avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Activitate VanessaRhett

Activitate VanessaRhett

3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dle MsiMsiM, cu tot respectul, dar dumneata pur și simplu te incapațănezi sa dai replică, in loc să te straduiesti sa intelegi ceea ce ti se comunica: Da, am inteles toti care este motivul pentru care dumneata ai expus acele date pe portalul respectiv, dar asta nu inseamna ca se schimba cu ceva situatia: tot publice rămân. Un sfat pertinent ar fi ca data viitoare sa va adresati direct cabinetelor sau cliinicilor medicale pentru raspunsuri la astfel de probleme, nu internetului. Pe de alta parte. asa cum v-a spus si userul de mai sus, daca pe acel forum nu ati folosit numele real, ci doar o pseudonim, ca aici, calomnia si defaimarea, preactic, nu exista!! Sub acel user pot activa online o varietate de persoane, e aproape imposibil de probat ca dvs ati fost ce ce-a postat.
Nu Ințeleg ceva: de ce ați așteptat pana acum? Mergeți la poliție, depuneți o plangere pentru amenințari, apoi mergeți in instanța , angajați un avocat și vă căutați dreptatea.Nu vă transformați in victimă, ci luptați pt drepturile dvs și ale copilului, dar faceți ceva, nu doar va limitați la a vă plange!! Asta nu vă va ajuta cu nimic!
Răspuns la discuția Hartuire pe Facebook
Multumesc frumos, dar, pe fondul folosirii datelor personale fara acordul pertsoanei incriminate, si raspandirea de informatii false cu scop vadit defaimator, nu se poate face nimic penal? Stiu ca, Constitutia Romaniei garamnteaza dreptul cetateanului la demnitatea proprie, nu? Si ca, cineva care si-a executat pedeapsa, s-a reabilitat si nu a mai recidivat, are aceleasi drepturi ca si restul cetatenilor, nu?
O alta intrebare, ar fi, ce este de facut, cui ne adresam pentru a fi sterse de pe internet acele informatii referitoare la trecutul ei, informatii ce apar pe un portal juridic, avand in vederte ca acestea ii dauneaza foarte grav ( dupa cum vedeti oricine se poate folosi de ele pt a-i cauza prejudicii de imagine), avand in vedere ca au trecut cativa ani, cat si faptul ca s-a reabilitat?
Multumesc anticipat.
Buna ziua,

Va prezint pe scurt un caz de hartuire grava pe facebook: o utilizatoare a aflat trecutul unei prietene apropiate mie, si l-a facut public pe facebook, folosind numele si datele reale ale acesteia. Acum 8 ani, prietena mea a fost cercetatata penal si condamnata, a ispasit pedeapsa si s-a si reabilitat intre timp, nemaiavand niciun fel de probleme cu legea. Actualmente prietena mea se afla internata in spital, suferind de leucemie, starea ei de sanatate deteriorandu-se foarte mult la aflarea vestii ca acea individa distribuie pe facebook detalii din acel dosar, plus alte lucruri inventate. De asemenea, aceasta contesta pana si faptul ca amica mea a avut in trecut un copil ce i-a decedat la varsta de doi ani, tot de leucemie! Faptele acestei femei, dincolo de aspectul vadit ilegal de distribuire publica a numelui si datelor ei personale fara acord si in scopul vadit al defaimarii acesteia, la care se adauga calomnia si defaimarea in sine, contestand existenta si decesul copilului, cat si boala acesteia ( nu am habar pe ce motive), o afecteaza psihic foarte grav pe amica mea, aceasta facand o depresie severa pe fondul acestor intamplari.
Intrebare: ce putem face, legal, pentru a o trage la raspundere pe acesta individa, si a stopa actiunile ei?
Va multumesc mult.
Multumesc mult!!!
Buna ziua.
As dori sa stiu in baza carei legi, sau dispozitii legale sunt remunerati cenzorul, presedintele de asociatie si administratorul de bloc? La mine in bloc, cenzora si presedintele sunt scutiti de la plate intretinerii. Este legal acest lucru?? Pot cere sa mi se arate o dispozitie ce reglementeaza ca legal acest lucru? Si ce inseamna ''cota parte indiviziva'' si la ce serveste ea? Multumesc anticipat.