatii de luptator in rezistenta anticomunista.
Bunaseara , sunt elev in liceu , sunt aproape de final , si de ceva timp ma documentez in legatura cu diferitele posibilitati de viitor . M-am interesat pe internet in legatura cu notariatul public si cateva universitati prin zona mea , de drept . Totusi , am cateva intrebari legate de aceasta profesie :

1)Am inteles ca trebuie sa urmezi o facultate , dupa care esti obligat sa urmezi o perioada de stagiatura intr-un notariat public. Care ar fi costurile ? Este atat de bazat pe relatii pe cat se spune ?
2)Daca reusesc sa obtin titulatura de notar stagiar , si reusesc sa termin perioada de 2 ani ,sunt curios ce implica creearea unui notariat public propriu ? Care ar fi costurile ? Ce este de urmat ?
3)Ce imbunatateste calitatea serviciului unui notar public ? Oamenii o sa vina pur si simplu sau sunt aplicate aceleasi strategii ca in economie (pozitia notariatului , costul serviciilor , concurenta) ?

Tin sa mentionez ca sunt incepator in acest domeniu , si daca am fost neclar sau am spus ceva eronat , imi cer mii de scuze . Astept un raspuns , si va rog sa fie cat mai exacte , NO HARD FEELINGS !